DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

ο χωρος του Νικου δεν ειναι 5χ6 και η αποσταση ακροασης ειναι 2 και κατι μετρα με τα ηχεια τοποθετημενα στην μεγαλη πλευρα του δωματιου. Δεν εχω διακρινει σημαδια υποοδηγησης ή απωλειας ελεγχου με τα Lynx, καθαροτατα και στακατα τα παιζει.

Παντελή τα syntar 530 με τον densen 130?
(Τα spec στο post 123)

Ξέρω... μιλάμε εντελώς υποθετικά, αλλά έτσι για τα γούστα... Τα κουνάει?

δεν ξερω πως συμπεριφερεται σε τετοια φορτια ο 130, αν κρινω οτι ειναι πιο κοντα σε συμπεριφορα στον 150, και απο τον τροπο που συμπεριφερεται ο δικος σου, θα τα παει ανετα αρκει να μην τα βαλεις σε 40-50τμ και τον ξεζουμιζεις για να σηκωσεις σταθμες. Θεωρω οτι και ο 110 με το 530, σε καμια 25αρια τμ θα τα παει καλα.

Ποιο φτηνά του έρχεται ο Β130... μτχ βέβαια.

τσπ

Τα ίδια πιστεύω και εγώ... δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Βέβαια θα χρειαστεί να πληρώνει κάτι παραπάνω σε ζιλετ γιατί με chario-densen θα στομώνει από το σιρόπι το ξυραφάκι...:flipout::flipout:

Γραφετε,γραφετε οι διδακτορες,ολο και κατι θα αρπαξω!Δηλαδη το αποφασισατε Densen B-130,μην τολμησω να κουνηθω!Παρασκευη κατεβαινε Θεσσαλονικη για να τον ακουσω,αν το παλικαρι δεν τον εχει δωσει ηδη.Οσο για μενα κανεις που σας φιλοξενω στο thread μου,κανεις δε με καλεσε για μπυρες,καλα δεν ερχομαι!Μικρος ειμαι ακομη..Α..και για τα Tannoy με τον Densen μουγκα??

Ποιο φτηνά του έρχεται ο Β130... μτχ βέβαια.

τσπ

Τα ίδια πιστεύω και εγώ... δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Βέβαια θα χρειαστεί να πληρώνει κάτι παραπάνω σε ζιλετ γιατί με chario-densen θα στομώνει από το σιρόπι το ξυραφάκι...:flipout::flipout:

ρε θα μαλακωνει το γενι και θα φευγει με στεγνη ξουρα, βαμβακι λεμε....

Γραφετε,γραφετε οι διδακτορες,ολο και κατι θα αρπαξω!Δηλαδη το αποφασισατε Densen B-130,μην τολμησω να κουνηθω!Παρασκευη κατεβαινε Θεσσαλονικη για να τον ακουσω,αν το παλικαρι δεν τον εχει δωσει ηδη.Οσο για μενα κανεις που σας φιλοξενω στο thread μου,κανεις δε με καλεσε για μπυρες,καλα δεν ερχομαι!Μικρος ειμαι ακομη..Α..και για τα Tannoy με τον Densen μουγκα??

Εμείς λέμε, εσύ ρώτα, τύπωνε, δοκίμαζε και τέλος αποφασίζεις...
Για tanoy δεν ξέρω δε λέω τίποτα. Τα παιδιά που τα έχουν ακούσει θα βοηθήσουν περισσότερο.

Για μπύρες τεμέτερον ευπρόσδεκτος! Αν και βλέπω να ανεβαίνω προς τα μέρη σου το καλοκαιράκι να δω ντο γίνεται με ότι έχεις πάρει...

:ernaehrung004:

Καλα ως το καλοκαρι Νικο,με τοσα ξυραφακια και σιροπια θα εχω μεινει σπανος,γιατι δεν το συζηταμε,αν χρειαστει απο Γερμανια θα τα παραγγειλω!Ποντιακη φουρια σου λεω!Αν και κανω και κατι σκεψεις να κανω ενα δωματιο που εχω στη δουλεια κενο,χωρο μουσικης,που ειναι 3x6 και ουτε WAF ουτε τιποτα!

3X6 είναι σχεδόν ο χώρος μου. Σκέψου πως έχεις 2 πλευρές ίσες (3Χ3 ύψος) και μια διπλάσια. Πολλά θέματα λέμεεεεεε. Αλλά αν έχεις το χώρο να πειραματιστείς θα τα σπάει σα φάση. Μόνο μια μέρα μη γυρίσεις σπίτι και έχει αλλάξει η κλειδαριά φίλος... όχι που θα ξεφύγεις από το waf...

Γι αυτο σου λεω.Κανω το ολο θεμα απλα στερεωφονικο στο γιατρειο και ξενοιαζω!Χωρος περιπου σαν το δικο σου και ανεκμεταλευτος τελειως.Ολες οι μουσικες μου εκει,οση ενταση θελω και αντε γεια!Ουτε γκρινια ουτε τιποτα!

Αν και βλέπω να ανεβαίνω προς τα μέρη σου το καλοκαιράκι

3 χρόνια το ακούω αυτό, άντε μάναμ... :laugh: :ernaehrung004:

Colombos74 said:
Γι αυτο σου λεω.Κανω το ολο θεμα απλα στερεωφονικο στο γιατρειο και ξενοιαζω!Χωρος περιπου σαν το δικο σου και ανεκμεταλευτος τελειως.Ολες οι μουσικες μου εκει,οση ενταση θελω και αντε γεια!Ουτε γκρινια ουτε τιποτα!

"-Άσε μωρό μου, πολύ δουλειά έπεσε σήμερα, όλη τη μέρα τροχίζω, θ' αργήσω να γυρίσω σπίτι..." :flipout:

Ε ναι ρε Γιαννη και ησυχαζουμε.Αντε να δουμε και σιγα σιγα το bluray που θα τσαλακωσουμε..Εκεινα παντως τα λουκανικα ηταν πολυ δυνατα..

Ε ναι ρε Γιαννη και ησυχαζουμε.Αντε να δουμε και σιγα σιγα το bluray που θα τσαλακωσουμε..Εκεινα παντως τα λουκανικα ηταν πολυ δυνατα..

Πρέπει να οργανώσουμε καμμία μπυροκατάνυξη συντόμως... ;)

Οπωσδηποτε φιλαρακι αν και Παρασκευη σκεφτομαι να κανω κανενα τουρνε απο Ορφεα και να ακουσω τον Densen B130 Θεσσαλονικη,αλλα μαλλον δε σε βλεπω να ψηνεσαι..Αν σου ελεγα ομως για την καινουρια σειρα των Panasonic...

Κολόμβε, αφού θα πάρεις τον Densen (μην κουνηθείς κακομοίρη μου!) ευκολάκι είναι να έρθεις αθήνα να πιούμε μπύρες ακούγοντας τα τανόγια. Θα είναι και στα νέα μας γραφεία, αλλιώς έλα σπίτι μου να ακούσουμε τα λίγο παλιότερα Eyris DC3. Μπύρες πάντως σε κάθε περίπτωση θα έχει.... :music-smiley-005:

Ενταξει με πεισατε(και με πηρατε στο λαιμο σας(αστειευομαι)),να απαρνηθω τα Brand Names και να παω για Densen.Οσο για Αθηνα,μαλλον με βλεπω να φορτωνω και αλλους 3 τρελαμμενους Σερραιους απο το Forum και να κατεβαινουμε Αθηνα για να σας τσακισουμε στις ακροασεις-θεασεις(ο ενας ειναι του τηλεοπτικου)Pleo ευχαριστω για την προσκληση-προκληση!

Καλα ως το καλοκαρι Νικο,με τοσα ξυραφακια και σιροπια θα εχω μεινει σπανος,γιατι δεν το συζηταμε,αν χρειαστει απο Γερμανια θα τα παραγγειλω!Ποντιακη φουρια σου λεω!Αν και κανω και κατι σκεψεις να κανω ενα δωματιο που εχω στη δουλεια κενο,χωρο μουσικης,που ειναι 3x6 και ουτε WAF ουτε τιποτα!
Εκεί θα βάλεις το δεύτερο σου σύστημα!

Αφού κόλλησες το μικρόβιο, έτσι κι' αλλιώς, στο ένα μόνο θα μείνεις; Χρειάζεσαι και κάποιο ιδιαίτερο χώρο, όταν θα θέλεις να ξεκουράζεσαι, να απομονώνεσαι καμμιά φορά! :music-smiley-005:

Υ.Γ. Άν και όταν έλθεις Αθήνα, έχεις να επισκεφθείς πολύ κόσμο. Οι άλλοι κερνάνε μπύρες.
Εμείς κάνουμε τον καλύτερο καφέ. :coffee:
Και έχουμε εξαιρετική ρακή, λόγω καταγωγής! :food-smiley-005:

Απο ποτο καλα το πατε αλλα απο μασα δεν πολυαναφερθηκατε.sonus ευχαριστω για την προσκληση,ειστε ολα υπεροχα παιδια εδω μεσα κ μολις καβαντζωσω τον ενισχυτη μη σας φανει καθολου απιθανο για τα ηχεια κ την παρεα να σας..φορτωθω κανενα διημερο.

Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

3 χρόνια το ακούω αυτό, άντε μάναμ... :laugh: :ernaehrung004:

Άσε ρε Γιάννη πίκρα... 29-30 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι Αμμουδιά... Μακάρι να ταιριάξει να βρεθούμε!
Εσύ δεν έχει καμια εκδρομούλα?

Άν και όταν έλθεις Αθήνα, έχεις να επισκεφθείς πολύ κόσμο. Οι άλλοι κερνάνε μπύρες.
Εμείς κάνουμε τον καλύτερο καφέ. :coffee:
Και έχουμε εξαιρετική ρακή, λόγω καταγωγής! :food-smiley-005:

όλο λόγια είσαι...:grandpa:

Last edited:
Αλλος το λεει τρια χρονια,αλλος εχει υπεροχο ρακι και δεν το ξερει κανεις,βλεπω πολλα παπατζιλικα εδω μεσα...!(αστειευομαι φυσικα!),αν κατεβω σε καποια φαση,θα προσπαθησω και τον Γιαννη να'ρθει.Ειδαλλως τα λεμε στην Αμμουδια να λελεύω σε..