DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Καλε μου φιλε, δεν εχουν ερθει ακομα. Οι διαφορες ειναι αυτες που φαινονται στα specs, στο μεγεθος καμπινας και μεγαφωνων. Το 530 εχει ενα μιντ-γουφερ και ενα σαμπ στην βαση των 6.5 ιντσων, το 533 εχει ξεχωριστο μιντ και ενα γουφερ και ενα σαμπ των 8" ιντσων. Προφανως το δευτερο ειναι για καλυψη μεγαλυτερων χωρων. Τις διαφορες στον ηχο θα τις δουμε οταν ερθουν και τα ακουσουμε. Τις τιμες που αναφερεις που τις ειδες?

Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Τις τιμες που αναφερεις που τις ειδες?

έλα ντε... και μάλιστα για το τα R...???

αν είναι σωστές πόσο θα κάνουν τα σκέτα? :Banane0:

ps τις διαφορές στις έγραψε ο Παντελής Αγησίλαε.

Στο site αυτο ρε παιδια(συγνωμη δουλευα) horch-und-guck.de ειναι καμια απατεωνια(στα αγγλικα επικοινωνησα με mail ρωτωντας τους αν στελνουν Ελλαδα και ειπαν ναι.

Ποιος ξερει γερμανικα;με ενα λεξικο καταλαβα το ζευγαρι.πρεπει να βρουμε καποιο γερμανοφωνο.και τα εχουν μονο αυτοι απο την αλλη;Δεν ψιλοκολλαει..

...το 934 που δινει ο Γερμανος ειναι το μισο του 1869 που δινει η εταιρια στο φυλλαδιο για ζευγος, γιαυτο σκεφτηκα μηπως ειναι τιμη μοναδας.

Συμφωνω απολυτα Tyler αλλα αυτο βρηκα και δυσκολα θα ισχυει οπως μου το γραφεις απλως εκανα τη μεταφραση και λεει το ζευγος..Πηρα και τηλεφωνο αλλα μιλαν μονο Μερκελικα...

Οποτε δεν εχουμε παρα να περιμενουμε να ερθουν στην Ελλαδα,αν και εκεινο το φυλλαδιο που στειλατε πιο πανω εγραφε August 2011,σα να αργησαν λιγο..

Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Οποτε δεν εχουμε παρα να περιμενουμε να ερθουν στην Ελλαδα,αν και εκεινο το φυλλαδιο που στειλατε πιο πανω εγραφε August 2011,σα να αργησαν λιγο..

Δεν μου λες ρε πατριδα απο που εισαι απο τα Σερρας?

Παρε dalanik και ελατε παρεα το καλοκαιρι.Τη μασα αφηστε την πανω μου.Εσεις φερτε τα ηχεια σας μονο..:)

Πλακα κανω,κανονιστε να ανεβειτε γιατι αν τελικα κατεβω εγω(που το βλεπω λειαν χλωμο λογω εξοδον απλα για να ακουσω ηχεια)δε γλυτωνετε ολοι σας.Απο μια μπυρα να κερασετε,θα μου φανουν καλα και τα ηχεια αυτοκινητου!Και μια και σε βρηκα πατριωτακι,εχεις να καταθεσεις καμια γνωμη για τους εν λογω ενισχυτες τιποτα,αν ακουσες παντα(καλα καλα εγινα κουραστικος....:)

Μεταξυ παντως των μηχανηματων του τιτλου του θρεντ εγω ειμαι αναφανδον υπερ του Densen.Kαι εκτος απο τον ηχο τους προκειται για εξαιρετικες κατασκευες.
Για ηχεία παντως στο εγραψα και παραπανω.Τα καινουρια Chario που σου ειπε ο Νικος δεν τα εχω ακουσει για να μπορω να πω.Οποτε μιλαω για αυτα με τα οποια τον εχω ακουσει.Και με βασει αυτα που εχω ακουσει τα Densen ταιριαζουν πολυ με σκανδιναβους,γερμανους και αγγλους.

Ωραια με καλυψατε πληρως.Παω να ριξω τη μασα μου και μετα υπναρα.Για να δουμε,Παρασκευη ειναι κοντα για να τον ακουσω..Καλο μεσημερι σε ολους!