Diablo και καρτα sky

fchef

Senior Member
14 February 2008
470
Παιδια αγορασα μια καρτα sky απο το ebay με 20 ευρω. Ειναι απο αυτες τις "ληγμενες" Freesat πως λεγονται τελος παντων μονο και μονο να βλεπω το channel 4 HD.
Επειδη στον δεκτη μου (ipbox 9000) οι καρτες αυτες δεν διαβαζονται αλλα θελει εξωτερικο serial reader μηπως να την βαλω στην Diablo να ξεμπερδευω. Ξερετε με ποια εκδοση Underworld δουλευει εν εν λογω καρτα για να μην παιδευομαι?

Ευχαριστω

Δεν θα σου δουλέψει σε ντιαμπλο ή τουλάχιστον εγω δεν βρηκα τρόπο, κι αν ακόμη δουλέψει δεν ειναι σίγουρο ότι θα παίρνει τα νέα δικαιώματα.
Εχω κι εγω τετοια ακριβώς κάρτα για τον ίδιο σκοπό και μου δουλευει κανονικά σε ντραγκον καμ, έχοντας περασμένα τα caids του αγγλικού πακέτου (τα αντίστοιχα με την καρτα, 0961 αν θυμάμαι καλά). Στο ντραγκον κανει κανονικά και updates δικαιωμάτων
Αυτό ειναι στην ουσία σήμερα το μόνο πλεονέκτημα που έχει απομείνει στις dragon/t.rex εναντι των diablo

Re: Απάντηση: Diablo και καρτα sky

Δεν θα σου δουλέψει σε ντιαμπλο ή τουλάχιστον εγω δεν βρηκα τρόπο, κι αν ακόμη δουλέψει δεν ειναι σίγουρο ότι θα παίρνει τα νέα δικαιώματα.
Εχω κι εγω τετοια ακριβώς κάρτα για τον ίδιο σκοπό και μου δουλευει κανονικά σε ντραγκον καμ, έχοντας περασμένα τα caids του αγγλικού πακέτου (τα αντίστοιχα με την καρτα, 0961 αν θυμάμαι καλά). Στο ντραγκον κανει κανονικά και updates δικαιωμάτων
Αυτό ειναι στην ουσία σήμερα το μόνο πλεονέκτημα που έχει απομείνει στις dragon/t.rex εναντι των diablo

Εχετε το νου σας στις νεες ασπρες καρτες που ερχονται. Βασικος λογος που γινεται η αλλαγη ειναι το οτι το νεο chip δεν θα επιτρεπει watching αν βρισκεται εκτος ιδιοκτησιακου δεκτη.
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Diablo και καρτα sky

Εχετε το νου σας στις νεες ασπρες καρτες που ερχονται. Βασικος λογος που γινεται η αλλαγη ειναι το οτι το νεο chip δεν θα επιτρεπει watching αν βρισκεται εκτος ιδιοκτησιακου δεκτη.
Νικος
Δηλαδή τέλος οι μοντούλες και κάποιοι Linuxάτοι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Diablo και καρτα sky

Δηλαδή τέλος οι μοντούλες και κάποιοι Linuxάτοι?

Φοβαμαι πως ναι. Για τις μοντουλες δεν υπαρχει θεμα. Θα ειναι ανικανες να διαχειριστουν (τουλαχιστο τα πρωτα χρονια) το νεο chip. Για το linux εχω καποιες επιφυλαξεις ωστοσο....
Μολις κυκλοφορησουν θα δουμε τι ακριβως παιζεται...:grandpa:

Ναι θα δουλευουν λεει με λιγοτερα Volt οποτε οταν τα βαλεις σε reader με 5volt θα υπερθερμαινονται.
Ετσι τουλαχιστον λεει ενας παιχτης στο forum του denktenk

Be careful. One of my contacts, who has just had a new card arrive, was surprised to find it was one of the new (white) ones, which I thought weren't going to be released until next month. The current cards are blue with a yellow house design.

There are rumours that these new cards are designed to overheat when put in anything other than a Sky Digibox, as they have less voltage tolerance - maximum 3,5V rather than the ISO specificaiton of 5V. Most card readers work close to 5V.

Αν υπάρχει και sky box δέκτης, η freesat θα "δουλέψει" κανονικά ? Γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει ?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Diablo και καρτα sky

Αν υπάρχει και sky box δέκτης, η freesat θα "δουλέψει" κανονικά ? Γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει ?
ευχαριστω

Θα δουλέψει, αφού σ αυτό το επίπεδο δεν ειναι παντρεμένες οι κάρτες, αλλά νά ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μείνει και ολόκληρη νύχτα μέσα για να πάρει δικαιώματα.
Το θέμα ειναι όμως πως αν αντικατασταθούν όλες οι παλιές κάρτες με τις νέες που αναφέρθηκαν, θα παύσει να γίνεται οποιαδήποτε ανανέωση δικαιωμάτων, οπότε και οι κάρτες αυτές θα κλείσουν...

ε γαμωτο, θα καταληξω να παρω συνδρομη BBC Prime. Και κανει και 140 το χρονο.

Να ρωτήσω αν γνωρίζετε? Εγώ έχω δέκτη sky και έχω μπλέ κάρτα. Σύντομα θα μου έρθει η άσπρη λοιπόν. Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν θα γίνει το πάντρεμα απο ελλάδα ή θα θέλει τηλεφωνική γραμμή για να γίνει η δουλειά.

Να ρωτήσω αν γνωρίζετε? Εγώ έχω δέκτη sky και έχω μπλέ κάρτα. Σύντομα θα μου έρθει η άσπρη λοιπόν. Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν θα γίνει το πάντρεμα απο ελλάδα ή θα θέλει τηλεφωνική γραμμή για να γίνει η δουλειά.

Δεν θα κανεις απολυτως τιποτα. Η ασπρη καρτα σου ειναι κλωνος , αν μπορω να χρησιμοποιησω τον ορο αυτο, της μπλε καρτας που ηδη εχεις.
Συνεοως δεν υπαρχει λογος παντρεματος αφου ηδη εισαι ...παντρεμενος με την μπλε...:flipout:
Μην συνδεσεις το κουτι με τηλεφωνικη γραμμη δεν χρειαζεται.
Οταν ερθει με το καλο η ασπρη σου η καρτα μην την τοποθετησεις ακομα.
Μονο οταν το κουτι σου βγαλει μηνυμα ' PLEASE INSERT NEW CARD' τοτε μονο βγαζεις την μπλε και βαζεις την ασπρη.
Κατα προτιμηση κανε το βραδυ γιατι χρειζονται αρκετες ωρες για να ενεργοποιηθουν ολες οι υπηρεσιες. Στο χρονο αυτο πρωτα ελεγχεται αν η καρτα ειναι σωστη, ελεγχει προυπαρχουσα εγκατασταση και και αν ολα ειναι οκ αρχιζει να δεχεται σηματα απο τον δορυφορο με πρωτο και καλυτερο το sky+. Στη συνεχεια ακολουθουν οι υπολοιπες υπηρεσιες.
Νικος

Να ενημερωσω οτι μου ηρθε η καρτα και μου αλλαξε τα φωτα και αλλαξοπιστησα μεχρι να την κανω να δουλεψει. Τελικα τα καταφερα με το phoenix reader στην native σειριακη θυρα του παλιου μου φορητου στα 358MHz και newcs 1.50
Επειδη μπορει καποιος αλλος να το χρειαστει σας δινω το xml.
Σημειωση, την καταληξη xls κανετην xml γιατι δεν αφηνει να ανεβαστει αλλιως. Καλα ρε παιδια ενα απλο αρχειακι σε zip δεν μπορουμε να ανεβασουμε?

Attachments

Βρε παιδια, πλεον δεν μου ανοιγει το channel 4 HD και τα five η καρτα, στο entitlements βλεπω οτι εχει μεινει 08/05/09
Ειναι προβλημα μονο δικο μου και του οτι το εχω σε serial reader με newcs και το διαβαζει ο δεκτης με mgcamd, η συμβαινει πλεον σε ολους με μπλε καρτα?
Μηπως θελει καμια ειδικη ρυθμιση στο newcs-mgcamd?
Φιλε Voreios, εσενα σου εκανε update?

Βρε παιδια, πλεον δεν μου ανοιγει το channel 4 HD και τα five η καρτα, στο entitlements βλεπω οτι εχει μεινει 08/05/09
Ειναι προβλημα μονο δικο μου και του οτι το εχω σε serial reader με newcs και το διαβαζει ο δεκτης με mgcamd, η συμβαινει πλεον σε ολους με μπλε καρτα?
Μηπως θελει καμια ειδικη ρυθμιση στο newcs-mgcamd?
Φιλε Voreios, εσενα σου εκανε update?

Δεν έχω κοιταξει πρόσφατα αλλά και να μου κανει update αυτόν τον μήνα δεν θα κάνει τον επόμενο, αφού αλλάζουν όλες οι κάρτες με nds3 μεχρι τον Οκωβριο. Πιθανότατα η καρτα σου να καταργηθηκε ήδη...

Φιλε Voreios, μηπως κατα τυχη κοιταξες αν εκανε update η καρτα σου? Εγω εριξα μια ματια κει γραφει
Entitlements for card 0
.--------------------------------------.
| Provider | Expiry date | Expiry time |
|----------|-------------|-------------|
| B765 | 2009-05-08 | 24:00:00 |
| B766 | 2009-05-08 | 24:00:00 |
| B772 | 2009-05-08 | 24:00:00 |
| B773 | 2009-05-08 | 24:00:00 |
| B860 | 2009-05-08 | 24:00:00 |
| 0003 | 2009-06-23 | 24:00:00 |
| 000B | 2009-06-23 | 24:00:00 |
| 001D | 2009-06-23 | 24:00:00 |
'--------------------------------------'

Δεν μου ανοιγει ομως κανενα καναλι, τι ειναι αυτοι οι κωδικοι που ληγουν 2009-06-23?

Εχω πολύ καιρό να την δω, την ειχα αφήσει ενα βραδι ολόκληρο αλλά δεν ειχαν ανοίξει, θα δω το βραδυ τι μου λεει στα entitlements και θα σου πω

Εχω τους ίδιους ακριβώς providers με σένα αλλά σε μένα έχουν σταματήσει τα updates στα τέλη Μαρτίου

Code:
Entitlement info
b732	08-08-2009
b736	27-06-2009
b765	24-06-2009
b766	26-06-2009
b772	26-06-2009
b773	26-06-2009
b846	25-06-2009
b860	06-06-2009
b8d2	09-06-2009
003	26-06-2009
00b	26-06-2009
0010	27-06-2009
001d	26-06-2009
30e1	09-06-2009
30e2	09-06-2009
30e3	08-06-2009

oso kai na tin afiso den
ma den
treis meres tin exo tora alla me grafei kanonika

edit : για να κάνει update μήπως θέλει και το δεύτερο καλώδιο απο το lnb ?

Last edited: