Deyerdynamic DT-250 (250Ω)

VFXCode

Senior Member
6 June 2007
375
Χαιρετω το αγαπητο φορουμ :ernaehrung004: μιας και χρεαζομαι την βοηθεια σας ακομα μια φορα.

Επεσε στα χερια μου ενα μεταχειρισμενο ζευγαρι ακουστικων και θελουν οπως ειναι λογικο ενα μικρο σουλουπωμα και εχω καποιες αποριες.

Πρωτα απο ολα... παραγγειλα απο Αμερικη μερια ενα καινουργιο ζευγαρι pads (20 και free μεταφορικα) οποτε αυτο λυθηκε.

Δευτερον το καλωδιο ναι μεν δεν εχει καποιο λειτουργικο προβλημα αλλα ειναι σε ασχημη κατασταση εμφανισιακα και αρκετα βαρυ καραζοντας μετα απο λιγα λεπτα ακροασης ετσι λοιπον αποφασισα να το αλλαξω οποτε αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ελαφρι και καλο θα σας ειμουν υποχρεος....

Τριτον τα ακουστικα μου εχουν βυσμα στο καλωδιο στην μερια των ακουστικων το οποιο βυσμα εχει 7 (!!!!!!!) ακροδεκτες.... ετσι απο περιεργεια ανοιξα το δεξι ακουστικο (ηλπιζα οτι θα εχει balanced :P ) εχει μια κατα τα αλλα αχρηστη πλακετα (Βλεπε φωτο) για την οποια χρηση της δεν γνωριζω τπτ. Πιο συγκεκριμενα οι 4 εκ των 7 ακροδεκτων πανε στο δεξι-αριστερο ακουστικο περνωντας απο την πλακετα αλλα χωρις να υπαρχει κανενα ηλεκτρονικο εξαρτημα ενδιαμεσα και οι υπολοιποι τρεις (ασυνδετοι απο την μερια του καλωδιου) πανε στην πλακετα. Η απορια ειναι "Ποια ειναι η χρηση της πλακετας" διοτι αμα αχρηστη μπορει και να παρει π&λ0....

Τεταρτον θα σας ρωτησω και για DIY amplifier αλλα πιο μετα να το ψαξω λιγο....:HTEHETH63:

Ευχαριστω