Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
νομιζετε οτι λιγες φορε εχω συζητησει με μελη,πρωην διαχειριστες ,νυν για τα πραγματα του avclub? το ιδιο και οι υπολοιποι συναδελφοι

και με τον Βαγγελη Νικολουδακο εχουμε συζητησει αρκετες φορες πρεπει να ανοιξουμε 20 τhread για κατι που λυνεται και με αλλους τροπους?

Δεν θα διαφωνησω μαζι σου οτι δεν τα εχεις κανει ολα αυτα.Και θα ηταν αχαριστια να πουμε οτι δεν εχεις κανει τιποτα...αλλα..

Ας παρουμε πχ το θεμα dippie και των διαγραφων...μπορεις να μου εξηγησεις γιατι δεν επιλυθηκε τελικα με τον τροπο που λες...?

Και γιατι χρειαστηκε να φωναξουν ολα τα μελη του avcub με τον ενα η αλλο τροπο..για να υπαρχουν εξελιξεις..η οποιες εξελιξεις..

Κατα την γνωμη σου... εκανε ασχημα και αυτος που ξεκινησε και αυτη την ιστορια... αυτο το thread...(οπως το ξεκινησε )

Καταλαβα καλα η παρεξηγησα ? Εκανε λαθος ?

Τα ίδια και τα ίδια... το ίδιο έργο που το έχουμε ξαναδεί.

Επιτέλους να τελειώσει κάποτε αυτή η διαμάχη για να πάμε και παρακάτω. Να διορισθούν 3 ή 4 άτομα για την διαχείρηση του AVClub, (εκτιμώ πως δεν χρειάζονται παραπάνω, άποψή μου), να εκλείψουν οι συντονιστές, ΑΠΔ, ΑΠΓΔ, ΓΔ, ΕΖΗΘ, ΙΚΛ και δεν ξέρω τι άλλο γιατί έχει καταντήσει αν μη τι άλλο κωμικό, και τέλος, να θεσπιστούν κανόνες οι οποίοι θα προκύψουν σε δημοψήφισμα από όλα τα μέλη και συνεπώς θα τους σέβονται όλοι, άσχετα αν συμφωνούν ή όχι, ώστε πλέον οι 3, 4 που θα έχουν την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του φόρουμ, να έχουν πιο εύκολο έργο χωρίς αμφισβητήσεις.

Επιτέλους ας ξεμπερδεύουμε διότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια.

larry μου, ούτε άνοιξα, ούτε συμμετείχα σε 20 threads για τον ίδιο λόγο. σε ένα που άνοιξε άλλος εξέφρασα απλώς τη γνώμη μου. τα'χουμε πει και τα'χουμε ξαναπεί και δια ζώσης, όχι μόνο με σένα, αλλά και με πολλούς άλλους διαχειριστές.
δε συμφωνείς ότι κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία; ε, αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω ...

Θα υποχρεώσω τους συμμετέχοντες στο θέμα την ώρα αυτή να ασχοληθούν με τον hi-end ήλιο και τις μετά από πολλά χρόνια ματσαρισμένες και ρυθμισμένες οικογένειές τους.

Εξελίξεις και απαντήσεις αργότερα. Ευχαριστώ πολύ.

Επανέρχομαι για κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν.

Κατά καιρούς και για διάφορους λόγους, στην κατηγορία των διαχειριστών έχουν εκφραστεί αμφιβολίες περί της χρησιμότητας της κατηγορίας Εκτός Θέματος. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις η μεγάλη πλειψηφία της Δ.Ο. τέθηκε υπέρ της παραμονής της κατηγορίας. Η Γενική Διαχείριση θεωρεί ότι μετά τη σύσταση του Σωματείου, το θέμα ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες της Δ.Ο. και αφορά τη Γενική Συνέλευση, αν βέβαια κάποιος επιλέξει να θέσει εκεί το ζήτημα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις κρίσεις διαχειριστών. Όπως ίσως έχετε καταλάβει, δεν είμαι αντίθετος προς τις κρίσεις διαχειριστικών ενεργειών, παρ' ότι ρητά απαγορεύονται από τον κανονισμό. Και αυτό διότι ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε παρατήρηση εκφράζεται με σκοπό τη βελτίωση αυτού του χώρου. Βέβαια, από εκεί μέχρι τη λογοδοσία, υπάρχει κάποια απόσταση. Οι διαχειριστές λογοδοτούν στη Γενική Διαχείριση και, τώρα που ολοκληρώνονται οι διαδικασίες, η αξιολόγηση του διαχειριστικού έργου αφορά το Σωματείο και τα μέλη του. Ας έχουν λοιπόν τα μέλη υπόψη τους ότι αντίστοιχα ζητήματα στο μέλλον θα ακολουθούν διαφορετική διαδικασία.

Ωστόσο, θέλω να εκφράσω την έκπληξή μου για κάποια πράγματα που γράφτηκαν στο παρόν θέμα. Καταλαβαίνω την επιθυμία κάποιου μέλους να εκφράσει παράπονα αν θεωρήσει ότι αδικήθηκε από κάποια διαχειριστική παρέμβαση. Αλλά το να τίθενται στο στόχαστρο διαχειριστές που για διάφορους λόγους δεν έχουν ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή κάποιο χρονικό διάστημα είναι, για εμένα τουλάχιστον, άξιο απορίας. Τι ενοχλεί ακριβώς; Αν θεωρείτε ότι ο τίτλος του Διαχειριστή έχει κάποιο δυσθεώρητο ειδικό βαρος, φοβάμαι ότι θα σας διαψεύσω. Οι υπόλοιπες, λιγότερο γνωστές, υποχρεώσεις ενός διαχειριστή είναι πολύ μεγάλο τίμημα για ένα διαφορετικό χρώμα username.

Τέλος, ο Στέργιος Κακαλιός υπέβαλε την παραίτησή του από τη Διαχειριστική Ομάδα, η οποία έγινε δεκτή.

Όποιος έχει επιπλέον απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με τα παραπάνω, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με τον Δημήτρη Παναγιωτίδη με pm.

Last edited:
Status
Not open for further replies.