Dexter [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 43 67.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Καλή

Votes: 5 7.8%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    64
Αυτό δεν είναι τρέιλερ! Αυτό είναι όλη η σεζόν σε 2 λεπτά!! :Banane0:

Δύο σειρές μιλώντας για σύγχρονες με έχουν κερδίσει και έχω δει όλους τους κύκλους τους πάνω από 5 φορές, X-files και τα Φιλαράκια, οτιδήποτε άλλο δεν βλέπεται ούτε για πρώτη φορά, δεν μπορούν να με κερδίσουν με τίποτα τα ελευθέρου σεναρίου κολπάκια του Ντέξτερ που προβλέπεται πατατιάρικο τέλος και από περιέργεια περιμένω να δω.

Δύο σειρές μιλώντας για σύγχρονες με έχουν κερδίσει και έχω δει όλους τους κύκλους τους πάνω από 5 φορές, X-files και τα Φιλαράκια, οτιδήποτε άλλο δεν βλέπεται ούτε για πρώτη φορά, δεν μπορούν να με κερδίσουν με τίποτα τα ελευθέρου σεναρίου κολπάκια του Ντέξτερ που προβλέπεται πατατιάρικο τέλος και από περιέργεια περιμένω να δω.

Περί ορέξεως...........

λαθος thread ισως?

Καλό το πρώτο επεισόδιο και η συνέχεια αναμένεται το λιγότερο συναρπαστική. ;)

Πολυ καλο επεισοδιο, o Dexter πολυ κακος με βλεμα που καρφωνει!!! Πολλα υποσχομενη η σαιζον!!!

Δεν λέω καλή σειρά αλλά με τίποτα "εξαιρετική" , "ότι καλυτερο έχουμε δει" και άλλα υπερβολικά που γράφονται στο νήμα

Δεν λέω καλή σειρά αλλά με τίποτα "εξαιρετική" , "ότι καλυτερο έχουμε δει" και άλλα υπερβολικά που γράφονται στο νήμα

Για όσους τα γράφουν, προφανώς ισχύουν! Δεν είναι απαραιτητο να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, μη λέμε τα αυτονόητα!