Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
Δεν νομιζω οτι παρεξηγησε τα λεγομενα του Larry γιατι και εγω αυτο καταλαβα..

Και εγω το ομολογω..δεν εχω τη γνωσεις πχ του Σουρλα στην πολιτικη για να ανοιξω ενα θεμα σαν τους τετρομαγμενους..μου αρεσει ομως να σχολιαζω ηθικα κοινωνικα ζητηματα οπου σε αυτα παντα γινεται ''λαικο δικαστηριο'' ακομα και αν Δεν ειναι ροζ..

Τωρα θεματα για αναπτυξη ιδεων , πολιτισμο , ενα καλο βιβλιο , μια αναλυση σαν του Δημοκηδη και αλλων.. για ενα δισκο..δεν μπορουν να την κανουν ολοι...και εδω ερχονται τα ΩΧ...

ουτε εγω μπορω να κανω την αναλυση αλλα μπορω να διαβασω και να βγω καλυτερος

εκτος απο ηθοποιους υπαρχουν και οι θεατες απλα θελω να φροντισουμε εμεις της εκτος να ειστε θεατες σε ενα εργο με ενδιαφέρον και να βγουμε ολοι κερδισμενοι

Last edited:
Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

Για να καταλάβω δηλαδή, τα καλά σε αυτό το φόρουμ τα κάνουν τα μέλη και για όλα τα κακά ευθύνονται οι διαχειριστές ε?
…χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβόλου τώρα τελευταία ναι… ακόμα και σχόλια όπως το δικό σου ότι η εκτός πρέπει να κλείσει δείχνει μια στάση αν μη τι άλλο που επιβεβαιώνει αυτό που γράφεις(ότι ευθύνονται οι διαχειριστές…) εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι ?

προκλητική στάση η στάση μου Σπύρο???

δεν έχουμε κανένα ίχνος επικοινωνίας...

Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.

Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.

Προσωπικά έτσι?

Το είχε προβλέψει ο Βλάσης πριν από 2-3 χρόνια και ήμουν τελείως αντίθετος στην ιδέα.

Δυστυχώς πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για τη διορατικότητά του.

Όποιος θέλει να κάνει χαβαλέ έχει ένα κάρο sites, το είπαμε αυτό.

Και για αθλητικά, και για τους Ζαχόπουλους και για τσόντες, για βρισιές...

Εδώ είναι Audio Video club.

Και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Περισσότερο του μισού σέρβερ ασχολείται με μη AV θέματα, και νομίζω ότι αυτό είναι ανωμαλία.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφράσουμε την κοινωνικότητα μας, δε χρειάζεται η καφέ για αυτό.

Μπιλ, τι φόβος και τέτοια μου λες ρε συ? Είναι τελείως λειτουργικό θέμα.

Επιμένω ότι η διαχείρηση μέσα στις εξειδικευμένες κατηγορίες θα είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη.

Αν πχ στα προβόλια γράψει κάποιος για τα Σκόπια... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Εννοείται!

Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...

Re: Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

δεν εννουσα να σας διωξουμε και πως βγηκε αυτο το συμπερασμα?

Είμαι σίγουρος για αυτό Larry μιας και μιλάμε για εσένα.

Πιστεύω ότι μάλλον ο Δημήτρης παρερμήνευσε το post σου.

Γενικά η ανησυχία κάποιων μελών για να μη κλείσει η εκτός με προβληματίζει ιδιαίτερα!

... εμένα με προβληματίζει η ανησυχία κάποιων διαχειριστών για να κλέισει η εκτός.

Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.

Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.

Προσωπικά έτσι?

Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...

Στεργιο συνειδητοποιεις ποσο θα χασει το φορουμ αν κλεισει η καφε ?

Οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονται για το av...τελωσπαντων τα αγορασαμε τα ηχεια μας..αναβαθμιση θα αργησουμε να κανουμε..για πιο λογο να καθομαστε εδω ?

Εγω πιστευω οτι θα ηταν μεγαλο χτυπημα να κλεισει η εκτος , και η αποψη του Σπυρου οτι αν θελουμε να πουμε κατι θα το μεταφερουμε αλλου ειναι υπεραισιοδοξη...ισως αυτος το καταφερει...αλλα ....

... εμένα με προβληματίζει η ανησυχία κάποιων διαχειριστών για να κλέισει η εκτός.

.... όπως επίσης με προβληματίζει και με προσβάλει ο χαρκτηρισμός
της εκτός ως "καρκίνος" .....

Με αυτό τον χαρακτηρισμό οι αναγνώστες της κατηγορίας είμαστε
καρκινιάρηδες και η αρρώστια του AVClub...

Περιμένω να ανακαλέσει ο Στέργιος γιατί διαφορετικά και εγώ όπως και
κάθε άλλος θα έχω το ελεύθερο και το δικαίωμα να χαρακτηρίζω κάποια
κατηγορία και τους αναγνώστες της όπως επιθυμώ.

σε όλα τα μέρη , ακόμα και στον στρατό υπάρχει το κ.ψ.μ για να εκτονώνετε ο κόσμος. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο, audio - video ,αν τώρα θέλετε να κάνετε ένα σκληροπυρηνικό forum ..... τι να πω, πάντως όπως σωστά είπε και ο meletov πριν , οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για το AV , και μάλιστα ένα δημοψήφισμα θα σας πείσει για αυτό.

Εγω προτρεπω Στεργιο να γινει αυτο που λες...

Μονο... πριν κλεισει το AVCLUB, δωστε λιγο καιρο στα μελη να προλάβουν να ανοιξουν ενα ... τριτο club , γιατι αυτο θα παει... απατο

Ολοι εμεις , τα μελη, περαν των AV θεματων, διατηρουμε και δημιουργουμε και αλλους δεσμους... αυτο οφειλεται και στην εκτος...

Εγω δεν συμφωνω οτι τα μελη δεν ενδιαφερονται για τα AV. Απλα δεν γινεται ΣΥΝΕΧΩΣ NA ενδιαφερονται για το AV. Ενα μελος θα παρει προβολεα, ενισχυτη, τηλεοραση κλπ κλπ, θα γραψει 100 θεματα.. και μετα?

Συγγνώμη, πώς φτάσαμε από άλλο θέμα που τέθηκε,να συζητάμε το κλείσιμο ή μή της "Επί Παντός"?

Επειδή ο Στέργιος δήλωσε οτι δεν του "κολλάει"?
Ε, καί ? Δεν θα τον δαγκώσουμε κιόλας.Ολοι έχουν δικαίωμα γνώμης αλλιώς να μη μιλάμε για δημοκρατία.
Και εμένα δεν μου κολλάνε τα αθλητικά,τα διαβάζω όμως γιατί μ αρέσει ο τρόπος που αρπάζεστε (με την καλή έννοια γιατί υπάρχουν και κάτι "λάσπες"..).

και στην τελική η ερώτηση ποιά είναι ,για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα.

Η απομάκρυνση της Αννας ως μή επαρκούς διαχειρίστριας ??

Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω σε αυτό το forum, είναι διαχειριστής να χαρακτηρίζει την πιο δημοφιλή κατηγορία καρκίνο.
Καλός ή κακός η cafe είναι "μαγαζί γωνία" απ'οτι έχω διαπιστώσει και φαίνεται άλλωστε από τα post που έχει, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Μία τέτοια κατηγορία λοιπόν με τόση μεγάλη επισκεψιμότητα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και ικανότητα (δεν εννοώ κάτι) από τους συντονιστές για να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Είναι αυτονόητο και λογικό με τόσα post να υπάρχουν και περισσότερες στιγμές έντασης απ'οτι π.χ στην photo gallery. Είναι προτιμότερο και πιο σωστό για μένα να γίνει προσπάθεια για να μειωθούν οι εντάσεις απ'το να κλείσει μια τέτοια κατηγορία.

Και το mega Βασιλόπουλος έχει περισσότερα κρούσματα κλοπών από ένα συνοικιακό κατάστημα. Γίνεται προσπάθεια για να τα ελαχιστοποιήσουν όμως κι όχι για να το κλείσουν.

Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω σε αυτό το forum, είναι διαχειριστής να χαρακτηρίζει την πιο δημοφιλή κατηγορία καρκίνο.
Καλός ή κακός η cafe είναι "μαγαζί γωνία" απ'οτι έχω διαπιστώσει και φαίνεται άλλωστε από τα post που έχει, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Μία τέτοια κατηγορία λοιπόν με τόση μεγάλη επισκεψιμότητα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και ικανότητα (δεν εννοώ κάτι) από τους συντονιστές για να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Είναι αυτονόητο και λογικό με τόσα post να υπάρχουν και περισσότερες στιγμές έντασης απ'οτι π.χ στην photo gallery. Είναι προτιμότερο και πιο σωστό για μένα να γίνει προσπάθεια για να μειωθούν οι εντάσεις απ'το να κλείσει μια τέτοια κατηγορία.

Και το mega Βασιλόπουλος έχει περισσότερα κρούσματα κλοπών από ένα συνοικιακό κατάστημα. Γίνεται προσπάθεια για να τα ελαχιστοποιήσουν όμως κι όχι για να το κλείσουν.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος

Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος

Σαφώς.

Αλλωστε δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε κάθε γνώμη που διατυπώνεται.
Να τις ακούμε όλες,ναί.Να τις ασπαζόμαστε όχι..

Προσωπικά δεν με ενοχλέι η καφέ και δεν θα επιθυμούσα με τίποτα την κατάργησή της.

με ενοχλούν όμως οι συνεχείς φωνές και οι εκτροπές από το αρχικό θέμα.
Μερικοί αρέσκονται στο να βρίσκουν πάτημα για να ξεσαλώσουν με άλλα άσχετα ζητήματα.
Σ αυτό δεν συμμετέχω.Βαριέμαι.
Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να σχοληθώ και πιστεύω και πολλοί άλλοι.

Τέλος πιστεύω οτι η Διαχείριση στην Εκτός ,έχει κότσια και αντέχει πολλά,άρα την κρίνω επαρκέστατη και ικανότατη,οπότε τελειώνω εδώ.

Υ.Γ. Αλλο "επί παντός",άλλο "επί κιτρίνου"..

ελειψα ολοκληρη μερα και ειδα ενα θεμα που ανοιξα με συγκεκριμενο σκοπο και θεμα να γινεται καναπες της καφε και γενικα μπαστε σκυλοι αλεστε και πειτε οτι θελετε....

Καποτε θα πρεπει ο εκκινων ενα νημα να εχει μερικες εξουσιες για να συντονιζει ενα θεμα εκει που θελει εκεινος και οχι εκει που παει η το πανε.

Ως εκ τουτου εκτος και αν πεσει η απαντηση απο εκει που περιμενω απο εμενα μπορειτε να κλειδωσετε αυτο το νημα με μεγαλη μου απογοητευση φυσικα.
Και να το διαγραψετε το ιδιο μου κανει.
Θα ξανακανω την ερωτηση σε νεο νημα οταν μπορει να απαντηθει.

Γενικά η ανησυχία κάποιων μελών για να μη κλείσει η εκτός με προβληματίζει ιδιαίτερα!

Eμένα με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν παραιτείσαι τώρα απο διαχειριστής τού avclub...
Θεωρώ οτι δεν έχεις κάν καταλάβει τι κάνεις εδώ μέσα...
Τα θέματα με τά οποία ασχολουμαστε ξεφεύγουν απο τα magnepan...
Λυπάμαι αλλα αποτελείς παράδειγμα πρός αποφυγήν για τίς διακηρυξεις τού συγκεκριμένου χώρου...
Και εάν θεωρείς οτι με την καρέκλα σου θα μάς επιβάλλεις αυτό πού θές εισαι βαθειά γελασμένος...
Κριμα και μεγάλο μάλιστα..
Ανήκεις σε αυτούς πού ξεγέλασαν τον κόσμο με τίς αρχικές διακηρύξεις...
Εσύ θές ένα μαγαζί δικό σου να κάνεις οτι θές...
Παραιτήσου τώρα γιατί δέν ανταποκρίνεσαι στο ελάχιστο τών απαιτήσεων τού χώρου...
Οσο για τα περί καρκίνου θα πρέπει να νοιώθεις ντροπή..
Αντε γιατί ξεπεράστηκε κάθε όριο.
Υ,Γ
Τι σκοπεύει να κάνει ο Γ.Δ. γιά τίς αθλιότητες τού Κυρίου Κακαλιού??
Περιμένω σαφή και άμεση απάντηση και όχι κοκοκο...

Και σιγά Κυριε Κακαλιέ που θα τον φάει μαυρο φίδι εάν γράψει για τα Σκόπια στά προβόλια σου...Ποιός είσαι και απο πού αντλεις το αυτοκρατορικό δικαίωμα τού Μαυρου Φιδιού..??
Χωρίς Μέλη δεν υπάρχεις..Ακομα να το καταλάβεις??
Ετσι θα υποδεχτείς τα νέα μελη του Σωματείου??Με μαυρα φίδια??
Ελα να με μπανάρεις στην Μουσική άμα θές...

Status
Not open for further replies.