Device Section , Review Section

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Οπως όλα τα πλήρη sites και επειδή οι επιλογές είναι πολλές
Θα μπορούσε να γίνει ένας κατάλογος προιόντων και φυσικά μια αναζήτηση με βάση τα χαρακτηριστικά τους , πχ θέλω να δω όλους τους προτζέκτορες ή και τις Τηλεόρασεις LCD , όχι Plasma που απεικονίζουν ανάλυση 1080p ...
Φυσικά ένα παράδειγμα είναι ο καλύτερος τρόπος να απεικονίσω αυτό που θέλω να προτείνω

MyPhone.gr Devices

GSM Arena Phone Search

AvForums.com Review Devices

Αλλά δεν επιθυμώ να περιέχει μόνο reviews , αλλά όσο πιο πλήρη πίνακα ακόμα με προιόντα που θεωρούντε απίθανο να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα ...

Το σημαντικότερο πρόβλημα που βλέπω σε πρώτη φάση είναι το εξής: Επειδή δεν μπορείς να πιέσεις όλους που έχουν κάποια μηχανήματα να κάτσουν να γράψουν reviews γι' αυτά, πρέπει κάποιος να κάτσει να μαζέψει οοοοοολαααα αυτά τα μηχανήματα και να γράψει reviews. Ποιός θα το κάνει αυτό; Καταλαβαίνεις για τι δουλειά μιλάμε....κι αυτός που θα τα γράψει θα έχει αντικειμενική και σωστή άποψη για όλα;

Αλλο πρόβλημα: που θα βρίσκουμε συσκευές που είναι σπάνιες ή ακόμα που πρωτοκυκλοφορούν στην ελληνική αγορά; Σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν μεταξύ μας και μέλη που είναι ήδη επίσημοι reviewers στον ελληνικό τύπο και βλέπουν και δοκιμάζουν πολλές συσκευές πολύ πριν τις δει το ευρύ κοινό. Οπως καταλαβαίνεις όμως, είναι ΑΚΡΩΣ αντιδεοντολογικό να γράψουν ένα review εδώ, πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό.

Δεν αποκλείω τίποτα, όλα είναι υπό συζήτηση.

Last edited:
Αυτό όμως δεν εμποδίζει στην ύπαρξη έστω ονομαστικού καταλόγου με χαρακτηριστικά που ανακοινώνουν οι κασκευαστές , σίγουρα είναι πολύ δουλειά, και φυσικά δεν θέλω να αναγκάσω κανέναν να γράψει, Αλλά σίγουρα εαν κάποιο χαρακτηριστικό κατασκευαστή δεν είναι όντως έτσι, μπορεί να μπει ως επιπλέον πληροφορία, πχ έχω ακούσει ότι υπάρχουν LCD TV που δείχνουν 1080p αλλά δεν μπορούν να πάρουν πληροφορία 1080p απο το DVI ... Κατασκευστική ατέλεια το λέω εγώ , μάρκετινγκ θα πει κάποιος άλλος ...
προσπαθώντας να διαβάσω τα τοπικς εδώ , καταλαβαίνω πχ εαν είναι 42 ίντσες , αλλά ίσως αναγκαστώ να ψάχνω όλο το τοπικ για να βρω πχ ότι υποστιρήζει 800χ600 και όχι 1366χ768 ...