Διάφορα για αναβάθμιση!!!

Re: Απάντηση: Διάφορα για αναβάθμιση!!!

Θα πρέπει να δώσω χρήμα εκ νέου για κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να πάρω ότι αξίζει και να αλλάξω κάποια σημαντικά πράγματα;
Τι για παράδειγμα δεν μπορεί να αλλαχθεί σε εναν υπολογιστή;
Η μητρική; ο επεξεργαστής; Τι άλλο;
Το γράφω διοτι εαν είναι να μην έχω σπουδαία αλλαγή ποιότητας, ας περιμένω καλύτερα την εξέλιξη των πραγμάτων και να κάνω μια και καλή κάποια αλλαγή σε 2-3 χρόνια.
Η κάρτα γραφικών που έχω, κάνει για games και hd θεάσεις;

Ο συγκεκριμένος είναι παλιότερης αρχιτεκτονικής, οπότε πρακτικά δεν αξίζει να αλλάξεις / αναβαθμίσεις τίποτα. Οι σημερινές μνήμες/επεξεργαστές/motherboards/κάρτες γραφικών είναι εντελώς ασύμβατες. Ούτε καλά καλά τους δίσκους του δεν μπορείς να κρατήσεις σε νέο PC.

Για σημερινά παιχνίδια η 5200 δεν φτάνει ούτε για αναλύσεις 800x600. Όσο για HD θεάσεις, αν εννοείς HD DVD / BD, ούτε κατά διάνυα, ότι και να του κάνεις.

2-3 χρόνια στην αγορά των υπολογιστών ισοδυναμούν με αιώνες συμβατικού χρόνου. Το PC που θα αγόραζες τώρα δεν έχει καμία σχέση με το PC που έχεις, αλλά και το PC που θα αγοράσεις σε 2 χρόνια δεν θα έχει καμία σχέση με το PC που θα αγόραζες αν αγόραζες τώρα.

Οπότε, άποψή μου είναι να αποφασίσεις τώρα αν το PC που έχεις σε καλύπτει, όπως είναι. Αν δεν σε καλύπτει και έχεις τη δυνατότητα, πάρε καινούργιο. Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να περιμένεις 2-3 χρόνια για να το αλλάξεις.

Τουλάχιστον η κάρτα γραφικών θα αποφέρει κάποια βελτίωση;
Υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη κίνηση στα games;
Εαν οχι, ας μην πετάξω χρήματα.

Τουλάχιστον η κάρτα γραφικών θα αποφέρει κάποια βελτίωση;
Υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη κίνηση στα games;
Εαν οχι, ας μην πετάξω χρήματα.

Στα games ναι, θα βελτιώσει την κατάσταση. Εάν παίζεις παιχνίδια, ίσως αξίζει να την αλλάξεις με κάποια φρέσκια AGP από τις λίγες που κυκλοφορούν πλέον.

Μήπως έχεις κάποια καλή πρόταση;
Με βάση αυτήν που έχω, ποιά θα είναι πολύ καλύτερή της και θα δώ μεγάλη διαφορά;

Μήπως έχεις κάποια καλή πρόταση;
Με βάση αυτήν που έχω, ποιά θα είναι πολύ καλύτερή της και θα δώ μεγάλη διαφορά;

Αν και δεν είμαι παιχνιδάς, θα έλεγα μέχρι αυτή εδώ σε τιμή και επιδόσεις (Χ1650Pro, 256MB, AGP). Ακριβότερη / πιο γρήγορη μάλλον θα πάει χαμένη.

Όπως πάντα, η επιλογή του παραπάνω e-shop είναι απλά ενδεικτική.