Deutse aerospace turntable

Ναι φαινεται στραβη , εκτος κι αν υπηρχε λογος στο στησιμο της.
Μια απο τις κεφαλες που εχω σε συγκεκριμενο headshell, την εχω λιγο στραβα , διοτι στο headshell αυτο η κεφαλη δεν πηγαινε αλλο πισω.
Συμβαινουν κι αυτα καποτε.

Last edited:
Δεν μου φαινεται για rega το πικαπ. Το πλατω/υποπλατω θυμιζουν λιγο απο systemdek ή καποια παραλλαγη του , αλλα δεν ειμαι βεβαιος.
Ο βραχιονας AR ειναι Ιαπωνικος ΟΕΜ JELCO. Εχω και γω εναν σε πικαπ AR EB101 . Καθολου κακος βραχιονας, μετριας + μαζας γυρω στα 15 γρ.
Ο ιμαντας ευκολο νομιζω να βρεθει αν μετρηθει.
Αν δουλευει το μοτερ, θα ελεγα οτι ειναι ενα καλο πικαπ . Με ενα απλο σερβις μια χαρα ειναι.
Καθαρισμα, λαδι στο πηγαδι και μοτερ , ιμαντα και ελεγχο της βελονας. Η Goldring δειχνει να ειναι της σειρας 10xx ( 1006 , 1012 ??? ) που ειναι καλες κεφαλες.
Αυτος που μου το έδωσε μου είπε ότι είναι systemdek. Επειδή θέλω να το πουλήσω ποσο πιστεύεις ότι πιάνει; Όλο μαζι

Αυτος που μου το έδωσε μου είπε ότι είναι systemdek. Επειδή θέλω να το πουλήσω ποσο πιστεύεις ότι πιάνει; Όλο μαζι
Είναι όντως Systemdek, πιθανότατα το i-900. Αυτό κόστιζε στην Ιταλία το 1997 το αντίστοιχο των 900 ευρώ. Νομίζω μια τιμή γύρω στα 200 ευρώ είναι το μάξιμουμ που μπορείς λογικά να ζητήσεις.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Παιδιά ευχαριστώ. Να υποθεσω 200-250 μαζί με κεφαλή κ βραχίονα…. Θέλω όμως να επισκευάσω τον ιμάντα. Ξέρεις κανεις που να απευθυνθώ;

Παιδιά ευχαριστώ. Να υποθεσω 200-250 μαζί με κεφαλή κ βραχίονα…. Θέλω όμως να επισκευάσω τον ιμάντα. Ξέρεις κανεις που να απευθυνθώ;