DENON DVD-A1 Universal Disc Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: DENON DVD-A1UB

Δυστυχως μια απο τα ιδια.... η DENON εκανε μια ναυρχιδα που ουτε να την δουμε δεν μπορουμε χωρις να μας πιασει
μια καταθλιψη.... 4-5000 Ε ... ειναι πολλα λεφτά ...:AFADF0:... Ακομα και το 3800BD ειναι ακριβό κοντα στα 1550 Ε
σημερινη τιμη...:AFADF0: αντε να δουμε με τι θα βολευτουμε που μας αρεσει η ανωτατη ποιοτητα...:violent-smiley-030:

Νεώτερα οτι καθυστερούν να το βγάλουν στην αγορά λόγω λέει βελτιώσεων στο playback.Ιδωμεν , πάντως οι τύποι στο avs forum , που το εχουν προπαραγγείλει και το περιμένουν απο τον νοέμβρη νομίζω , εχουν αφρίσει.
Εν τω μεταξύ έφαγε και μια αναθεώρηση τιμής απο την μαμά denon και εχουν αφρίσει ακόμη περισσότερο.4000e κατάλογο θα εχει εδω.Ετσι λέει ο αντιπρόσωπος.
Απο διάφορα που κυκλοφοεούν στο internet φαίνεται οτι θα σβήνει τον ανταγωνισμό μονομιάς.
Ε είναι ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ πως να το κάνουμε.

εδω κλεινουν κοτζαμαν αυτοβιομηχανιες, τι πειραζει να αργησουν λιγο ?

(η θα αργησουν, ή θα κλεισουν)

Απάντηση: DENON DVD-A1UB

Μεγαλο καραβι μεγαλη φουρτουνα.
Θα ηθελα μια Α-Β με το 91 σε εικονα
Σε ηχο μαλλον θα ειναι καλυτερο το denon
Αλλα και παλι αν δεν
δω-ακουσω
δεν λεω.

Η Αμερικανική έκδοση κυκλοφόρησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το είχαν παρουσιάσει στις 23/1/09 (πηγή: avtruths.com). Στο αμερικανικό site της Denon αναγράφει τιμή 4.500 δολάρια, δηλαδή 3.360 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία.
http://www.usa.denon.com/ProductDetails/4760.asp
Εδώ γιατί έχει τέτοια διαφορά????

Κοίτα εγω ξέρω μέσα απο το avs forum οτι καθυστέρησε πάλι να βγεί στην αγορά.Τώρα για την τιμή τι να σου πώ? στην κινοτεχνική μου είπαν για 4000 κατάλογο , άρα STREET PRICE ΣΊΓΟΥΡΑ 3500.
θΑ ΔΕΊΞΕΙ.
Αν και νομίζω οτι αυτό που είχαν παρουσιάσει ήταν pre production copy.

Κοίτα εγω ξέρω μέσα απο το avs forum οτι καθυστέρησε πάλι να βγεί στην αγορά.Τώρα για την τιμή τι να σου πώ? στην κινοτεχνική μου είπαν για 4000 κατάλογο , άρα STREET PRICE ΣΊΓΟΥΡΑ 3500.
θΑ ΔΕΊΞΕΙ.
Αν και νομίζω οτι αυτό που είχαν παρουσιάσει ήταν pre production copy.

Σωστά, αν σου είπαν στην Κινοτεχνική 4 χιλιάρικα, λογικά η τιμή θα κυμανθεί κοντά στα 3.500. Αλλά και πάλι ακριβό είναι. Εδωσα 2.500 ευρώ να πάρω την kuro, και αυτό θα είναι και χίλια ευρώ ακριβότερο.
Μπρρρ!!!

Μεχρι να ερθει θα εχει βγει το 92(κυκλοφορησε ηδη το 52 διαδοχος του 51 της PIONEER)...