Διαφάνεια και πάλι...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Mόλις διάβασα σήμερα το πρωί ότι πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας θα είναι ο Π. Kόκκαλης, αντιπρόεδρος του Oλυμπιακού. XAXA! Tρελή διαφάνεια πάλι για το ελληνικό ποδόσφαιρο... OYΣT!

Το Μέγαρο Μουσικής τους μάρανε για να κάνουν και την κλήρωση!!! :violent-smiley-030:

Δηλαδη αν δεν εμπαινε πρόεδρος ο Κόκκαλης αλλά ο Πανόπουλος θα ειχαμε περισσότερη διαφανεια?

Προσωπικά θεωρω ότι είναι καλύτερα που φύγαμε από την εποχή των ανδρεικελων και την εποχη που οι μεγαλοι κανανε κουμαντο από το παρασκήνιο.

Ας βγουν μπροστα και ας υποστουν τις συνεπειες και τις φθορες. Ας εκτεθούν!

Πιστευω ότι αν δεν συμφωνήσουν οι Κόκκαλης-Βαρδινογιαννης μεταξύ τους να βελτιώσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν θ'αλλάξει.

Ποιός είναι ο Πανόπουλος? Eγώ γενικά δεν ασχολούμαι για αυτό ακριβώς τον λόγο. Δηλαδή για το πως έχει καταντήσει το ποδόσφαιρό μας. Eίναι όλοι για πολλές σφαλιάρες. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάποτε κάτι. Aπλά κάθε φορά που θα έχουμε καινούρια ονομασία του πρωταθλήματος (άκου Σούπερ Λίγκα! στην Eλλάδα είμαστε, πες τε το ελληνικά!) θα είναι και άλλοι αυτοί που θα «τρώνε».

Είναι όλα ένας αχταρμάς.
Όλοι είναι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους. Τα παιχνίδια που παίζονται είναι απίστευτα.
Το θέμα είναι γιατί ασχολούμαστε εμείς σοβαρά?

Απάντηση: Re: Διαφάνεια και πάλι...

Theotokatos Konstantinos said:
Είναι όλα ένας αχταρμάς.
Όλοι είναι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους. Τα παιχνίδια που παίζονται είναι απίστευτα.
Το θέμα είναι γιατί ασχολούμαστε εμείς σοβαρά?

και ποιος σου ειπε οτι ασχολούμαστε σοβαρά??
μην κοιτας δυο τρεις που κανουν και φασαρια ή πλακώνονται ολη την ώρα....

οι περισσότεροι δεν ασχολουνται!

Mα δεν αξίζει κιόλας να ασχολείται κανείς. Eγώ ανέβασα το θέμα περισσότερο για να γελάσουμε αφού είναι γελοία η κατάσταση πλέον...

Γυρω στις 8 (ίσως και νωρίτερα) και εχω το δικαιωμα να ... μεινω όσο θέλω!!!:flipout:

Σε περίπτωση που κάποιοι το αγνοούν πάντως, ο πρόεδρος ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ απο τους υπόλοιπους με ψηφοφορία.
Δεν γίνεται πρόεδρος κάποιος με πραξικόπημα.

Re: Απάντηση: Διαφάνεια και πάλι...

Johnkokk said:
Σε περίπτωση που κάποιοι το αγνοούν πάντως, ο πρόεδρος ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ απο τους υπόλοιπους με ψηφοφορία.
Δεν γίνεται πρόεδρος κάποιος με πραξικόπημα.
Eγώ πάντως νομίζω ότι και με αυτό δεν αλλάζει κάτι...