Denon pma 1510ae - pma1520ae

καλησπερα κ παλι...

leo βρισκω τον nad c370 στο ebay με 350 και 450 ευρω σπο Αγγλια..
τι λες? τι λετε? ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οτι και να δω παντως για αυτο το μοντελο (2001) ολο για ανακατασκευες βλεπω, repairs και γενικα επιδιορθωσεις..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κ ο 372 υπαρχει στα ιδια χρηματα πανω κατω

Περνώντας παλαιότερα από τον μικρό Arcam a5 στον ισχυρότερο Denon 735R (L.C. twin transformer) και οδηγώντας τα Roister silk 120 (μονάδες vifa), αν και κατασκευαστικά καλύτερος ο Denon, ηχητικά μάλλον απογοητεύτηκα, συνηγορώ για την επιλογή των Nad, Arcam (http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=49&prID=4178) απορώ κι έγω για τις κακές κριτικές τους, ίσως και XTZ A100 D3, λανθασμένη πιστεύω η επιλογή του 700ae για μεγάλες στάθμες όπως και η χρήση του ως προενισχυτή .
Πρόσφατα τα Roister έχουν αντικατασταθεί από τα Cambridge Audio Aero 2 και o Denon σχεδόν "εκτίθεται" ηχητικά οπότε προς αντικατάσταση του και εγώ σε κάτι από Αrcam, Νad, ή Cambridge Audio θα πήγαινα.

Απάντηση: Re: Denon pma 1510ae - pma1520ae

Περνώντας παλαιότερα από τον μικρό Arcam a5 στον ισχυρότερο Denon 735R (L.C. twin transformer) και οδηγώντας τα Roister silk 120 (μονάδες vifa), αν και κατασκευαστικά καλύτερος ο Denon, ηχητικά μάλλον απογοητεύτηκα, συνηγορώ για την επιλογή των Nad, Arcam (http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=49&prID=4178) απορώ κι έγω για τις κακές κριτικές τους, ίσως και XTZ A100 D3, λανθασμένη πιστεύω η επιλογή του 700ae για μεγάλες στάθμες όπως και η χρήση του ως προενισχυτή .
Πρόσφατα τα Roister έχουν αντικατασταθεί από τα Cambridge Audio Aero 2 και o Denon σχεδόν "εκτίθεται" ηχητικά οπότε προς αντικατάσταση του και εγώ σε κάτι από Αrcam, Νad, ή Cambridge Audio θα πήγαινα.

..και πολύ καλά θα έκανες:a0210:

Θέλει μεγάλη κουβέντα το ταίριασμα ηχείων και ενισχυτικών ...Αν μου βρεις έναν ενισχυτή με τρατζίστορ να ταιριάξει με ομοκεντρικά ηχεία τα οποία ειναι αποκαλυπτικά και να προσθέσει την μουσικότητα και την φυσικότητα των οργάνων να εισαι σίγουρος οτι θα γίνω φαν τους .

Ο 1510 όσο ο 1520 είναι άλλη κατηγορία και για να μην πω για την σειρά 2000...Που είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και χρόνια .

Αν και κάτοχος αγγλικών ενισχυτικών δεν γυρνάω πίσω ο λόγος είναι προφανής οι Ιάπωνες εχουνε τον σωστό ήχο μιας και τα περισσότερα υλικά (ηλεκτρονικά ) είναι δικά τους ...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους .

Σωστά ...Τα ανέφερα όμως για να έχουμε μέτρο σύγκρισης .

Τα ομοκεντρικά τα εχω ακούσει με ενισχυτικά που δεν ...Και έλεγα μα πως είναι δυνατόν να τους αρέσουν αυτά τα ηχεία άργησα για να καταλάβω το τι φταίει .

Όπως και να έχει τα Dali ταιριάζουμε και με τα nad .