Διάφανη ακρυλική ρητίνη - help!

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
Σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να μου πείτε πού θα μπορούσα να βρω διάφανη ακρυλική ρητίνη (μερικά κιλά θα ήθελα).
Επειδή δεν τα πάω καλά με αγορές μέσω ίντερνετ, θα προτιμούσα τηλ ή διεύθυνση από κάποιο ελληνικό κατάστημα (έστω και με pm).

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
χαιρετισμούς σε όλους

-bye-

Υ.Γ θα μπορούσε να παραθέσει κάποιος-οι σχετικά videos με τον τρόπο δημιουργίας DIY-πυραμίδων και κώνων με τη χρήση ρητίνης?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:a0210:

Last edited:
Xμμμ..καταλαβα:)
Ρωτησε εκει που πουλουν τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια.Υπαρχει ενα λεπτορευστο εποξικο resin διαφανο.Την χρησημοποιουν για να αλειφουν τα φτερα στα μεγαλα αεροπλανα που φτιαχνουν

Αυτες που προτεινει ο τοναλ ειναι πιο φτηνες απο αυτες που προτεινα μαλλον,αλλα αυτη που σου λεω ειναι πολυ γυαλιστερη και δινει πολυ καλο finish....αν ειναι για το σκοπο που φανταζομαι:)

WEST SYSTEMS. ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ (100 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΣ) ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Π ΡΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ.

WEST SYSTEMS. ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ (100 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΣ) ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Π ΡΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ.

tigergreg, είναι η 2η φορά που με αφήνεις άφωνο!

κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ς

-bye-

Μπορώ να ρωτήσω σε τι χρησιμευουν αυτες οι πυραμίδες? αντι για ακίδες κάτω από ηχεία κλπ συσκευες? Γιατι για διακοσμητικά μου κάνουν λίγο άσχημα.

Μπορώ να ρωτήσω σε τι χρησιμευουν αυτες οι πυραμίδες? αντι για ακίδες κάτω από ηχεία κλπ συσκευες? Γιατι για διακοσμητικά μου κάνουν λίγο άσχημα.

Πάνο, όπως είναι φανερό δεν έχω αναφέρει τι θα την ήθελα τη ρητίνη.

Πάντως, αυτά που είδες στα videos νομίζω ότι βελτιώνουν το περιβάλλον με τρόπο που εξηγείται από την παραφυσική, την παραψυχολογία, παράλληλα σύμπαντα, γιν-γιαν κλπ:flipout:
(σαφής εξήγηση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, είναι κάτι σαν τον πρώτο θερμοδυναμικό νόμο, απλά υπάρχουν)

-bye-

Last edited:

Εσύ τι ψάχνεις τώρα όταν ορισμένοι ΛΕΝΕ ότι ΑΚΟΥΝ διαφορές με αυτά :flipout:

(σαφής εξήγηση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, είναι κάτι σαν τον πρώτο θερμοδυναμικό νόμο, απλά υπάρχουν)

Για τον ήχο δεν γνωρίζω, αλλά σαν ασχολούμενος με την ενέργεια (Qi) εδώ και κάποια χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου...
Το Qi υπάρχει μεν αλλά έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από πολλούς απατεώνες.
Όπως υπάρχει και το feng sui και άλλα πολλά που δεν τα χωράει ο δυτικός νους.
Όσο για το Ying και το Yang, είναι ότι πιο λογικό... Κάτσε σκέψου λίγο την υπογραφή μου και όποτε θες ανοίγουμε ένα κρασάκι να τα πούμε και από κοντά...
Και αν τα έχεις φτιάξει μέχρι τότε θα σου πω αν κάνουν κάτι ή όχι.
Έλα μόνο με άδεια κούπα... -bye-

Κοίτα οι πυραμίδες μπορεί μην σου φτιάξουν τον ήχο αλλά θα σου φτιάξουν τον ...Αιθέρα :Banane0: