Dexter [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 43 67.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Καλή

Votes: 5 7.8%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    64
Mετά τις χυλόπιτες στα βραβεία emmy, τις γκρίνιες για τον πιο soft, ποιο ρομαντικούλη dexter της 5ης σεζόν,
στην 6η επιστρέφει ποιο άγριος, πιο αιμοβόρος, πιο δολοφόνος,
πιο dark passenger απο ποτέ.

Φήμες λένε ότι στον 6ο κύκλο θα σκοτώσει τον Τσακ Νόρις.

Season 6 Trailer

[youtube]RsvGslI_KcM[/youtube]

Thank God (Dexter Season 6 Promo)

[youtube]FcQT5kEb2ws[/youtube]

Behind the Scenes: Dexter Season 6

[youtube]ONbLZIeb3E8[/youtube]

Dexter Season 6 Guest Stars

[youtube]Bx6y8tpkZd4[/youtube]

Last edited:
Πρόσφατα ξεκίνησα να την βλέπω και εκτός του ότι είναι φοβερή έχω να πω μόνο το ακόλουθο ...
Σ Κ Α Τ Α στο φαγητό του σεναρογραφου που σκέφτηκε το φιναλε του 4ου κύκλου !

Εγω αντιθετως, Μπραβο τους!!! Καιρος ηταν!!!:smash::smash:

To imdb, δε, μαρτυράει ότι θα παίζει για (τουλάχιστον; ) 9 επεισόδια ως "Professor Gellar", αν και νομίζω ότι το καταλάβαμε όλοι ότι θα είναι ο κύριος "κακός" του 6ου κύκλου.

Προσωπικά δε νομίζω να δω καλύτερη σειρά από το Dexter. Αυτό που έχει καταφέρει δε το έχει κάνει άλλη σειρά. Κάθε σεζόν ανώτερη από την προηγούμενη. Τελειώνει η πρώτη σεζόν θυμάμαι και λέω τι θα μου δείξει τώρα στην επόμενη αφού τα είδα όλα. Όλο αυτό βέβαια κορυφώνεται στην τέταρτη που έχω μείνει κάγκελο και έκανα να συνέλθω 4 μέρες από το σοκ. Δεν με έχει ξανά επηρεάσει τόσο μια ταινία ίσως γιατί είχα μπει τόσο πολύ στο έργο. Ίσως η 5 σεζόν να ήταν η μοναδική σεζόν που υστέρησε από την προηγούμενή της. Ελπίζω να συνεχιστεί το καλό σερί και με την 6. Χθες είδα το πρώτο και σήμερα θα δω το δεύτερο επεισόδιο. Αρκετά καλό αν και πάντα οι σεζόν αρχίζουν μουδιασμένα και από ένα σημείο και μετά θα πάρει πάλι φωτιά.

Υστερα από πάρα πολλές αναβολές τελείωσα σήμερα την 6η σεζόν!

Απίστευτο τέλος για αλλη μια φορά, πολύ λιγότερο filling (ευτυχώς) απο ΟΛΕΣ τις προηγούμενες σεζον ,
πιο επικεντωμένο στην βασική ιστορία , με αρκετή δράση και ακόμα περισσότερα συναισθήματα από την 5η σεζόν.
Αρκετή βία και αίμα. Βέβαια ηθελα λιγο παραπάνω. Για το dexter μιλάμε κι οχι για τα κλεμένα όνειρα :)
Πολύ παιχνίδι για πρωτη φορά με πιο εγκεφαλικά θέματα ακόμα κυρίως με τα θρησκευτικά ή καλύτερα παρα-θρησκευτικα.
Μου άρεσαν πολύ οι διάλογοι του brother Sam με τον dexter και κάτι διάλογοι στα τελευταία επισόδια της Λαγκουέρτα με την deb.

εν ολίγοις στα θετικά οτι δεν ειχε τσαμπα ιστορίες - γκομενικές ή παράπλευρες αστυνομικές ,
είχε πολύ καλή ροή ,χωρίς κοιλιές και φοβερή αίσθηση ...
Απο φωτογραφία , σκηνοθεσία, ήχο πρέπει να ήταν καλύτερη απο όλες.

Στα αρνητικά , δεν είχε την δράση, την ταχύτητα και το εντελώς απρόβλεπτο στο βαθμό που είχαν κάποιες άλλες σεζόν (1-2-4).

Προφανώς δεν είναι η καλύτερη σεζόν από όλες, αλλα σιγουρα είναι απο τις καλές.

Νομίζω οτι η σειρά αδικείται πάρα πολύ απο το φόρουμ,
4 μόλις ψήφους και #74 ποστ...

Για εμένα είναι μακράν η αγαπημένη μου σειρά.

Re: Απάντηση: Dexter

Νομίζω οτι η σειρά αδικείται πάρα πολύ απο το φόρουμ,
4 μόλις ψήφους και #74 ποστ...

Τα poll στις σειρές πρέπει να μπήκαν αφού είχε ήδη τελειώσει η 6η σεζόν. Σπεύδω να ψηφίσω!

Η σειρά τα σπάει!. H μόνη σειρά η οποία ίσως τελικά αποδειχθεί καλύτερη από αυτή για μένα είναι το game of thrones.

Η σειρα ειναι οντως πολύ καλή, η 5η ηταν καλυτερη απτην 6η, και καλυτερh όλων μάλλον η 4η.Σίγουρα κινείται σε πολυ ψηλα στανταρτ.
Όπως και να χει το breaking bad δε το ξεπερναει καμια, μαζι με το battlestar galactica.