Εχω την εντυπωση οτι η διαχειριστικη δεινοτητα στην "Καφε" χρειαζεται επαναπροσδιορισμο.
Καλα και αγια τα Μεγαλα οπλα αλλα τα Μικρα χρειαζεται να το ξανασκεφθουν.
ΥΓ 1
Και με την διαφαινομενη υπαρξη κωλυματος του Λευτερη μιας και θα αυξηθηκαν τα καθηκοντα του ισως μαζι με την προσθηκη του send και την απαραιτητη παραμονη του Λαρρυ να χρειαστουν κι αλλες κινησεις........
ΥΓ 2
Το παρον αναδημοσιευεται οχι για τιποτα αλλο....αλλα επειδη το νημα που το πρωτογραψα θα διαγραφει και θα ηθελα απαντηση και συζητηση επ'αυτου.
Οχι απλα να στιγματιστουμε σαν κακοι.
Aπο ποιον περιμενεις απαντηση ? Δεν προκειται να γινει αυτο που λες..
Και εγω θα προσθεσω για το συγκεκριμενο θεμα που κλειστηκε με καλη διαθεση..οπως παντα.
Βεβαια αυτο που ζητειται εδω αν δεν κανω λαθος ειναι μια τοποθετηση γενικοτερη αλλα ας πουμε για το παιχνιδι πρωτα..
Το παιχνιδι κατα τη γνωμη στην ουσια δεν διεφερε σε τιποτα απο μια γελιογραφια.Μια σατυρικη ματια στην επικαιροτητα.
Θεμα νομικο χωρις να ειμαι δικηγορος δεν τιθεται γιατι βασης κοινης λογικης (εστω δικης μου) θα επρεπε τοτε να εχουν κλεισει ολες οι εφημεριδες (σοβαρες και μη) τα περισσοτερα τηλεπτικα-ραδιοφωνικα καναλια και σχεδον ολα τα φορουμ.Γιατι εδω δεν προκειται για καποια καταγγελια φυσικα..
Αρα τιθεται θεμα ηθικο...και μαλλον επειδη αυτος που αναφερεται το παιχνιδι ειναι σε κατασταση κρισιμη ιατρικα.
Εγω θα ελεγα αλιμονο αν ολα τα μεσα καθε φορα που προεκυπτε καποια ιατρικη αναγκη να σταματαγαν τον σχολιασμο -ερευνα -σατυρα που αφορουσε καποιο μεγαλο σκανδαλο.Αν το εκαναν συμβαλλοντας ετσι να ξεχαστει-θαφτει το θεμα μαλλον καποιοι θα τους κατηγορουσαν για υποκρισια και δολια συμπεριφορα...καποιοι φυσικα και απο εδω..
Βεβαια αλλο τηλεοπτικα καναλια αλλο εφημεριδες και αλλο φορουμ θα μπορουσε καποιος να πει..
Και αφου τιθεται θεμα ηθικο κανω μια απλη ερωτηση...μεχρι που φτανουν τα ορια ηθικης οπου επιτρεπεται να κινουμαστε και ποιος τα καθοριζει αυτα ?
Ποινου η ευαισθησια η η αισθητικη ειναι αυτη που θετει αυτα τα ορια ?
Ποια θεματα μπορουν να σχολιαζονται ? Και γιατι το avclub πιθανοτατα θα ειναι απο τα ελαχιστα μην πω και το μονο ελληνικο φορουμ οπου δεν υπαρχει ουτε ενα θεμα , ενα σχολιο για ενα τοσο μεγαλο θεμα (αντε να μην το πω σκανδαλο)?