Dexter [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 43 67.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Καλή

Votes: 5 7.8%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    64
Εκπληκτική σειρά.
Για το φινάλε θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο dim πιο πάνω.
Η 8η σεζόν έκανε μια κοιλιά αλλά το φινάλε για μένα ήταν εξαίσιο.

Καταπληκτικός χαρακτηρήρας.
Εξαιρετικό κόνσεπτ και υλοποίηση θρουαουτ της σειράς.

Συνολικά θα έλεγα πως σίγουρα της αξίζει να είναι στο πάνθεον των 5 καλύτερων.

Σκέτη απογοήτευση, λυπάμαι πραγματικά, προχειροδουλειά και φτήνια. 'Εβλεπα μαζι το breaking bad, και έμοιαζε σκιτσογραφία μπροστά του. Κρίμα, μόνο οι 1,4,6 (με την lumen αν είναι αυτη), αξίζανε

Έστω και με αυτό το μέτριο κατ' εμέ φινάλε το οποίο όμως σε καμμία περίπτωση δεν ακυρώνει 7 σεζόν. Το συγκεκριμένο μουσικό θέμα, "έντυνε" τις πιο "παγερές" σκηνές.
Αφιερωμένο στους φίλους που θα τους λείψει η σειρά.
http://www.youtube.com/watch?v=e2xxizpHuoo

Είδα ολόκληρη την σειρά τους τελευταίους 2 μήνες ... πρόκειται για εκπληκτικό πρότζεκτ, όπου -όπως προείπαν οι περισσότεροι- το μόνον αδύναμο στοιχείο ήταν ο 8ος κύκλος... τραβηγμένος από τα μαλλιά, ίσα ίσα για να βγουν τα 12 επεισόδια, όπως δυστυχώς γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις επιτυχημένων σήριαλς που παρατείνονται πέραν από τα αρχικά σχέδια ... ωστόσο οι υπόλοιποι 7 κύκλοι ήσαν σχεδόν αριστουργηματικοί, με σεναριακά ευρήματα, έλλειψη κενών, ευφάνταστες ανατροπές και εξαιρετικό ρυθμό ... όποιος δεν την έχει δει αξίζει να την έχει στα υπ' όψιν ....

Μολις ειδα ενα επεισοδιο, πριν απο λιγο, στον ΣΚΑΙ ... (νομιζω απο την 7η σεζον).

Το αποψινο επεισοδιο εστεκε ως αυτονομη κινηματογραφικη ταινια (και μαλιστα ως ψυχολογικο θριλερ ολκης)
σε σημειο που να αποτελει αμαρτημα το οτι υφισταται ως σηριαλ. Τετοιες δραματικες ερμηνειες και προσωπα
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παιζουν σε σηριαλ ! Μονο στο πανι !!!! :smash:

Κριμα που δεν εχω παρακολουθησει την σειρα. Εξαιρετικος ο Dexter (σχεδον υπνωτικος).
Αλλα και η Deb ... βασικα ΟΛΟΙ μεσα στην σειρα. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μολις τωρα ειδα οτι ψηφισα .... ΚΑΛΗ !
Γινεται να αλλαξω την ψηφο μου σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ?

(ρητορικη η ερωτηση ... -bye-)

Last edited:
Πωπω.. 8 σεζόν!!!

Δεν την έχω δει καθόλου.. αλλά το ότι είναι από το Showtime, δικαιολογεί το εξαιρετική! :cool:

Ψαξε να δεις ποιο επεισοδιο (της 7ης σεζον) επαιξε χθες στις 12 τα μεσανυχτα στον ΣΚΑΙ.
Στεκει ως αυτονομη ιστορια ανετοτατα. Δεν θα σε πειραξει που δεν εχεις δει κανενα αλλο.

(δεν μπορεσα να βρω ποιο ειναι ... :nounder:)

Ψαξε να δεις ποιο επεισοδιο (της 7ης σεζον) επαιξε χθες στις 12 τα μεσανυχτα στον ΣΚΑΙ.
Στεκει ως αυτονομη ιστορια ανετοτατα. Δεν θα σε πειραξει που δεν εχεις δει κανενα αλλο.

(δεν μπορεσα να βρω ποιο ειναι ... :nounder:)

το 7/1 πρέπει να ήταν γιατί το επόμενο είναι το 7/2

αν και το ταξίδι μετράει :p με τόσο απογοητευτικό τέλος η συνολική εικόνα που μου άφησε είναι μέτρια.

Δεν παλευονται (τα επεισοδια).

Σου δημιουργειται η αισθηση οτι ΟΣΜΩΝΕΣΑΙ μεσα σε μια απεραντη αμαρτια διχως τελος και εξιλεωση.
Μαζι με την Deb και τον Dexter (αλλα οχι μονο αυτους) κουβαλας και εσυ (ως θεατης) τοσα ψεμματα
σκοπιμοτητας που τα ψεμματα φτανουν να θυμιζουν ... καλντερα του Κρακατοα !!!!

Απο τις λιγες σειρες .... που σε βαζουν να ΝΙΩΘΕΙΣ το αδιεξοδο (του ψευδους κατα συνθηκη) !

βρε αρχηγέ, δες την σειρά από την αρχή ... έχεις πιάσει το νήμα από την εποχή που Ντέμπρα γνωρίζει και έχεις χάσει πολλά πράγματα ...

Λίγο το ότι η καλή μου δεν την είχε δει, λίγο ότι είχαμε ξεμείνει από κάτι καλό αυτόν τον καιρό, την ξανακατάπια όλη μονορούφι (8 σεζόν... σε περίπου 1 μήνα..:D). Παραδόξως, ενώ θυμόμουν τις περισσότερες απ'τις ανατροπές, η σειρά ξαναβλέπεται τουλάχιστον ευχάριστα, αν όχι απολαυστικά.

Μάλιστα, με άλλο μάτι πλέον, παρατηρείς άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, ενώ η σκηνοθεσία κατά κανόνα είναι σχεδόν αδιάφορη, υπάρχουν σκόρπιες πολλές σκηνές αναφοράς, ενώ η μουσική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επί τη ευκαιρία, ενα ωραίο compilation των κομματιών σε καλή ποιότητα:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όποιος έχει την τύχη να μην την έχει δει ακόμα, ας σπευσει, και τι δε θα'δινα να την ξανάρχιζα χωρίς να ξέρω.

Που μπορω να το βρω; Το βλεπα στην τηλεοραση αλλα λογω ταξιδιων εχασα παρα πολλα.

Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk