DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Απο οτι ειδα,μαλλον θα προκριθει ο χωρος,ενα σπιτι που βρηκα,με καθιστικο 5x6.Ενας απο τους 3 στο θεμα μας θα ειναι ο ενισχυτης(παιδια δεν αντεχω αλλο,θελω να τελειωνω,θα σκασω....)και απο εκει και περα πειτε μου τη γνωμη σας(αν δε με βαρεθηκατε παντα,για Tannoy Revolution DC6T η Yamaha Savoy 1.(δεν ανοιγω αλλο thread Μην κουρασω και αλλο!)

Mήπως βρε Αγησίλαε να περίμενες το καλοκαιράκι, να έχεις μετακομίσει πρώτα (με μεγάλη προσοχή μην τη ξαναπατήσεις - πάρε μέτρα/διαρρύθμιση) και κυρίως να έχουμε ακούσει αυτά ;):

syntar 530 spec.JPGSyntar 530 photo.jpg

Νικο σημερα το ειδα το σπιτι και ειναι πληρως τετραγωνισμενος ο χωρος στις διαστασεις που προανεφερα.Αρα αν ολα πανε καλα(το δει και η famme)θα παμε εκει.Αυτα που ανοιξες ειναι τα Tannoυ?Η γνωμη σου?

Chario syntar 530, αναμένονται σύντομα...

όρκο δε παίρνω και σίγουρα είναι θέμα και γούστου για το πως θα παίξουν, αλλά στο 1000άρικο που θα κυκλοφορήσουν τα συγκεκριμένα παίζει να μην υπάρχει αντίπαλος...

Αναχωρω προς το παρον και θα αρχισω να τα ψαχνω.Περιπου ημερομηνια αφιξης των?Νικο πραγματικα merci για τη βοηθεια σου.!

Για μέσα στο καλοκαίρι μου είπαν αλλά δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω δυστυχώς.

Η δική μου πρόταση είναι να μπορέσεις να ακούσεις όσα περισσότερα μπορείς στη κατηγορία τιμής (ακόμα καλύτερα και με συγκεκριμένους ενισχυτές που σε ενδιαφέρουν) ώστε να σχηματίσεις μια πρώτη άποψη αλλά και να καταλάβεις/σιγουρέψεις τον ήχο που σου κάνει.

Απο εκεί και πέρα θα είναι σχετικά εύκολα τα πράγματα.

Ότι θέλεις εδώ είμαστε (αλλά σταμάτα τα merci, please/por favor/s'il vous plait/주세요... :p)

Re: DENSEN B-130 εχει γνωση κανεις;

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου quevedo!Αλλα ΤΟΣΟ σπανιος ενισχυτης βρε παιδακι μου,κανενας δεν τον εχει παρει η τουλαχιστον ακουσει!?!

Καλησπέρα φίλε μου,

έχω τους Densen προ b-200 και τελικό b-300XS, ηχεία Harbeth SHL5..., και έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να ψάχνομαι για ενισχυτές και ηχεία!! το μόνο που κάνω είναι να ακούω την αγαπημένη μου μουσική, την οποία τα συγκεκριμένα μηχανήματα την υπηρετούν με το καλύτερο τρόπο, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και άλλα συστήματα προς την κατεύθυνση αυτή!

Έχει ακούσει ο Παντελής (tyler) το μικρό και μάλλον δεν θα είναι μόνο όμορφη η σειρά... :Banane0:

θα δούμε Χρήστο...

:ernaehrung004:

Νίκο σε βλέπω πολύ fan των Ιταλών (Chario)..και αφού έχεις κιόλας και είσαι ικανοποιημένος τι να λέμε...σας εμπιστεύομαι! :grinning-smiley-043

Παιδια σορρυ για το πιθανο ξενερωμα,αλλα στα δικα μου αυτια Densen με Chario μακρια και αλαργα.Μουγκαφον.
Τα Densen ειναι εξαιρετικα μηχανηματα αλλα με τα Chario που ακουσα εγω ηταν...αστα να πανε.
Γνωμη μου ειναι οτι οι Δανοι γουσταρουν πολυ συμπατριωτες τους,Γερμανους ή Εγγλεζους.

Βγήκαμε off topic βέβαια αλλά τα διαβάζει και ο Αγησίλαος και προφανώς θα κάνει σκέψεις, θα δημιουργηθούν απορίες κτλ... οπότε έμμεσα μπορεί να βοηθήσουμε.

Προτιμώ τον γλυκό-ζεστό ήχο, με καλή τονική ισορροπία, μεγάλη και σαφή σκηνή/όργανα και δυναμισμό που ξεσηκώνει...

ήχο που μπορεί να σε βάλει στα δρώμενα και ταυτόχρονα να συγχωρήσει ηχολήπτες ή εποχές...

Πριν λίγες μέρες ακούσαμε και τα pegasus του θωμά (tio)... ότι καλύτερο έχω ακούσει κάτω απο 5Κ σε ηχείο, ίσως και παραπάνω...

Είναι τρελό αυτό που έχουν πετύχει στις τιμές που πουλάνε, πραγματικά!

Οπότε ναι με έχει κερδίσει η chario... ή μάλλον για να μην υπάρξει παρεξήγηση είναι του γούστου μου.:p

Για αυτό και την προτίμησα άλλωστε...

Re: Απάντηση: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Παιδια σορρυ για το πιθανο ξενερωμα,αλλα στα δικα μου αυτια Densen με Chario μακρια και αλαργα.Μουγκαφον.
Τα Densen ειναι εξαιρετικα μηχανηματα αλλα με τα Chario που ακουσα εγω ηταν...αστα να πανε.
Γνωμη μου ειναι οτι οι Δανοι γουσταρουν πολλοι συμπατριωτες τους,Γερμανους ή Εγγλεζους.

Ο densen είναι το μυαλό, ο ρυθμός η ταχύτητα και τα chario η καρδιά...
Ο συνδυασμός κατάλληλων μοντέλων και καλού χώρου κάνει μαγικό ματσάρισμα... καμία σχέση με μουγκαφον.
Γλυκόηχο, καθαρό, δυναμικό, τονικά άψογο αποτέλεσμα...

Έλα από το σπίτι να ξανακούσεις το συνδυασμό Πάνο... :-)

Last edited:
μχμ... 5Χ6 χώρος, Chario (4Ω παραδοσιακά) κολώνες και ο συγκεκριμένος densen... Λίγο οριακό δε θα είναι σε οδήγηση το θέμα?

Re: Απάντηση: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Οκ Νικο.:ernaehrung004:

Πέρνα μια βόλτα, ειλικρινά το είπα... θα πιούμε μπυρίτσες θα ακούσουμε και έχω και δεύτερο σετ (Γερμανό) να συγκρίνουμε Πάνο.

μχμ... 5Χ6 χώρος, Chario (4Ω παραδοσιακά) κολώνες και ο συγκεκριμένος densen... Λίγο οριακό δε θα είναι σε οδήγηση το θέμα?

140W στα 4Ω και πολύ καλό drive είναι ικανά να παίξουν μια χαρά και τους πήγασους παιδιά όχι απλά τα νέα syntar 530...

ο χωρος του Νικου δεν ειναι 5χ6 και η αποσταση ακροασης ειναι 2 και κατι μετρα με τα ηχεια τοποθετημενα στην μεγαλη πλευρα του δωματιου. Δεν εχω διακρινει σημαδια υποοδηγησης ή απωλειας ελεγχου με τα Lynx, καθαροτατα και στακατα τα παιζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Πέρνα μια βόλτα, ειλικρινά το είπα... θα πιούμε μπυρίτσες θα ακούσουμε και έχω και δεύτερο σετ (Γερμανό) να συγκρίνουμε Πάνο.

Το ξερω βρε.