προκλητική στάση η στάση μου Σπύρο???
δεν έχουμε κανένα ίχνος επικοινωνίας...
Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.
Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.
Προσωπικά έτσι?
Το είχε προβλέψει ο Βλάσης πριν από 2-3 χρόνια και ήμουν τελείως αντίθετος στην ιδέα.
Δυστυχώς πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για τη διορατικότητά του.
Όποιος θέλει να κάνει χαβαλέ έχει ένα κάρο sites, το είπαμε αυτό.
Και για αθλητικά, και για τους Ζαχόπουλους και για τσόντες, για βρισιές...
Εδώ είναι Audio Video club.
Και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Περισσότερο του μισού σέρβερ ασχολείται με μη AV θέματα, και νομίζω ότι αυτό είναι ανωμαλία.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφράσουμε την κοινωνικότητα μας, δε χρειάζεται η καφέ για αυτό.
Μπιλ, τι φόβος και τέτοια μου λες ρε συ? Είναι τελείως λειτουργικό θέμα.
Επιμένω ότι η διαχείρηση μέσα στις εξειδικευμένες κατηγορίες θα είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη.
Αν πχ στα προβόλια γράψει κάποιος για τα Σκόπια... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Εννοείται!
Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...
Και εσύ χωρίς εκτός δεν υπάρχεις!
Άρα έχετε και οι δύο το ίδιο πρόβλημα με διαφορετικό παρονομαστή.
Άραγε... ποιός θα υπερισχύσει... σε ένα μη εκτός... αλλά μαγκνεπανάδικο φόρουμ...
προκλητική στάση η στάση μου Σπύρο???
δεν έχουμε κανένα ίχνος επικοινωνίας...
Την άποψή μου την είπα, αν μου ζητηθεί και...επισήμως θα ψηφίσω με όλη μου τη δύναμη στο να κλείσει αυτός ο καρκίνος του αγαπημένου μας club.
Έτσι βλέπω την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αυτού.
Προσωπικά έτσι?
Το είχε προβλέψει ο Βλάσης πριν από 2-3 χρόνια και ήμουν τελείως αντίθετος στην ιδέα.
Δυστυχώς πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για τη διορατικότητά του.
Όποιος θέλει να κάνει χαβαλέ έχει ένα κάρο sites, το είπαμε αυτό.
Και για αθλητικά, και για τους Ζαχόπουλους και για τσόντες, για βρισιές...
Εδώ είναι Audio Video club.
Και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Περισσότερο του μισού σέρβερ ασχολείται με μη AV θέματα, και νομίζω ότι αυτό είναι ανωμαλία.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφράσουμε την κοινωνικότητα μας, δε χρειάζεται η καφέ για αυτό.
Μπιλ, τι φόβος και τέτοια μου λες ρε συ? Είναι τελείως λειτουργικό θέμα.
Επιμένω ότι η διαχείρηση μέσα στις εξειδικευμένες κατηγορίες θα είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη.
Αν πχ στα προβόλια γράψει κάποιος για τα Σκόπια... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Εννοείται!
Αν μας ενδιαφέρει το AV δηλαδή, γιατί δε χωράει σε όλα τα θέματα η κολοκυθόπιτα...
Ας μην ξεχναμε... αν δεν υπηρχε η εκτος... που αλλου θα εκφραζοντουσαν οι αντιρρησεις? Ισως γι αυτο να ενοχλειται ο Στεργιος...
Ο Στεργιος ταχει ξαναπει και στο Μικρο Καραβι...
Τιποτε δεν εχει αλλαξει..
Για... ξαναδιαβαστε την Ιστορια...
o Κακαλιος εξεφρασε δικες του σκεψεις για της οποιες θα λογοδοτησει πιστευω οπως θα λογοδοτουσατε και εσεις
υπαρχουν οργανα και θα αποφασισουν υπομονη ειναι Κυριακη και εχουμε ολοι δικαιωμα στην ξεκουραση
θα ηθελα επισης να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
- αν το συγκεκριμενο θεμα ανοιγε στην εκτος θα το ειχα "φαει" νυχτα ζητωντας απο τον συντακτη του να απευθυνθει με ΠΜ στην ΓΔ
οι Διαχειριστες δεν ειναι δυνατον να κριθουν ανοικτα τουλαχιστον οπως τα Διαχειριστικα τους καθηκοντα
για τοποθετησεις οπως του Κακαλιου ναι ειμαι συμφωνος με τον διαλογο διοτι ανακατευτηκε σε αλλη κατηγορια προσβάλλοντας συναδερφους πραγμα ανεπίτρεπτο απο του κανονισμους
- αν καποιοι ανοιγαν και 2 και 3 θεμα για να ρωτησουν που πηγαν τα θεματα θα περνανε απαντησεις και τα θεματα θα κλειδώνονταν
απαντησα μονο και μονο επειδη αφορα το ολο θεμα την εκτος ανα αφορουσε αλλη κατηγορια δεν θα εμπαινα
και δεν θα ξαναμπω μεχρι να τοποθετηθει η ΓΔ
καλη Κυριακη να εχετε ολοι σας
Και στις δημοκρατίες, αφού έγινε ο παραλληλισμός, υπάρχουν αποδεκτοί και μη αποδεκτοί τρόποι διαμαρτυρίας, δεν μπορείς λχ να βγαίνεις να φωνάζεις έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Γιατί όχι κι εδώ δηλαδή;
Και στις δημοκρατίες, αφού έγινε ο παραλληλισμός, υπάρχουν αποδεκτοί και μη αποδεκτοί τρόποι διαμαρτυρίας, δεν μπορείς λχ να βγαίνεις να φωνάζεις έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Γιατί όχι κι εδώ δηλαδή;
εφόσον η διαχείριση ανατίθεται εκ του προεδρείου του σωματείου, το προεδρείο οφείλει να τοποθετηθεί επί των ως άνω αναγραφομένων κι όχι η - τοποθετημένη και διορισμένη - ΓΔ, ΑΓΔ κλπ αρκτικόλεξα.
λυπάμαι Στέργιο, αλλά απώλεσες το μέτρο, όχι επειδή εξέφρασες τη γνώμη σου, αλλά επειδή μέσα σ'αυτή περιλαμβάνονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για πλήθος μελών που έχουν στηρίξει το avclub με κάθε τρόπο. το κλείσιμο της κατηγορίας - δεκτό σαν άποψη - θα οδηγήσει πολύ κόσμο μακριά από το avclub, κόσμο που δε θέλει να συμμετέχει σε αποστειρωμένα γυάλινα fora. μέσα κι εγώ σ'αυτούς (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, απλή αναφορά κάνω).
ΥΓ1. νομίζω ότι οι διαδικασίες οργάνωσης του σωματείου πρέπει να συντομεύσουν.
ΥΓ2. παρά το ότι, αν κατάλαβα καλά από το γραπτό του larry παραπάνω, δεν "επιτρέπεται" στα απλά μέλη να κριτικάρουν δημόσια τη ΔΟ, εγώ θα το κάνω κι ας μπαναριστώ: θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί ΕΝΑΣ άνθρωπος να κουμαντάρει όλη τη ΔΟ ώστε να επιτελεί το έργο της χωρίς να ξεσπούν flames κάθε τρεις και λίγο, και να έχει τον έλεγχο και την ευθύνη όλου αυτού του έργου που λέγεται "διαχείριση του avclub". πράγμα που με γυρνάει στην άποψη που εξέφρασα στην αρχή αυτού του thread, περί διαχείρισης από διορισμένους επαγγελματίες και γνώστες του είδους, που δεν θα έχουν οικειότητες με τα μέλη και θα λειτουργούν μόνο βάσει των κανόνων του κλαμπ. αφού σοβάρεψαν τα πράγματα κι επισημοποιήθηκαν, ας γίνει το ίδιο και για τη διαχείριση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.