όσο για το backward combatability, εμένα το final fantasy 8 που έβαλα να παίξω δεν μου το έπαιξε.... και η πλάκα είναι ότι έφαγα τα μαγαζιά εκείνο τον καιρό για να βρω 60... βέβαια τα περισσότερα παιχνίδια ps1-2 που του έχω βάλει τα έχει παίξει...
πάντως θα μου φανεί χαζό να επαναφέρει η sony τη συμβατότητα με ps1 ps2 την οποία έχει αφαιρέσει... αν και το σωστό είναι να υπάρχει...
αυτή την είδηση την διάβασα τυχαία σε ένα forum οταν "surfing in the internet"(omg και 2 lol)... δεν πρέπει να έχει βάση...
επεισης συμαντικο ειναι ομως οτι το PS3 ακομη δεν το εχουν hack-αρει... δηλαδη οι χρηστες αγοραζουν παιχνιδια ακομη σταθερα... χωρις να χανουν οι game-developers και η sony...
αντιθετως το Χbox ξεκλειδωθηκε... παρα παρα πολυ νωρις...και ειναι και ενας απο τους λογους που ειναι παρα παρα πολυ φτηνο αυτη τη στιγμη....
επεισης το bluray που διαθετει το PS3 παραμενει ενα απο τα καλητερα players της αγορας απο ποιοτητα εικονας, σε συγκριτικα απιστευτη τιμη..δηλαδη τι να πουμε και εμεις που το πηραμε 500-600ευρω?