tsoulfas panagiotis AVClub Enthusiast 28 August 2006 1,047 9 April 2009 #1 παιδια χθες το παρελλαβα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα,δεν μου βγαζει σημα απο την HDMI.Για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο??Απο το SCART βγαζει σημα κανονικα,καποια ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο??
παιδια χθες το παρελλαβα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα,δεν μου βγαζει σημα απο την HDMI.Για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο??Απο το SCART βγαζει σημα κανονικα,καποια ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο??
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,167 Εκεί ψηλά..... 9 April 2009 #2 Mηπως εχει επιλογη εξοδου?
Τ Τακης Πετροπουλος AVClub Enthusiast 18 June 2006 805 9 April 2009 #3 Μόλις πάω στο σπίτι θα δω τι ρυθμίσεις χρειάζονται γιατι δεν τις θυμάμαι απ'έξω Παίζει να μην έχεις δηλώσει την έξοδο από το hdmi αλλά μόνο από τις αναλογικές εξόδους? Μήπως ο προηγούμενος δεν έκανε χρήση του hdmi? Πάντως το A1XV έχει ΗDMI ver 1.0
Μόλις πάω στο σπίτι θα δω τι ρυθμίσεις χρειάζονται γιατι δεν τις θυμάμαι απ'έξω Παίζει να μην έχεις δηλώσει την έξοδο από το hdmi αλλά μόνο από τις αναλογικές εξόδους? Μήπως ο προηγούμενος δεν έκανε χρήση του hdmi? Πάντως το A1XV έχει ΗDMI ver 1.0