Δευτερο βραβειο για το AVClub

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Σας παραθετω email που ελαβα μολις τωρα.

"2006 World Web Award of Excellence"

Official Results Regarding your web site
http://www.avclub.gr
Congratulations from all the staff at Art Space 2000.com. You have won the "World Web Award of Excellence" for originality, overall design, appearance and ease of navigation. You have obviously worked very hard investing your time, and skills into making a great web site.
Keep up the good work.

Regards,
Art Space 2000.com Awards Department

Attachments

• ArtSpace2000_Award_2006-2007.gif
    ArtSpace2000_Award_2006-2007.gif
    16.4 KB · Views: 9
Ρε συ Νίκο,μήπως μας δουλεύουνε;

Τι τυρί είναι αυτό το Art Space 2000.com. και τι ανάγκη έχεις από δαύτους και τα "βραβεία" τους;
Νομίζω ότι τα +1.500 μέλη μέσα σε 5 μήνες σε ένα site που δεν προβάλλει τσόντες,δεν μοιράζει δώρα και δεν διανέμει mp3 είναι το καλύτερο βραβείο για τον κόπο σου.

Τι τυρί είναι αυτό το Art Space 2000.com. και τι ανάγκη έχεις από δαύτους και τα "βραβεία" τους;
Νομίζω ότι τα +1.500 μέλη μέσα σε 5 μήνες σε ένα site που δεν προβάλλει τσόντες,δεν μοιράζει δώρα και δεν διανέμει mp3 είναι το καλύτερο βραβείο για τον κόπο σου.

Σωκράτη εγραψες....

Απάντηση: Re: Δευτερο βραβειο για το AVClub

Ρε συ Νίκο,μήπως μας δουλεύουνε;

Φαντασου Σωκρατη να καναμε και "ειδικες προσφορες" στα "μελη" μας...:flipout:

Τα βραβεια δεν τα εχουμε οπως φαινεται αναγκη. Απλα μας ερχονται και οφειλω να σας τα ανακοινωνω.

Αστα παλιοκουφ@λιτσα και συ. Θες να δεις τη φατσα σου με περικεφαλαιες -bye- ΖΟΥΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗ

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: