Denon POA A1HD

κουτια sub? για πες για πες !

και εμενα ο 3808 εκανε καποιο ηχο φυσιματος στα ηχεια αλλα με το που αλλαξα καποια ρυθμιση στον ενισχυτη... θα σε γελασω τωρα πια ηταν.... ολα καθαρισαν...

αναμενουμε προσκληση για μουσικα blu ray!!! :)

Παρήγγειλα δυο κουτιά για τα δυο sub που θα φιάξω.Με 15" ρεφλέξ , παθητικά , οχι ενεργά , εχω τον τελικό , και τα 2 15" ηδη στο sub που χρησιμοποιώ σαν push pull αλλά είναι σαν θερμοσίφωνας μέσα στο σαλόνι.
Οπότε έφτασε η ώρα να γίνει και αυτό.Μαύρη λάκα γυαλιστερή καθρέφτης. 2,5 cm πάχος απο ακριβό mdf.
Αν μου βγουν όπως τα υπολογίζω θα σείεται το σύμπαν.
Οσο για το φύσημα που λές είναι φυσιολογικό, οταν δεν εχει σήμα στην είσοδο ο ενισχυτής.Πολύ χαμηλό όμως, ισα που να ακούγεται αν κολήσεις το αυτί σου επάνω στο tweeter.
Για την πρόσκληση θα το κάνουμε μόλις τελειώσω με τα σαμπ.

Last edited:
Παιδιά χθες είδα-ακουσα το quantum of solace ....!!!!!!!
Eπαθα πλάκα.!!!!
Οχι μόνο απο τον ήχο της ταινίας, αλλά κυρίως απο τον τρόπο που παίζει το ζεύγος avp-poa , .!!!!Παιδιά παίζουν απίστευτα.Δεν λεω το soundtrack γενικότερα είναι πολύ καλό(γαμάτο θα έλεγα) αλλά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία , τι να το κάνεις?
Ακουσα μπάσα και πρίμα που δεν εχω ξαναακούσει. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες και να λέω τι ωραία που παίζουν.
Οποιος θέλει είμαι εδω για ηχοθεάσεις.

Απάντηση: Re: Denon POA A1HD

Παιδιά χθες είδα-ακουσα το quantum of solace ....!!!!!!!
Eπαθα πλάκα.!!!!
Οχι μόνο απο τον ήχο της ταινίας, αλλά κυρίως απο τον τρόπο που παίζει το ζεύγος avp-poa , .!!!!Παιδιά παίζουν απίστευτα.Δεν λεω το soundtrack γενικότερα είναι πολύ καλό(γαμάτο θα έλεγα) αλλά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία , τι να το κάνεις?
Ακουσα μπάσα και πρίμα που δεν εχω ξαναακούσει. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες και να λέω τι ωραία που παίζουν.
Οποιος θέλει είμαι εδω για ηχοθεάσεις.

Μακάρι να ήμουν κοντά σου, να γευτώ κάτι απο τους ήχους σου!!!-bye-

Λοιπον θα κανονισουμε συγκριτικο τελικων. Θα βαλει ο Γιαννης το Denon, ο Argi τον eatrh, εγω τον adcom, να βαλει και ο Τασος κανεναν sunfire και να γινει το ελα να δεις. (ο Νανοπουλος ειναι εκτος συγκριτικου. Αυτος παιζει στα 200 βατακια :flipout::flipout:). Βεβαια και ο Γιαννης στα 150 βατακια ειναι αλλα γεφυρωνει για να μας φτασει :flipout::flipout::flipout:

Πφφφφ.. Εγώ λέω να σας νοικιάσω 7 Crown XTi-6000 και να τους παίξετε bridged για μόνο 4000Watt/per channel @ 8Ohm και 6000Watt/per channel @ 4Ohm.

Τα εφέ είναι τελείως τρισδιάστατα και γίνονται τόσο ρεαλιστικά που νιώθεις και πόνο μιας και σου έρχονται τα γουφερ στο κεφάλι στην πρώτη έκρηξη.

Απάντηση: Re: Denon POA A1HD

Πφφφφ.. Εγώ λέω να σας νοικιάσω 7 Crown XTi-6000 και να τους παίξετε bridged για μόνο 4000Watt/per channel @ 8Ohm και 6000Watt/per channel @ 4Ohm.

Τα εφέ είναι τελείως τρισδιάστατα και γίνονται τόσο ρεαλιστικά που νιώθεις και πόνο μιας και σου έρχονται τα γουφερ στο κεφάλι στην πρώτη έκρηξη.

Στην περιπτωση σου νιωθεις και τον πονο οταν ερχετε ο λογαριασμος της ΔΕΗ (και μαλιστα με ρεαλιστικοτατα εφε) :flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Denon POA A1HD

Στην περιπτωση σου νιωθεις και τον πονο οταν ερχετε ο λογαριασμος της ΔΕΗ (και μαλιστα με ρεαλιστικοτατα εφε) :flipout::flipout::flipout::flipout:

Χεχε δεν τους έχω αυτούς δεν είναι για σπιτι αυτά για συναυλίες είναι. Αλλά βρήκα και πιο δυνατά:

Crown I-tech 8000

Power Output I-T8000 ,
  • Stereo: 8 Ohm 2100W, 4 Ohm 4000W, 2 Ohm 3500W,
  • Mono: 8 Ohm 8000W, 4 Ohm 7000W
Εδώ μιλάμε για υποσταθμό θες.

Μια άλλη καλη ιδέα για τον POA είναι ότι αντί να πάρεις τρία ακριβά μονομπλόκ (όπως έγω) και δύο δικάναλους, παίρνεις δύο τέτοιους και παίζεις με 20 κανάλια και σου μένουνε και ρέστα. Βάζεις τα 12 κανάλια (Bridged bi-amp) στην μπροστινή τριάδα αν χρειάζεσαι, 4 κανάλια bridged στα surround και δύο ακόμα κανάλια "σκέτα" στα back surround.

Το έκανε κάποιος με καταπληκτικά αποτελέσματα με B&W 802D.