DENON DVD-A1 Universal Disc Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: DENON DVD-A1UB

9051500117 παίδες είναι ο μαγικός αριθμός σειράς του δικού μου βασιλιά των players.
To παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι , το έφερα το φωτογράφισα, το έβαλα , τό ρύθμισα , το έβαλα και παίζει , και μου εχει σηκωθεί Η ΤΡΙΧΑ , είναι απίστευτο.
Στο στάδιο ρύθμισης περιλαμβάνεται και το f/w update , το έκανε μόνο του σε λιγότερο απο 30 λεπτά , έλεγε περίπου 39 estimated, τό ξαναρύθμισα , πήρα τα τρία μπλε ledάκια , πολύ εύκολα , ας είναι καλά τα παιδιά στο avs forum , και είδα και άκουσα την εικόνα και τον ήχο τα αληθινά.
Μην μου πείτε , μα αφού παίζει hdmi , αντε και dl4 , τι διαφορές ακούς?
Παίζει καλύτερα , τέρμα. Πόσο ? Θα περιμένω τον Μανώλη αύριο να επαληθεύσει αυτά που είδα και άκουσα.
Η εκτίμηση η δικιά μου είναι οτι φτάνει μέχρι και 10% καλύτερα , σε όλα , αλλά μπορεί και να υπερβάλω.
Τώρα που γράφω ακούω sacd και εχω πάθει πλάκα απο αυτά που ακούω και κυρίως απο τον τρόπο που τα ακούω , μαλακά , αέρινα , γλυκά , τι νά λέμε τώρα?
Δεν ξέρω τι π^&*%^ κάνουν οι τύποι εκεί κάτω στο japan , αλλά πιστέψτε με κάνουν μαγείες.
Η εικόνα στο IRONMAN με άφησε μ&*^%* με κεφαλαία .Sorry γιάννη.
Στο δε T2 SKYNET EDITION έμεινα 2 φορές μ&*^%* μιας και το είχα δεί χθες βράδυ με το άλλο........ η συνέχεια σε λίγο πάω για φαγητό.

Last edited by a moderator:

Μπράβο Γιάννη, καλορίζικο....
Αντε να γίνει και το 2ο μέρος του συγκριτικού των προ, να το δούμε και εμείς από κοντά.
Τελικά πόσο πήγε το μαλλί?

Thanks Κώστα το μαλλί ε πήγε 4400e ε τι να κάνουμε κ@υλες είναι αυτές και πληρώνονται.
Τα έσβησα , (τα μηχανάκια γιατί παίζανε απο τις 4 το μεσημέρι συνέχεια , και τα λυπήθηκα. Είχαν ζεματίσει , ακόμα και το pleyer ).
Πάντως είναι απορίας άξιο πως τα καταφέρνουνε οι κερατάδες κάθε φορά , να βγάζουν τόσο πιο καλά μηχανάκια. Ακόμα και με το ίδιο chipset , μου κάνει εντύπωση.
Δεν το εχω συνδέσει ακόμα με xlr , Μου λείπουν τα καλώδια, θα τα φιάξω μάλλον εντός της εβδομάδας, αλλά απο αυτά που ακούω και με το dl4 καλαηδάει το μηχανάκι , για πλάκα.
Ξαναλέω πολύ αποκαλυπτικό και αναλυτικό χωρίς να είναι σκληρό και κουραστικό.Στον ηχο.
Στην εικόνα θα έλεγα μια απο τα ίδια με απο πάνω , αλλά ως γνωστόν η εικόνα είναι λίγο πιο απαιτητική , και εκεί είναι που το ρημάδι εντυπωσιάζει.
Αψογα χρώματα , σωστά κορεσμένα , με τρισδιάστατη υφή , με ζωντάνια , και ομορφιά.Η κίνηση ? , βούτυρο .... ρευστή , χωρίς arifacts.
Ζάχαρη σας λέω.
Πάω να δω DARK NIGHT να πάθω κιάλλο.

Ρε παλικαρι μιας και ειμαι και γειτονας σου και εχω μεγαλη συλλογη απο BLUE-RAY (110 εργα εχω και XLR καλωδια Νordost για δοκιμη αν θες) δεν ριχνεις κανα σφυριγμα για να δουμε και εμεις το απιστευτο!!!:crown:

Μπραβο για την πρωτια στις θεασης καλοταξιδος!!! (μα τη λεω).

Παίδες ευχαριστώ.
Τώρα η Αγία Τριάδα ολοκληρώθηκε , ετσι όπως την σχεδίασε η μαμά DENON.
Μα τι λεω ? μήπως είμαι τρελλός? και δεν ξέρω τι λεω? τι κάνω?
Αυτό το πράγμα μου έχει πάρει τα μυαλά.
Το βράδυ άκουσα καμιά 15αριά cd, απο αναλογική έξοδο , απο το α1 , και μπορώ να πώ μετά βεβαιότητος οτι είναι απίστευτα αναλυτικό , και πολύ γλυκό και ξεκούραστο. Πολύ μαλακό και γλυκό στον ηχο του. Καμία σχέση με το 3910 που είναι πολύ πιο σκληρό , και τώρα δείχνει και κουραστικό.Θα χρειαστώ τα καλώδια του γείτονα μέχρι να κάνω τα δικά μου , για να πώ τι κάνει με xlr , αλλά φαντάζομαι , οτι και πάλι θα είναι αλλού.
Γείτονα μόλις γυρίσω , απο σαλονίκη , την δευτέρα δλδ , σου σφυράω για να κάνουμε παιχνίδι.

Απάντηση: Re: DENON DVD-A1UB

Aντε άλλη μια.

Να πω μά κακιούλα;.....τόσα χρήματα ρε γαμώτο, εκείνη η πλαστικούρα...(τουλάχιστον απο τις foto αυτό φαίνεται...) στο πληκτρολόγιο δεν τρώγεται με τίποτε.......αχ ρε αθάνατη Marantz....σε αυτά τα θέματα απλά δεν έχει αντίπαλο!!!

Για 2ch audio , το balanced, ενα hdmi στον avp για audio, καθως επίσης dl4, και άλλο ενα hdmi απευθείας στον προβολέα.
Τι άλλο να κάνω?

αναλογικα δοκιμασες να δεις διαφορες?

Μπα οχι bill δεν δοκίμασα , θέλω , να δοκιμάσω , ετσι για το γαμώτο, αν και θεωρώ οτι δεν πρόκειται να παίξει καλύτερα απο τον συνδοιασμό , με τον avp και dl4 , αλλά θα ήθελα , να δω τι ψάρια πιάνει. Δεν εχω καλώδια όμως της προκοπής.Δεν εννοώ αυτά που εχει ο argis , σε καμίοα περίπτωση , αλλά μια πιο light version , ενος σοβαρού καλωδίου , να μην με τρώει η απορία, έχουν διαφορές , η ακούω καλώδια.
Ιδωμεν.

Μπα οχι bill δεν δοκίμασα , θέλω , να δοκιμάσω , ετσι για το γαμώτο, αν και θεωρώ οτι δεν πρόκειται να παίξει καλύτερα απο τον συνδοιασμό , με τον avp και dl4 , αλλά θα ήθελα , να δω τι ψάρια πιάνει. Δεν εχω καλώδια όμως της προκοπής.Δεν εννοώ αυτά που εχει ο argis , σε καμίοα περίπτωση , αλλά μια πιο light version , ενος σοβαρού καλωδίου , να μην με τρώει η απορία, έχουν διαφορές , η ακούω καλώδια.
Ιδωμεν.

Οταν βρεθουμε θα σου δωσω κατι mogami που εχω.