Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
Και εσύ χωρίς εκτός δεν υπάρχεις!
Άρα έχετε και οι δύο το ίδιο πρόβλημα με διαφορετικό παρονομαστή.
Άραγε... ποιός θα υπερισχύσει... σε ένα μη εκτός... αλλά μαγκνεπανάδικο φόρουμ...

Και το Av σου στηρίζεται πολύ στην Μουσική Κατηγορία,που έστησε ο Παναγιωτίδης και στρώσαμε κώλο διάφοροι χωρίς εξουσίες και μαγκιές.Και χεστήκαμε για τα διαχειριστιλίκια...Εχουμε στην ζωή μας ρόλους οπότε δεν απειλούμε με μαυρα φίδια...
Νά ανακαλέσεις παραυτα γιατί δημιουργείς μείζον θέμα ...

Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

προκλητική στάση η στάση μου Σπύρο???

δεν έχουμε κανένα ίχνος επικοινωνίας...

Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.

Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.

Προσωπικά έτσι?

Το είχε προβλέψει ο Βλάσης πριν από 2-3 χρόνια και ήμουν τελείως αντίθετος στην ιδέα.

Δυστυχώς πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για τη διορατικότητά του.

Όποιος θέλει να κάνει χαβαλέ έχει ένα κάρο sites, το είπαμε αυτό.

Και για αθλητικά, και για τους Ζαχόπουλους και για τσόντες, για βρισιές...

Εδώ είναι Audio Video club.

Και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Περισσότερο του μισού σέρβερ ασχολείται με μη AV θέματα, και νομίζω ότι αυτό είναι ανωμαλία.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφράσουμε την κοινωνικότητα μας, δε χρειάζεται η καφέ για αυτό.

Μπιλ, τι φόβος και τέτοια μου λες ρε συ? Είναι τελείως λειτουργικό θέμα.

Επιμένω ότι η διαχείρηση μέσα στις εξειδικευμένες κατηγορίες θα είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη.

Αν πχ στα προβόλια γράψει κάποιος για τα Σκόπια... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Εννοείται!

Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...

eleos....

Και εσύ χωρίς εκτός δεν υπάρχεις!
Άρα έχετε και οι δύο το ίδιο πρόβλημα με διαφορετικό παρονομαστή.
Άραγε... ποιός θα υπερισχύσει... σε ένα μη εκτός... αλλά μαγκνεπανάδικο φόρουμ...

Εσύ να διαβάσεις την μουσική και μετά θα σού πώ ποιός υπάρχει...
Τι έγινε??
Ξαναεμφανίστηκες σαν μπουκαδόρος όπως τότε που έβριζες τον Δαμιανό..??
Σε παρακαλώ..
Ξέρεις που πέφτει η μουσική κατηγορία??

προκλητική στάση η στάση μου Σπύρο???

δεν έχουμε κανένα ίχνος επικοινωνίας...

Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.

Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.

Προσωπικά έτσι?

Το είχε προβλέψει ο Βλάσης πριν από 2-3 χρόνια και ήμουν τελείως αντίθετος στην ιδέα.

Δυστυχώς πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για τη διορατικότητά του.

Όποιος θέλει να κάνει χαβαλέ έχει ένα κάρο sites, το είπαμε αυτό.

Και για αθλητικά, και για τους Ζαχόπουλους και για τσόντες, για βρισιές...

Εδώ είναι Audio Video club.

Και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Περισσότερο του μισού σέρβερ ασχολείται με μη AV θέματα, και νομίζω ότι αυτό είναι ανωμαλία.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφράσουμε την κοινωνικότητα μας, δε χρειάζεται η καφέ για αυτό.

Μπιλ, τι φόβος και τέτοια μου λες ρε συ? Είναι τελείως λειτουργικό θέμα.

Επιμένω ότι η διαχείρηση μέσα στις εξειδικευμένες κατηγορίες θα είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη.

Αν πχ στα προβόλια γράψει κάποιος για τα Σκόπια... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Εννοείται!

Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...

Στέργιε,είναι σίγουρο ότι θα γίνεται καλύτερη διαχείριση,αφού δεν θα μείνουν πάνω από 50 άνθρωποι εδώ μέσα αν καταργηθεί η cafe.

Να σου κάνω κι εγώ μία πρόταση αφού σ´ενοχλεί τόσο ο "καρκίνος"
Υπάρχουν τόσα πολλά αποστειρωμένα sites για τον ήχο και την εικόνα,αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,ακόμη και αυτά στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα 15 μέλη,έχουν δημιουργήσει αντίστοιχες με την cafe κατηγορίες.

Eγώ θα περιμένω απάντηση απο την Γενική Διαχείριση εάν υιοθετεί τα περί ´Καρκίνου´τού μόνιμου διαχειριστή...
Ο κυριος δρά προβοκατόρικα εις βάρος τού ιδίου τού club που διατείνεται οτι αγαπά...
Ο ´Καρκίνος´συμπεριλαμβάνει όλους όσοι έχουν γράψει στην Κατηγορία και αποτελεί βαρύτατη προσβολή.
Περιμένω να δώ πώς θα κάνουν την δουλειά τους οι διαχειριστές τής κατηγορίας άμα χρειαστεί να διαγραφεί(δικαίως) πόστ ή thread μέλους μετά απο τέτοια τοποθέτηση διαχειριστού που ξεπερνά τά ορια τής Εξυβρίσεως.
Aυτή η τοποθέτηση σαμποτάρει τούς διαχειριστές τής καφέ Κατηγορίας...
Εάν δεν το καταλαβαίνουν οι ´αρμόδιοι´κακό τής κεφαλής τους........

Υ.Γ.
Και παρακαλώ πολύ σαφείς απαντήσεις και όχι τοποθετήσεις τού τύπου:'Eξεφράσθησαν προσωπικές γνώμες´....Θα είναι υπεκφυγή και συνδικαλισμός...

Ας μην ξεχναμε... αν δεν υπηρχε η εκτος... που αλλου θα εκφραζοντουσαν οι αντιρρησεις? Ισως γι αυτο να ενοχλειται ο Στεργιος...

Εμένα μέ ενδιαφέρουν οι σαφέστατες προσβολές πρός ένα μεγάλο μέρος τών μελών αλλά και όλων τών Διαχειριστών μιάς κατηγορίας τού avclub..Και η λογική Αρχιστρατήγου...Οπότε εάν δεν ανακληθεί η προσβολή θα συμφωνήσω πλήρως με το πόστ 108 τού Αλέξη.
Και απο τα γραπτά μου σήμερα ελάχιστη διαφωνία φάνηκε αρχικά...
Αλλά τελικά ορισμένοι δρούν εντελώς προβοκατόρικα(όπως είχα προειδοποιήσει),επειδή γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις,έτσι ώστε να πάνε μετά να πούνε ´Τα ειδατε τά κωλόπαιδα,φωνάζουν πάλι´??
Επειδή λοιπόν όταν μερικοί απο εμάς γυρίζαμε αυτοί ξεκίναγαν ,καλό είναι να ανακαλέσουν ή να ανακληθούν στην τάξη απο τούς αρμόδιους...

o Κακαλιος εξεφρασε δικες του σκεψεις για της οποιες θα λογοδοτησει πιστευω οπως θα λογοδοτουσατε και εσεις
υπαρχουν οργανα και θα αποφασισουν υπομονη ειναι Κυριακη και εχουμε ολοι δικαιωμα στην ξεκουραση
θα ηθελα επισης να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
- αν το συγκεκριμενο θεμα ανοιγε στην εκτος θα το ειχα "φαει" νυχτα ζητωντας απο τον συντακτη του να απευθυνθει με ΠΜ στην ΓΔ
οι Διαχειριστες δεν ειναι δυνατον να κριθουν ανοικτα τουλαχιστον οπως τα Διαχειριστικα τους καθηκοντα
για τοποθετησεις οπως του Κακαλιου ναι ειμαι συμφωνος με τον διαλογο διοτι ανακατευτηκε σε αλλη κατηγορια προσβάλλοντας συναδερφους πραγμα ανεπίτρεπτο απο του κανονισμους

- αν καποιοι ανοιγαν και 2 και 3 θεμα για να ρωτησουν που πηγαν τα θεματα θα περνανε απαντησεις και τα θεματα θα κλειδώνονταν
απαντησα μονο και μονο επειδη αφορα το ολο θεμα την εκτος ανα αφορουσε αλλη κατηγορια δεν θα εμπαινα

και δεν θα ξαναμπω μεχρι να τοποθετηθει η ΓΔ

καλη Κυριακη να εχετε ολοι σας

εφόσον η διαχείριση ανατίθεται εκ του προεδρείου του σωματείου, το προεδρείο οφείλει να τοποθετηθεί επί των ως άνω αναγραφομένων κι όχι η - τοποθετημένη και διορισμένη - ΓΔ, ΑΓΔ κλπ αρκτικόλεξα.

λυπάμαι Στέργιο, αλλά απώλεσες το μέτρο, όχι επειδή εξέφρασες τη γνώμη σου, αλλά επειδή μέσα σ'αυτή περιλαμβάνονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για πλήθος μελών που έχουν στηρίξει το avclub με κάθε τρόπο. το κλείσιμο της κατηγορίας - δεκτό σαν άποψη - θα οδηγήσει πολύ κόσμο μακριά από το avclub, κόσμο που δε θέλει να συμμετέχει σε αποστειρωμένα γυάλινα fora. μέσα κι εγώ σ'αυτούς (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, απλή αναφορά κάνω).

ΥΓ1. νομίζω ότι οι διαδικασίες οργάνωσης του σωματείου πρέπει να συντομεύσουν.
ΥΓ2. παρά το ότι, αν κατάλαβα καλά από το γραπτό του larry παραπάνω, δεν "επιτρέπεται" στα απλά μέλη να κριτικάρουν δημόσια τη ΔΟ, εγώ θα το κάνω κι ας μπαναριστώ: θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί ΕΝΑΣ άνθρωπος να κουμαντάρει όλη τη ΔΟ ώστε να επιτελεί το έργο της χωρίς να ξεσπούν flames κάθε τρεις και λίγο, και να έχει τον έλεγχο και την ευθύνη όλου αυτού του έργου που λέγεται "διαχείριση του avclub". πράγμα που με γυρνάει στην άποψη που εξέφρασα στην αρχή αυτού του thread, περί διαχείρισης από διορισμένους επαγγελματίες και γνώστες του είδους, που δεν θα έχουν οικειότητες με τα μέλη και θα λειτουργούν μόνο βάσει των κανόνων του κλαμπ. αφού σοβάρεψαν τα πράγματα κι επισημοποιήθηκαν, ας γίνει το ίδιο και για τη διαχείριση.

o Κακαλιος εξεφρασε δικες του σκεψεις για της οποιες θα λογοδοτησει πιστευω οπως θα λογοδοτουσατε και εσεις
υπαρχουν οργανα και θα αποφασισουν υπομονη ειναι Κυριακη και εχουμε ολοι δικαιωμα στην ξεκουραση
θα ηθελα επισης να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
- αν το συγκεκριμενο θεμα ανοιγε στην εκτος θα το ειχα "φαει" νυχτα ζητωντας απο τον συντακτη του να απευθυνθει με ΠΜ στην ΓΔ
οι Διαχειριστες δεν ειναι δυνατον να κριθουν ανοικτα τουλαχιστον οπως τα Διαχειριστικα τους καθηκοντα

για τοποθετησεις οπως του Κακαλιου ναι ειμαι συμφωνος με τον διαλογο διοτι ανακατευτηκε σε αλλη κατηγορια προσβάλλοντας συναδερφους πραγμα ανεπίτρεπτο απο του κανονισμους

- αν καποιοι ανοιγαν και 2 και 3 θεμα για να ρωτησουν που πηγαν τα θεματα θα περνανε απαντησεις και τα θεματα θα κλειδώνονταν
απαντησα μονο και μονο επειδη αφορα το ολο θεμα την εκτος ανα αφορουσε αλλη κατηγορια δεν θα εμπαινα

και δεν θα ξαναμπω μεχρι να τοποθετηθει η ΓΔ

καλη Κυριακη να εχετε ολοι σας

Συγνωμη αλλα γιατι οι διαχειριστες δεν μπορουν να κρινονται ανοιχτα ?

Μηπως οι κυβερνωντες αυτου του τοπου δεν κρινονται και δημοσια ?

Το οτι θα το ειχες φαει το θεμα νυχτα λεει πολλα...και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...

Τελικα μονο με μπ πρεπει να γινεται η δουλεια ? Και προφανως εκει θα ισχυει το...''στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα''...

Και στις δημοκρατίες, αφού έγινε ο παραλληλισμός, υπάρχουν αποδεκτοί και μη αποδεκτοί τρόποι διαμαρτυρίας, δεν μπορείς λχ να βγαίνεις να φωνάζεις έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Γιατί όχι κι εδώ δηλαδή;

Και στις δημοκρατίες, αφού έγινε ο παραλληλισμός, υπάρχουν αποδεκτοί και μη αποδεκτοί τρόποι διαμαρτυρίας, δεν μπορείς λχ να βγαίνεις να φωνάζεις έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Γιατί όχι κι εδώ δηλαδή;

Και ομως μπορεις....μπορεις να ενωσεις τη φωνη σου με αλλους και να κανεις πορεια δειχνοντας την αντιθεση σου...σιγουρα ομως δεν θα σου απαντησει κανενας αν τηλεφωνησεις προσωπικα στον πρωθυπουργο...

Τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα νομιζω....

ακόμα και αν έχει άδικο?
άλλωστε έξω από την βουλή δεν γίνονται διαμαρτυρίες?

Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

εφόσον η διαχείριση ανατίθεται εκ του προεδρείου του σωματείου, το προεδρείο οφείλει να τοποθετηθεί επί των ως άνω αναγραφομένων κι όχι η - τοποθετημένη και διορισμένη - ΓΔ, ΑΓΔ κλπ αρκτικόλεξα.

λυπάμαι Στέργιο, αλλά απώλεσες το μέτρο, όχι επειδή εξέφρασες τη γνώμη σου, αλλά επειδή μέσα σ'αυτή περιλαμβάνονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για πλήθος μελών που έχουν στηρίξει το avclub με κάθε τρόπο. το κλείσιμο της κατηγορίας - δεκτό σαν άποψη - θα οδηγήσει πολύ κόσμο μακριά από το avclub, κόσμο που δε θέλει να συμμετέχει σε αποστειρωμένα γυάλινα fora. μέσα κι εγώ σ'αυτούς (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, απλή αναφορά κάνω).

ΥΓ1. νομίζω ότι οι διαδικασίες οργάνωσης του σωματείου πρέπει να συντομεύσουν.
ΥΓ2. παρά το ότι, αν κατάλαβα καλά από το γραπτό του larry παραπάνω, δεν "επιτρέπεται" στα απλά μέλη να κριτικάρουν δημόσια τη ΔΟ, εγώ θα το κάνω κι ας μπαναριστώ: θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί ΕΝΑΣ άνθρωπος να κουμαντάρει όλη τη ΔΟ ώστε να επιτελεί το έργο της χωρίς να ξεσπούν flames κάθε τρεις και λίγο, και να έχει τον έλεγχο και την ευθύνη όλου αυτού του έργου που λέγεται "διαχείριση του avclub". πράγμα που με γυρνάει στην άποψη που εξέφρασα στην αρχή αυτού του thread, περί διαχείρισης από διορισμένους επαγγελματίες και γνώστες του είδους, που δεν θα έχουν οικειότητες με τα μέλη και θα λειτουργούν μόνο βάσει των κανόνων του κλαμπ. αφού σοβάρεψαν τα πράγματα κι επισημοποιήθηκαν, ας γίνει το ίδιο και για τη διαχείριση.

υπαρχουν κανονισμοι Βαγγελη φανταζεσαι 100 μελη να ανοιγουν 100 θεματα για εναν 2, 20 διαχειριστες?

δεν το πιασατε το νοημα μου που ειναι καθαρα θεμα ταξεως και οχι φιμωματος

τουλαχιστον το επιασε ο συντακτης του thread και εναρμονίστηκε πληρως με της υποδειξεις μου που της βρηκε λογικοτατες

και χίλια δίκια να έχεις, δοκίμασε να πας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Παρ' όλα αυτά, παραμένουμε δημοκρατία.

νομιζετε οτι λιγες φορε εχω συζητησει με μελη,πρωην διαχειριστες ,νυν για τα πραγματα του avclub? το ιδιο και οι υπολοιποι συναδελφοι

και με τον Βαγγελη Νικολουδακο εχουμε συζητησει αρκετες φορες πρεπει να ανοιξουμε 20 τhread για κατι που λυνεται και με αλλους τροπους?

Status
Not open for further replies.