Denon POA A1HD

σα να ειδα καπου τους αυλους σου...αλλά με πρόλαβες, εννοω να μπριζωθουμε να τον παρουμε και εμεις οι υπολοιποι..... !!!

υπεροχα εργαλεια....

Last edited:
Δεν εχω παρα να πω οτι η αγγελια εχει ηδη μπει...

φυγαμε για avp/poa...

βοηθαει το γεγονος οτι μετακομιζω...

Δεν ξέρω τι κάνει το γεγονός " πόσα σου λείπουν "

Σε σχολιασε και το hi-tech.....σελ. 178.... :)

δεν αναφερω τι ακριβως σχολιαζει γιατι χρειαζεται αδεια αναδημοσιευσης...
και οχι απλη αναφορα στο μεσο κλπ κλπ κλπ...οπως συνηθιζεται... για να ειμαστε και ακριβεις...

ps. ποιος θα εξηγησει στον αρθογραφο τι αγορασες? :)

Σε σχολιασε και το hi-tech.....σελ. 178.... :)

δεν αναφερω τι ακριβως σχολιαζει γιατι χρειαζεται αδεια αναδημοσιευσης...
και οχι απλη αναφορα στο μεσο κλπ κλπ κλπ...οπως συνηθιζεται... για να ειμαστε και ακριβεις...

ps. ποιος θα εξηγησει στον αρθογραφο τι αγορασες? :)

Ok το πήρα , ορθρογράφος αν είναι αυτός που ήτανε παλιά είναι γνωστός μου.
Αν οχι ε τι να του κάνω.

Παίδες αυτό που δεν σας εχω πει είναι οτι εδω και 20 μερες περίπου το σετ λειτουργεί με ισορροπημένη σύνδεση xlr.Ολα τα κανάλια.Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι έφαγα ενα ολοκληρο πρωινό να κάτσω να τα κολήσω ,14 γαρ.Είναι λίγο φρίκη αλλά άξιζε τον κόπο.Αλλο πράγμα το xlr , ιδίως αν είναι σχεδιασμένο απο την αρχή ώς το τέλος όπως είναι στο ζεύγος avp-poa,. Παιδιά άλλο να σας το λέω και άλλο να το ακούτε.
Είχα εναν ελαφρό βόμβο στα δυο μπροστά ηχεία , με τον poa αλλά και με τον sansui , θόρυβος RF που δεν μπορούσα να κόψω με τίποτα, ήταν και τα rca κάπως μακριά , αλλά πολύ καλά καλώδια MIT ΜΕ WBT RCA , αλλά ο θόρυβος-βόμβος παρέμενε.
Ε με το που μπήκανε τα xlr κόπηκαν όλα μαχαίρι. Τώρα δεν ακούω ούτε το ςςςςςς που κάνουν τα tweeters οταν είναι idle ο τελικός.Λες και είναι σβηστός.Σε όλα τα κανάλια. Τέτοια ησυχία δεν ήξερα οτι υπήρχε.
Δεν λεω για τον ηχο που είναι σε άλλο επίπεδο.Αλλα δυναμικά , άλλες χροιές , ηχοχρώματα.Ξέρω υπερβάλω λιγάκι αλλά εχω πάθει την πλάκα μου με το σετ.Το κουφό είναι οτι τελευταίως έβαλα και το phono επάνω στον avp και ξαναέπαθα πλάκα με τον ηχο του. Με μια DENON DL104, MC HIGH OUTPUT ,μου έχουν πέσει τα σαγόνια στο πάτωμα.Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι της denon αλλά σίγουρα κάνουν θαύματα.Εχω αναθεωρήσει πολλές απόψεις που είχα, και το ξαναλέω, ΤΟ ΣΕΤ AVP-POA είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ .Οσοι πιστοί θέλετε now is the time.

Last edited:
καλημερα!

οταν λες τα κολησες ? ειμαστε και λιγο ασχετοι απο xlr - τι καλωδια χρησιμοποιησες ?

now is the time ? why now ? helpppppppp !!!

ασχετο : εχεις ακουσει δικαναλο denon πχ PMA-2000AE ? λες να εχει σχεση με το θηριο ? ή καμια σχεση ?

Βασίλη για τα καλώδια χρησιμοποίησα το καλύτερο xlr που υπάρχει , όπως και βύσματα neutric ,τα καλύτερα της αγοράς.Εννοώ οτι τα έφιαξα μόνος μου , γιατί αν ακούσεις τις τιμές έτοιμων μονών καλωδίων balanced θα σου φύγει το τσερβέλο.Το πιο φτηνό της AUDIO QUEST 1 μέτρο 170e το τεμάχιο.Βάλτο αυτό επι 9 .............!
Εμένα μου στοίχισε η όλη ιστορία 100e και κάμποσες ώρες δουλειάς.
Το now is the time πάει στο ότι είμαι σχεδόν έτοιμος.Θα είμαι τελείως όταν ολοκληρωθούν τα 2 κουτιά των sub που παράγγειλα.
Οχι τον PMA-2000AE δεν τον εχω ακούσει , αλλά γιατί να μην παίζει καλά?