Δέστε προσφορά από Sony (Αυστραλίας!) - Για να παραδειγματίζεται η εδώ αντιπροσωπεία!

idtasos

New member
9 October 2009
47
Η ΣΟΝΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΟΝΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ PS3 120GB!!!!!!!!!!

H ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?????

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (LED 46ARA ΜΕ 2500 ΕΥΡΟ!!!!!!) KAI XΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ !

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΜΩΣ .... ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ????

ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ............

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:

http://promotion.sony.com.au/BraviaPS3ConsumerPromotion/
http://promotion.sony.com.au/BraviaPS3ConsumerPromotion/Home/QualifyingModels

Re: ΔΕΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!) - ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠ

Και δεν πετάγεσαι μια βολτίτσα να φέρεις καμία και σε μας??
Λες και θα σωθούμαι από ένα ps3.....

Re: ΔΕΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!) - ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ????

ΕΝΑ PS3 120 GB EXEI 270 EYRO!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ????

ΕΝΑ PS3 120 GB EXEI 270 EYRO!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ.

+1,-ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ
1 ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ SONY HELLAS

Μπορεί να έχει και 1.000.000 ευρώ ένα Ps3, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα με έκανε να ξεκινώ να κάνω Post σε ένα forum 2-3 Theads τα οποία έχουν τη μορφή troll. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα μιας και φαίνεται να φωνάζεις με τον τρόπο αυτό. όσον αφορά για την προσφορά και η Sony Hellas παρομοίως είχε κάνει παλαιότερα προσφορά με όποια tv ανω των 40 ιντσών δώρο 4 χρόνια εγγύηση, από την οποία επωφελήθηκαν πολλοί. Το γεγονός ότι μια εταιρεία σε μια χώρα στην άλλη άκρη της γης ξεκίνησε κάποιες προσπάθειες τόνωσης των πωλήσεων της δεν σημαίνει ότι όλες οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο, μιας και δεν έχουν τους ίδιους στόχους πωλήσεων. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην έπαιρνα κανένα Ps3 δώρο αλλά να ήξερα σε περίπτωση στραβής με την tv μου, η αντιπροσωπεία θα με καλύψει κανονικά και δεν θα μου κάνει κόλπα, να ξερετε δεν πειράζει που η Tv είναι γεμάτη clouding ή σιγα μωρε 3 καμμένα Pixel είναι, δεν φαίνονται κλπ....

Last edited:

Να με συγχωρείς Βασίλη αλλά θεωρώ ότι με το να μην είναι ο Τάσος "τύπος και υπογραμμός" με το post του,αυτό δεν πάει να πεί ότι χάνει το δίκιο του...Έχει 100% δίκιο και επικροτώ τα λεγόμενά του είτε φωνάζει είτε όχι.

Ένταξει βρε παιδιά, αν έχετε τόσο ανάγκη από το Ps3 κάντε υπομονή και τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει περίπτωση να μην δίνουν δώρο ένα ps3 με κάποια μοντέλα τηλεοράσεων.... Για εμένα αυτά μόνο ως trick του marketing μπορούν να φανούν στα μάτια μου οπότε no hard feelings....

Κατά πρώτον, θα παρακαλέσω τον φίλο idtasos από εδώ και πέρα να γράφει με μικρά, καθώς η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Κατά δεύτερον, πριν ενθουσιαστούμε για κάτι, καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα προσεκτικά τις πηγές μας. Το PS3 δεν είναι εντελώς δωρεάν (χρεώνονται 25$ "έξοδα αποστολής"), ενώ η διάθεσή του γίνεται μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων, της υψηλής κατηγορίας τιμής... -bye-

Nα υπενθυμίσω την περίπτωση της W4500 που δίνονταν με PS3 "δώρο" στην αρχή της κυκλοφορίας της και μόλις σταμάτησε αυτή η προσφορά, η τιμή της έπεσε κατά 400 ευρώ...

Τα 25 ευρώ της αποστολής ειναι γελοία χρέωση. Δεν μπορω να καταλάβω καποιους που υποστηρίζουν τις εταιρειες!

Αν υπάρχει περιορισμός στα post να μου το πείτε ρε παιδια. Εγω προσωπικά ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ειδικά σε forums που πρεπει να προασπιζονται την ελευθερία του λόγου και τον καταγγελτικό χαρακτήρα των post!!

Απλά 19,261 μέλη έχουμε συμφωνήσει & συνηθίσει να επικοινωνούμε με αυτούς τους κανόνες. Αν θες ΕΣΥ όμως τους αλλάζουμε!

Sorry 19,260 εσύ δεν μετράς-bye-

EDIT: Το αν συμφωνώ με αυτό που λες είναι ελάσσονος σημασίας μιας και δεν συμφωνώ με τον τρόπο που το κάνεις.

EIDT2: Συμφωνώ με αυτά που λες, όχι για τα δώρα διότι τελικά ο ίδιος τα πληρώνεις, αλλά για την τιμολογιακή πολιτική των Ελλήνων αντιπροσώπων.

Last edited:

Τα 25 ευρώ της αποστολής ειναι γελοία χρέωση. Δεν μπορω να καταλάβω καποιους που υποστηρίζουν τις εταιρειες!

Αν υπάρχει περιορισμός στα post να μου το πείτε ρε παιδια. Εγω προσωπικά ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ειδικά σε forums που πρεπει να προασπιζονται την ελευθερία του λόγου και τον καταγγελτικό χαρακτήρα των post!!

Οι "καταγγελίες" καλό είναι να γίνονται επί της ουσίας και όχι για λόγους εντυπωσιασμού.

Η 40W5500, για παράδειγμα, κοστίζει 2200$ στην Αυστραλία, ήτοι 1350 ευρώ. Με το PS3 μαζί, θα σου έρθει στα 1365.

Αν πας στην Ελλάδα σε μία από τις γνωστές αλυσίδες, οι οποίες δεν φημίζονται για το χαμηλό των τιμών τους, θα βρεις την ίδια τηλεόραση στα 1100 ευρώ + 300 ευρώ για το PS3, σύνολο 1400.

Η προσφορά λοιπόν, μάλλον είναι να σου φορτώσει ένα PS3 με την αγορά, παρά για να κερδίσεις κάτι ουσιαστικό σαν καταναλωτής...

Εδώ, μπορείς να δεις τους κανόνες που διέπουν αυτό το φόρουμ και με τους οποίους συμφώνησες με την εγγραφή σου.

Συμφωνω με τον Γιαννη (JL) προτιμω χαμηλοτερη τιμη και να παρω εγω οτι BR θελω παρα να παρω "δωρο" το PS3 πληρώνοντας την τηλεοραση "καραβίσια"...

Θυμαμαι γνωστο μου περυσι που ειχε παρει 40W4500 στα 1600+ ευρω και να χαιρεται που πηρε το PS3 "δωρο"...:D

Η 40W5500, για παράδειγμα, κοστίζει 2200$ στην Αυστραλία, ήτοι 1350 ευρώ. Με το PS3 μαζί, θα σου έρθει στα 1365.

Αν πας στην Ελλάδα σε μία από τις γνωστές αλυσίδες, οι οποίες δεν φημίζονται για το χαμηλό των τιμών τους, θα βρεις την ίδια τηλεόραση στα 1100 ευρώ + 300 ευρώ για το PS3, σύνολο 1400.

Αυτό είναι σχετικό, διότι την 40W5500 την βρήκα με 1.850$ - 1.133 Ευρώ

http://www.webprice.com.au/page/shop/flypage/product_id/1074

Όπως είπα και πριν συμφωνώ με αυτά που είπε ο idtasos όχι τόσο για τα δώρα, αλλά όσο για την τιμολογιακή πολιτική των Ελλήνων αντιπροσώπων.

Αυτό είναι σχετικό, διότι την 40W5500 την βρήκα με 1.850$ - 1.133 Ευρώ

http://www.webprice.com.au/page/shop/flypage/product_id/1074

Όπως είπα και πριν συμφωνώ με αυτά που είπε ο idtasos όχι τόσο για τα δώρα, αλλά όσο για την τιμολογιακή πολιτική των Ελλήνων αντιπροσώπων.

εδώ την βρίσκεις με 879 ευρώ, αλλά ας μην παίξουμε την κολοκυθιά τώρα.

Επί της ουσίας, αν θέλετε να μιλήσουμε για την τιμολογιακή πολιτική της Sony, δεν διαφέρει της Αυστραλίας από την Ευρωπαϊκή. Με τις ΗΠΑ ναι, εκεί να κάνουμε σύγκριση και κράξτε όσο θέλετε, αλλά μη δημιουργούμε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν...

Απαντώ στον margamanos: μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.
Δεν είπα ότι δεν συμφωνώ με τους κανόνες του forum. Αν δεν συμφωνούσα δεν θα συμμετείχα. Πολύ απλά.
Εκτός λοιπόν από τα κεφαλαία -να μην το κάνουμε και ζήτημα, υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε- ποιον κανόνα αλλο παρέβηκα?
Το ότι έκανα 4 Posts συνεχόμενα?
αν απαγορεύεται, δεν το ξέρω και λυπάμαι. Αλλά αν σε κάποιους πείραξαν τα 6-7 ποστ που έχω κανει ενώ αυτοί έχουν κανει χιλιάδες ... τι να πω.

Και απαντώ και στον JL: θεωρώ ότι είμαστε οι χειρότεροι καταναλωτές στην Ελλάδα (π.χ. ποιος επέστρεψε προιον γιατι απλά δεν του άρεσε εντός 14 ημερών? στην Αγγλία που ήμουνα το 1993 αυτό ισχύει για τα πάντα ακόμη και για ένα τζην παντελόνι!!) και έχουμε και τις χειρότερες αντιπροσωπείες στα περισσοτερα προιοντα (κάτι που είναι απόρροια του πρώτου). Αυτό θέλω να πω με το ποστ μου σε γενικές γραμμές: να γίνουμε πιο απαιτητικοί γιατι αν περιμένουμε από τους αντιπροσώπους ... καήκαμε.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ευρωπαίος (Γερμανός, Αγγλος κλπ.) καταναλώτης είναι πιο υποψιασμένος και πιο απαιτητικός και οι καταναλωτικές οργανώσεις είναι πολύ πολύ ισχυρές.
Εδώ αν χαλασει κάτι μόλις το πάρεις, το πρωτο που σκέφτεσαι είναι "ωχ τι θα ακούσω από το μαγαζί ή τον αντιπρόσωπο, εγώ κατι το έκανα, δεν το μετακίνησα καλά ...κλπ."

Ελλαδιστάν..όλοι θέλουμε να πάρουμε το καλυτερο όσο το δυνατον φθηνότερα...άλλα και απο την άλλη για μενα ένα PS3 μαζι με νέα TV για δώρο θα ήταν λόγος αγοράς τηλεόρασης SONY αν και δεν τις συμπαθώ.Ο καθένας λοιπόν κρίνει με τα δικά του μέτρα εάν προκειτε για ευκαιρία αγοράς ή απλά ένα promo για ξεστοκάρισμα...

Και αφού είναι υποψιασμένος ο Γερμανός, γιατί εγώ βρήκα προϊόντα της Γερμανικής εταιρίας raidsonic, φτηνότερα στο eshop και στο πλαίσιο από όλα τα Γερμανικά καταστήματα στο internet???!!! Αφού είναι υποψιασμένος, γιατί εγώ αγόρασα υδρόψυξη από το Πλαίσιο με 200 ευρώ, ενώ στην Γερμανία έκανε 300??? Πάλι καλά που είναι υποψιασμένος ο Γερμανός...

pes ti proionta agorases kai se ti times gia na doume poso ftina ta agorases

einai ligo apithano (mporei kai na isxyei) na brikes kaliteres times ellada apo germania