ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,278 Θεσσαλονίκη 31 October 2006 #21 Μπράβο παιδιά . Σιδεροκέφαλοι.
M Mihalis S. Supreme Member 19 June 2006 3,497 31 October 2006 #22 Νίκος Μπαβιόλης said: Kαλα μας εστειλες...:firstprize: Click to expand... Αυτά είναι τα κρυφά ταλέντα του Νίκου. Περίμενε την διαχείριση για να τα ξεδιπλώσει! Μέχρι τώρα έκανε τον :smileJap:
Νίκος Μπαβιόλης said: Kαλα μας εστειλες...:firstprize: Click to expand... Αυτά είναι τα κρυφά ταλέντα του Νίκου. Περίμενε την διαχείριση για να τα ξεδιπλώσει! Μέχρι τώρα έκανε τον :smileJap:
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 1 November 2006 #24 Re: Απάντηση: Διαχείρηση Apple Corner Μιχάλης Κορ. said: Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν αυτοί οι δύο... Σιδεροκέφαλοι παιδιά. :award: Click to expand... Kάτι είχα ψιλιαστεί και εγώ... Mε το καλό guys!
Re: Απάντηση: Διαχείρηση Apple Corner Μιχάλης Κορ. said: Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν αυτοί οι δύο... Σιδεροκέφαλοι παιδιά. :award: Click to expand... Kάτι είχα ψιλιαστεί και εγώ... Mε το καλό guys!
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 1 November 2006 #25 Μονο το ΜΗΤΣ δεν "βολευετε" σε καποια κατηγορια και στεναχωριεμαι......!!
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 1 November 2006 #26 Re: Απάντηση: Διαχείρηση Apple Corner Browser said: Μονο το ΜΗΤΣ δεν "βολευετε" σε καποια κατηγορια και στεναχωριεμαι......!! Click to expand... A ρε Browser αρχηγε! Thanks! Δεν πειράζει το έχω δεχτεί πλέον...
Re: Απάντηση: Διαχείρηση Apple Corner Browser said: Μονο το ΜΗΤΣ δεν "βολευετε" σε καποια κατηγορια και στεναχωριεμαι......!! Click to expand... A ρε Browser αρχηγε! Thanks! Δεν πειράζει το έχω δεχτεί πλέον...