Διάφορα είδη από το Village στο Μαρούσι

Status
Not open for further replies.
βαγγέλη μπορείς να μου στείλεις ενα email Με τις καρέκλες?
με ενδιαφέρει τι διαστάσεις έχουν και χρώμα

Παιδιά ευχαριστώ όλους όσους μου στέλνουν μηνύματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω σε όλους απάντηση για αυτό θα τα "πω" από εδώ.

Τα panels είναι περίπου 1Χ1 και 1Χ0,50
Τα καθίσματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση
Photos δεν έχω, είναι στο σπίτι που έχω πουλήσει και δεν έχω κλειδιά, οι νέοι ιδιοκτήτες πηγαίνουν κάποιες ώρες που δεν μπορώ εγώ να πάω (έχουν εργάτες και το ανακαινίζουν)

Αν κάποιος έχει χρόνο το πρωί μπορεί να περάσω από εκεί (Μαρούσι) ας
έρθει να δει τα πράγματα.
Οι photos είναι δύσκολο να "τραβηχτούν" γιατί τα πράγματα είναι διάφορα (είναι και προσωπικά μου) και είναι μια στοίβα...
Νομίζω υπάρχουν και κουρτίνες
Υπάρχει και χειρολαβή "αστέρι" από είσοδο αίθουσας!

Επίσης θα λείψω για λίγο και δεν θα μπορώ να απαντώ ή να συναντήσω κάποιον να του δείξω τα πράγματα, οπότε αν κάποιος είναι αποφασισμένος και προλαβαίνει αύριο το πρωί το τηλέφωνό μου είναι το 6956012610!
Διαφορετικά 'οταν επιστρέψω.

Ευχαριστώ όλους -bye-

Βαγγέλη με ενδιαφέρουν οι καρέκλες κ οι τρεις τριάδες. Θα ήθελα όμως μία καλύτερη τιμούλα στο σύνολο. Στείλε μου ένα πμ για να συζητήσουμε λεπτομέρειες.

Σε ευχαριστώ,

Γιώργος

...έχει μείνει μόνο μία τριάδα από τις καρέκλες - 50€ - και μία μεγάλη χειρολαβή αστέρι -100€ - από τις κεντρικές πόρτες των αιθουσών (ένα ολόκληρο αστέρι όταν είναι κλειστή η διπλή πόρτα δηλαδή μισό αστέρι σε κάθε μέρος της διπλής πόρτας)

Βαγγέλη κράτησε μου τις καρέκλες. Προσπάθησα να σε πάρω στο κινητό αλλά δεν σε βρήκα. Ελπίζω να μιλήσουμε αργότερα για να συννενοηθούμε για την παραλαβή.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

Status
Not open for further replies.