Designated Survivor [ABC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 30.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 20.0%
  • Καλή

Votes: 2 20.0%
  • Μέτρια

Votes: 3 30.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    10

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
t1BSwHx2Ss1kNkvCug0yj6U03gf.jpg

Apple TV+ | Netflix | Imdb

"Ο Τομ Κιρκμαν, ένα χαμηλόβαθμο μέλος του υπουργικού συμβουλίου των Ηνωμένων Πολιτειών
γίνεται ξαφνικά Πρόεδρος της Αμερικής, μετά από μία καταστροφική επίθεση που σκότωσε κάθε
έναν που ήταν πάνω από αυτόν στην Προεδρική διαδοχή. Kαι κάπου εκεί ξεκινάει ένα θρίλερ
συνωμοσίας που αφορά έναν συνηθισμένο άνθρωπο σε μία ασυνήθιστη κατάσταση..."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Ειδα το 1ο. Ενδιαφερουσα ιδεα και μπορουν να πανε προς παρα πολλες κατευθυνσεις. Να μιλησουν για πολιτικη, να γινει σειρα δρασης, σειρα πολιτικης κτλπ. Αυτη τη στιγμη εχουν ανοιξει 4 διαφορετικα plot lines. Φοβαμαι ομως οτι θα ειναι μια μεγαλη πατατα. Στο 1ο επεισοδιο δεν ειδα τιποτα που να με πειθει για τη συνεχεια. Θα δω αλλα δυο επεισοδια να δω προς τα που το πανε και μετα θα αποφασισω.

Στα συν, η παρουσια της Maggie Q, της Natasha McElhon και του Kal Penn.
Στα πλην, η πλαστικη(-ες) του Kiefer Sutherland. Θεε και κυριε.. τι εχει κανει το παλικαρι;;; Ειλικρινα, η φατσα του με αποπροσανατολιζε απο την πλοκη.

Αν πάει να κάνει κίνηση θα του φύγει κανένα πλαστικό από το μάγουλο ;)

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Στα συν της σειράς είναι ότι... επιτέλους, μετά απο 9 σεζόν και εισάριθμες απειλές αφανισμού, αποφάσισαν να δώσουν στον Jack Bauer το τιμόνι της χώρας. :flipout::flipout::flipout:

(Δεν το είδα ακόμα, αλλά από τα trailer υποψιάζομαι ότι είτε καλό είτε κακό, θα είναι εθιστικό και θα μας κάνει καλή παρέα για φέτος, αν μη τι άλλο απουσία άλλου αντίστοιχου)

Μετά από και το δεύτερο επεισόδιο, θα έλεγα ότι είναι συμπαθητική. Είναι κλασσική σειρά ABC, τα έχει "όλα" (πρωτότυπο θέμα, ακριβή παραγωγή, σασπένς, σκαμπανευάσματα κάθε λίγο και λιγάκι να σε κρατάει στην τσίτα), αλλά τελικά σου αφήνει μια χλιαρή αίσθηση. Συνεχίζω λόγω σασπένς, και βλέπουμε.

Εγω. Παραμενει καλη. Πρεπει να πω οτι την περιμενα αρκετα χειροτερη και επισης να υποπεσει σε διαφορα κλισε κατι το οποιο εχει αποφυγει. Χειροτερο σημειο της για εμενα παραμενει ο Σαδερλαντ (δεν μπορω να τον συνηθισω με τιποτα).

στη φαση που ο χαρακτηρας της maggie q προτρεπει τον αλλο τεχνικο να χακαρει, σκεφτηκα "οχι ρε π***η μου, snowden, wikileaks και ακομα την ιδια φιλοσοφια, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα;" Ευτυχως ομως το εσωσαν ωραια.

η αλήθεια είναι οτι οταν έχεις δει τον Jack Bauer για 9 σεζόν ε σε αυτό το ρόλο είναι κάπως

Tα τρια εχω δει,αρκετα καλα αν σε εξιταρει το θεμα ,ελπιζω να παραμεινει ως εχει η να γινει ακομη καλυτερο.

Tα τρια εχω δει,αρκετα καλα αν σε εξιταρει το θεμα ,ελπιζω να παραμεινει ως εχει η να γινει ακομη καλυτερο.
Από τα 3 πρώτα είχα μείνει και εγώ ευχαριστημένος :(

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Τα πρώτα 3 μου άρεσαν αρκετά κι εμένα.Περιμένω να βγουν τα gr για το 4ο.Ελπίζω να μην το χαλάσουν!

Re: Απάντηση: Re: Designated Survivor [ABC]

Η σειρά καλή , Ο jack δεν το έχει...

ή επειδή τον έχουμε συνηθίσει στο ρόλο του jack Bauer εδω μας φαίνεται κάπως, ίσως κάποιος που δεν εχει δει το 24 να έχει άλλη άποψη
ούτε εμένα μου αρέσει σε αυτο το ρόλο

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.. Σταμάτησα βέβαια το 24 στον 4ο κύκλο και μου έχει μείνει η εικόνα νεότερου Jack, οπότε δεν μπερδεύομαι :p