διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Τα παιδιά μου θα τα μάθω να είναι άνθρωποι και όχι άντρες ή γυναίκες. Ντάξει σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά. ΕΠίσης σου είναι δύσκολο να κατανοήσεις πως το να μη σε ενοχλούν, ή να τους αποδέχεσαι κοινωνικά, δε σηνμαίνει πως υιοθετείς τα γούστα τους. Ωχ σόρυ. Σου βάζω δύσκολα τώρα. Εσύ έχεις δδυαδικό σύστημα στο μυαλό σου.

Από εμένα παρακαλώ να μείνει ανοιχτό το νήμα γιατί οι ρατσιστές και οι μισάνθρωποι πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο για μας και τα παιδιά μας. Για να τα βλέπουν και να παραδειγματίζονται (προς την αντίθετη φυσικά κατεύθυνση)

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

ποιες είναι οι αποκαλύψεις ?

δεν ξερω-ο καθενας κρινει και μεταφραζει αυτα που βλεπει οπως θελει.
κλειστο γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας..[/QUOTE]

dim_z τι δεν καταλαβαίνεις? Θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται οι πούστηδες.....

δεν ξερω-ο καθενας κρινει και μεταφραζει αυτα που βλεπει οπως θελει.
κλειστο γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας..

έγραψες για αποκαλύψεις και λες οτι δεν ξέρεις ?
το κάργα πουσταργιό για ποιόν πήγαινε ?

θέλεις να πεις κάτι ?

Τα παιδιά μου θα τα μάθω να είναι άνθρωποι και όχι άντρες ή γυναίκες. Ντάξει σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά. ΕΠίσης σου είναι δύσκολο να κατανοήσεις πως το να μη σε ενοχλούν, ή να τους αποδέχεσαι κοινωνικά, δε σηνμαίνει πως υιοθετείς τα γούστα τους. Ωχ σόρυ. Σου βάζω δύσκολα τώρα. Εσύ έχεις δδυαδικό σύστημα στο μυαλό σου.

Από εμένα παρακαλώ να μείνει ανοιχτό το νήμα γιατί οι ρατσιστές και οι μισάνθρωποι πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο για μας και τα παιδιά μας. Για να τα βλέπουν και να παραδειγματίζονται (προς την αντίθετη φυσικά κατεύθυνση)

πολυ φιλοσοφια επεσε...
δυστηχως το νημα γεμισε με παιδια αψητα και αβγαλτα.
κλειστο μην ξεφυγουμε κι`αλλο

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

αν δεν αντέχεις τον διάλογο η λύση δεν είναι να κλειδωθεί το νήμα ....

κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί όταν το κρίνει απαραίτητο η διαχείριση και όχι όταν το πεις εσύ ...

έγραψες για αποκαλύψεις και λες οτι δεν ξέρεις ?
το κάργα πουσταργιό για ποιόν πήγαινε ?

θέλεις να πεις κάτι ?

ειπα-ο καθενας κρινει οπως θελει.
αναφερθηκα σε εσενα συγκεκριμενα 'η σε καποιον αλλο και και δεν το ξερω?

Ντροπή ρε παιδιά, τόσο μίσος και τόση απέχθεια ο ένας για τον άλλον

louketo.jpg

Επίσης από 5 μέρες ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π και lepa77..

Αλλη φορά μπορείτε να ανταλλάσεται όσα υβριστικά pm θέλετε μεταξύ σας.

Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Και τι να σε απαντηση βρε!!!!!!!!!! αφου δεν μπορεις να καταλαβεις εναν μπαμπα!!!!!!!!!!!!!!

Οπως και να το κανουμε αντρας με αντρας ειναι ντισκαστικ............. αντε μην πω παλι κατι παραπανω και με φανε παλι τα πορτοκαλι και τα κοκκινα παιδια του φορουμ.......... ρε που καταντησαμε να γραφουνε για gay, και να τους αποδεχομαστε και απο πανω. Ενας αντρας που δεν σεβεται τον εαυτο του και βαζει μεσα κρεας........... για μενα θελει κρεμαλα ο κερατας.

Πολλά είπες..Πάρα πολλά....Τρεις μήνες εκτός.

υγ: Το νήμα ξανά ανοιχτό.

Last edited:
Προσωπικά πάντως, οι ομοφυλόφιλοι δεν με πειράζουν καθόλου.
Αντιθέτως, οι πούστηδες στην ψυχή, που μπορεί να μαμάνε 100 διαφορετικές γκόμενες κάθε μέρα, αλλά είναι καθίκια του κερατά, με πειράζουν!

Γράφτηκαν πολλά, αλλά καμία εξίσωση, ιδιαίτερα σ αυτό που είπε ο Pontios. Που είδε μήνυμα να εξυμνεί την ομοφυλοφιλία?

Και η απλη παραδοχη του να εισαι γκευ δεν ειναι κατι απλο οχι μονο στην χωρα μας και στις συνηθειες μας αλλα και σε σαφεστατα πιο προοδευτικες χωρες.

Στον χωρο του NBA ειχαμε μολις προσφατα τον πρωτο αθλητη εν ενεργεια που το παραδεχτηκε δημοσια και θεση για αυτο πηραν και οι Φεντερερ και Μαρευ απο τα πρωτα βιολια στο τενις αυτην την εποχη.

Σαφεστατα δεν μιλαμε για προοδευτικη χωρα τυπου Δανιας ας πουμε αλλα δεν εχει καμια σχεση και με την Ελλαδα .

Εμεις στο θεμα αυτο παιζει ναμαστε πολυ ψηλα (στο να το βιωνουμε ως ταμπου.)

Βρε σείς οι αρχαίοι πρόγονοι τα είχαν λυμένα αυτά.:flipout:

Ημείς ως γνήσιοι απόγονοι,πως έχουμε μπερδευτεί έτσι;:AFADF0:

πουστηδες και παλικαρια γιναμαι μαλλια κουβαρια.

λογικο ειναι να μην συμφωνουμε σε ολα διαφορετικα δε θα υπηρχε και λογο συζητησης, καποιο το θεωρουν φυσιολογικο και καποιοι αλλοι το θεωρουμε μη φυσιολογικο οκ.

καλο ειναι να μην υπαρχουν προσωπικες ''επιθεσεις'' και χαρακτηρισμοι.
απλα πιστευω κ για τις 2 πλευρες οτι ΑΝ μας τυχαινε να εχουμε γνωστο- συγγενη ομοφυλοφιλο-gay -φουστη, οπως θελει ο καθε ενας τον λεει, κανενας δεν ξερει το πως θα αντιδρουσε.
ισως να αντιδρουσαμε αντιθετως απο τα λεγομενα μας, ακομα κ οι πιο ψυχραιμοι.

και σιγουρα κανενας, ακομα και απο αυτους που δεν εχουν προβλημα, δεν θα ηθελε να εχει γιο ομοφυλοφιλο.

τωρα υπαρχουν τι να κανουμε, απλα καλο ειναι να μην ειναι προκλητικοι, και να μην μπαινουν σπιτια μας χωρις να το θελουμε.. πχ διαφημισεις που ειναι και το θεμα μας.
ουτε ειμαι υποχρεωμενος να εχω κλειστη την τηλεοραση με το ζορι...
ας φτιαξουν συχνοτητα ή καναλι να διαφημιζονται και σε οποιον αρεσει το συγχρονιζει στην tv του και το βλεπει

Last edited:
Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Γράφτηκαν πολλά, αλλά καμία εξίσωση, ιδιαίτερα σ αυτό που είπε ο Pontios. Που είδε μήνυμα να εξυμνεί την ομοφυλοφιλία?

Δημήτρη λάθος το παίρνεις. Απλά ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι υπάρχουν μηνύματα από την μία άποψη έως την άκρως αντίθετη. Δεν ήταν κριτική.

πουστηδες και παλικαρια γιναμαι μαλλια κουβαρια.

λογικο ειναι να μην συμφωνουμε σε ολα διαφορετικα δε θα υπηρχε και λογο συζητησης, καποιο το θεωρουν φυσιολογικο και καποιοι αλλοι το θεωρουμε μη φυσιολογικο οκ.

καλο ειναι να μην υπαρχουν προσωπικες ''επιθεσεις'' και χαρακτηρισμοι.
απλα πιστευω κ για τις 2 πλευρες οτι ΑΝ μας τυχαινε να εχουμε γνωστο- συγγενη ομοφυλοφιλο-gay -φουστη, οπως θελει ο καθε ενας τον λεει, κανενας δεν ξερει το πως θα αντιδρουσε.
ισως να αντιδρουσαμε αντιθετως απο τα λεγομενα μας, ακομα κ οι πιο ψυχραιμοι.

και σιγουρα κανενας, ακομα και απο αυτους που δεν εχουν προβλημα, δεν θα ηθελε να εχει γιο ομοφυλοφιλο.

τωρα υπαρχουν τι να κανουμε, απλα καλο ειναι να μην ειναι προκλητικοι, και να μην μπαινουν σπιτια μας χωρις να το θελουμε.. πχ διαφημισεις που ειναι και το θεμα μας.
ουτε ειμαι υποχρεωμενος να εχω κλειστη την τηλεοραση με το ζορι...
ας φτιαξουν συχνοτητα ή καναλι να διαφημιζονται και σε οποιον αρεσει το συγχρονιζει στην tv του και το βλεπει

Αν υπάρχει κάποιο μέλος που είναι ομοφυλόφιλος και διαβάζει το παρόν νήμα, τι γνώμη θα σχηματίσει....??

Υ.Γ Εγω πάντως δεν θα ήθελα να μπαίνετε εσείς οι μισάνθρωποι στο σπίτι μου.... Ντρέπομαι ακόμη και που κυκλοφορώ στην ίδια χώρα με εσάς....

Μ' αυτή την λογική να κάψουμε τα βιβλία του Καβάφη,να απαγορεύσουμε την μουσική του Χατζιδάκη και να απαγορεύσουμε τα έργα του Τσαρούχη και του Κούν;

Η κοινωνία μας είναι αυτή που είναι κι έκφρασή της είναι και τα ΜΜΕ,το σπίτι μας είναι κάτι πολύ στενότερο και προσωπικό.Ας το ρυθμίσει ο καθένας όπως νομίζει...

Δεν μπλέξαμε π........ς και παληκάρια.απλά μερικοί μέσα εδώ έχουν μπερδέψει λόγω προκαταλήψεων την π......ν με την βούρτσαν...

Last edited:
Status
Not open for further replies.