διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Είπαμε όχι προσωπικές επιθέσεις κι αντιπαραθέσεις.

Οποιος τις συνεχίσει έφυγε,άνευ άλλης προειδοποίησης.

Η κοινωνία μας είναι αυτή που είναι κι έκφρασή της είναι και τα ΜΜΕ

ε όχι ακριβώς.... εάν ήταν, τότε οι γκέι θα έπρεπε να πηγαίνουν κάπως σαν τον Ξεβιδωμένο στον καραγκιόζη και να ντύνονται σαν τον Φλωρινιώτη.

ε όχι ακριβώς.... εάν ήταν, τότε οι γκέι θα έπρεπε να πηγαίνουν κάπως σαν τον Ξεβιδωμένο στον καραγκιόζη και να ντύνονται σαν τον Φλωρινιώτη.

Αλλαξαν οι καιροί κι οι μόδες...-bye-

Οποιος έχει άποψη την γραφει.

Για τελευταια φορά....Οχι προσωπικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμοί.

Last edited:
145 μηνύματα σε 5 ώρες, άπειρη εχθρότητα, ελάχιστη ανοχή στη αντίθετη άποψη, 3 μπαν...

όρεξη για καυγά να έχεις... AVclub arena, δυστυχώς...

Να μου επιτρέψετε να πω: σημεία των καιρών... θολωμένο μυαλό από τα προβλήματα, διχασμένη κοινωνία, καμία ανοχή (ένθεν και ένθεν)...

(μη τολμήσει να πει κανείς "και ποιος είσαι εσύ που κρίνεις?"... το "θεστήκαμε ρε φίλε!" όμως θα το δεχτώ -bye-

Όχι ρε Νίκο, δεν είναι έτσι. Παίρνεις ένα χάρακα και τα εξισώνεις όλα? Ποια ανοχή να δείξεις σε κάποιον που θεωρεί τους Gay ίδιους με τους παιδόφιλους? Ποια ανοχή να δείξεις στον σουζάκια (που μπορεί νε είναι φίλος σου και δικαίωμα σου) με ότι εμετικά ξερνάει? Είσαι φάουλ και πολύ μάλιστα.

Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

145 μηνύματα σε 5 ώρες, άπειρη εχθρότητα, ελάχιστη ανοχή στη αντίθετη άποψη, 3 μπαν...

όρεξη για καυγά να έχεις... AVclub arena, δυστυχώς...

Να μου επιτρέψετε να πω: σημεία των καιρών... θολωμένο μυαλό από τα προβλήματα, διχασμένη κοινωνία, καμία ανοχή (ένθεν και ένθεν)...

(μη τολμήσει να πει κανείς "και ποιος είσαι εσύ που κρίνεις?"... το "θεστήκαμε ρε φίλε!" όμως θα το δεχτώ -bye-

από πότε θεωρείται άποψη το "οι ανώμαλοι που θέλουν κρεμάλες"

Σεβαστόν.
Προσωπικά, ως γνωστόν, "δουλεύω με τον χάρακα" γιατί έτσι μου αρέσει.

Ο φασίστας, ο δημοκράτης, ο αρσενικός και ο λιγότερο αρσενικός έχουν το ίδιο δικαίωμα έκφρασης αλλά και ανοχής...
και την πλάκα ή την έντονη διαφωνία/έως λοιδορία θα την κάνω μόνο σε ανθρώπους που ξέρω...

άποψή μου Μήτσο -bye-

Τι duo κ χαζομάρες, εγώ σας προτεινω αυτό !

pro2.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

από πότε θεωρείται άποψη το "οι ανώμαλοι που θέλουν κρεμάλες"

από την ημέρα που και "οι φασίστες θέλουν κρεμάλες" (δεν το είπα ούτε το συμμερίζομαι βέβαια)

Δεν έχω χρόνο να τσακωθώ Κλέαρχε άστο για άλλη φορά που θα υπάρχει και νόημα στη κουβέντα...

Επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση παρά μόνο για νέους καυγάδες,το νήμα ξανακλειδώνει επ' αόριστον...

Status
Not open for further replies.