Διάφορα Hardware

fistikovoutiro

Established Member
29 March 2008
143
Σε περίπτωση αποστολής στην επαρχία τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή και μπορεί να επιλέξει τον τρόπο αποστολής(ΕΛΤΑ αντικαταβολή,κουριερ, ακόμη και με ΚΤΕΛ έχω στείλει στο παρελθόν)

Καλη χρονιά σε όλους

(2)
Επεξεργαστής Socket 775,Intel® Celeron® Processor 430 (512K Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB) μαζί με ψύκτρα IGLOO 5062
http://ark.intel.com...GHz-800-MHz-FSB)
Τιμή σετ:23

(3)Griffin iFM για ipod .
Τιμή: 33

(4) Πληκτρολόγιο Logitech Dinovo με αποσπώμενο το αριθμητικό πληκτρολόγιο , ασύρματο αλλά ΔΕΝ είναι η έκδοση με το bluetooth
Τιμή: 38

(5)Router Annex A Linksys WAG 200G
Τιμή:22

(6)
MP3 player iRiver E100 8GB με δυνατότητα επέκτασης micro SD και ραδιόφωνο σε μαύρο χρώμα χωρίς ακουστικά
Τιμή:43

(7) 4GB ( 4 x 1GB) DDR2 667 PC5400 Teamgroup
Τιμή : 35 το σετ

(8) 4GB (2 x 2GB) DDR2 800 PC 6400 Crusial Ballistix
Τιμή : 38 το σετ

(9)Κάρτα γραφικών PCI Express 512MB DDR3 ASUS ATI EAH4850
Τιμή : 53

(10)(10)Τροφοδοτικό Enemarx Liberty 620w , Crossfire, SLI ready (ELT620AWT)
Τιμή : 63

(11)Μητρική DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS socket 775 μαζί με CPU Intel E6550 και την γνήσια ψύκτρα
http://ark.intel.com...Hz-1333-MHz-FSB)
Όπως θα προσέξετε κάποια εξαρτήματα της μητρικής δεν έχουν βγει καν απο την ζελατίνα τους
Τιμή: 48 το σετάκι

(12)Drive LG GGC-H20L Blue Ray & HD DVD ROM
Το απλό RW της LG=10
Τιμή 45

Last edited:
Θελω το 11
Μητρική DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS socket 775 μαζί με CPU Intel E6550 και την γνήσια ψύκτρα
Όπως θα προσέξετε κάποια εξαρτήματα της μητρικής δεν έχουν βγει καν απο την ζελατίνα τους

Καλημέρα

Απαντώ για λόγους τάξεως ότι το σετάκι έχει κλειστεί απο τον nix_ .

nick g ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Καλή χρονιά να έχουμε.

Μηπως αλλαξε κατι με το μελος nix_ . οσο αφορα το πακετακι 11?Συγνωμη που ρωταω αλλα δεν βλεπω να εχεις γραψει οτι πουληθηκαν.Ευχαριστω!

(11)Μητρική DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS socket 775 μαζί με CPU Intel E6550 και την γνήσια ψύκτρα

Το παραπάνω Επωλήθει.Ευχαριστώ τους ενδιαφερόμενους.

Θελω το 11
Μητρική DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS socket 775 μαζί με CPU Intel E6550 και την γνήσια ψύκτρα

Καλημέρα

Θα ήταν εύκολο κύριε να μας ενημερώσετε εάν λάβατε το δέμα που έχω στείλει με αντικαταβολή , όπως ζητήσατε , απο τις 13/01/2012 στην διεύθυνση που μου κοινοποιήσατε και σας έχω κοινοποιήσει τον αριθμό αποστολής ;

Στην τελική μπορείτε να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μιας και στα προσωπικά μηνύματα που σας έχω στείλει δεν απαντάτε(θεωρώ πως τα έχετε δει);

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Ενδιαφερομαι για το (12)Drive LG GGC-H20L Blue Ray & HD DVD ROM Το απλό RW της LG=10 .....Τιμή 45 για ενα φιλο ....

Ενδιαφερομαι για το (12)Drive LG GGC-H20L Blue Ray & HD DVD ROM Το απλό RW της LG=10 .....Τιμή 45 για ενα φιλο ....

Μάριε έλαβες το Pm που σου έστειλα οτι έχει πωληθεί;

Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν την αγγελία.

Δεδομένου του γεγονότος της.....αναξιοπιστίας που εμφανίστηκε με το θέμα της μητρικής και δεν έχω πάρει απάντηση ούτε απο τον υποτιθέμενο αγοραστή ούτε απο τον συντοντιστή που απευθύνθηκα αποσύρω την αγγελία.

Ευχαριστώ τους ενδιαφερόμενους

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τους κανονισμούς. Ας αναφέρω εδω λοιπόν τι γράφει.

β) Το AVCLUB και η ΔΟ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μας εξηγήσεις τι δεν καταλαβαίνεις από το παραπάνω κείμενο και τι απαιτήσεις έχεις από τους συντονιστές (και οι δυο ήταν ενήμεροι άσχετα αν εσύ ενημέρωσες μόνο τον ένα, πράγμα που δείχνει ότι κάποιοι "αναξιόπιστοι" ασχολήθηκαν με το θέμα σου).

Re: Απάντηση: Διάφορα Hardware

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τους κανονισμούς. Ας αναφέρω εδω λοιπόν τι γράφει.

β) Το AVCLUB και η ΔΟ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μας εξηγήσεις τι δεν καταλαβαίνεις από το παραπάνω κείμενο και τι απαιτήσεις έχεις από τους συντονιστές (και οι δυο ήταν ενήμεροι άσχετα αν εσύ ενημέρωσες μόνο τον ένα, πράγμα που δείχνει ότι κάποιοι "αναξιόπιστοι" ασχολήθηκαν με το θέμα σου).

Αφού λοιπόν είστε ενήμεροι και οι ΔΥΟ θα γνωρίζεις ότι στην τοποθέτηση μου ξεκινω με ακριβώς το παραπάνω..άρα μάλλον ειχα διαβάσει τον κανονισμό προσδιορίζοντας την επικοινωνία ενημερωτική και όχι ως αναζήτηση ευθυνών.

Απο εκεί και πέρα αν θεωρείς παράλογο όταν απευθύνεσαι σε κάποιον να περιμένεις τουλάχιστον μια απάντηση του τύπου ''οκ το διαβάσαμε και είναι εν γνώση μας το θέμα'' τότε τι να πω...είμαι παράλογος.

Βλέπεις και στην τοποθέτηση μου στο μήνυμα προς τον συντονιστή/διαχειριστή αλλά και στο δημόσιο μήνυμα εχθές ήταν σαφές πως η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δεν ήτο αποτέλεσμα ενεργειών της διαδικτυακής κοινότητας αλλά μέλους αυτής.

Και αυτό όμως το προσπεράσατε , είναι λοιπόν απλό αγαπητέ μου κύριε το θέμα είναι τι κάνετε απο δω και πέρα

Οκ....εγω την πάτησα μιας και το μέλος δεν εμφανίζεται ή επικοινωνεί μαζί μου (ελπίζω και το λέω ειλικρινά να μην υπάρχει πρόβλημα υγείας αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα έκανε login στο σύστημα)

Κλείνοντας λοιπόν θα απευθύνω το εξής απλό ερώτημα......

Θέλετε μέλη που να σας ενημερώνουν για τα κακώς κείμενα που εμφανίζονται στην διαδικτυακή στέγη που συντονίζετε / διαχειρίζεστε ή προτιμάτε άβουλα πρόβατα που καταπίνουν τα πάντα;

Θεωρώ το πρώτο και αυτό έκανα(το ότι έστειλα μήνυμα στον έναν απο τους διαχειριστές και όχι και στους δυο ελπίζω να μην αποτελεί ποινικό αδίκημα).

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Διάφορα Hardware

Αφού λοιπόν είστε ενήμεροι και οι ΔΥΟ θα γνωρίζεις ότι στην τοποθέτηση μου ξεκινω με ακριβώς το παραπάνω..άρα μάλλον ειχα διαβάσει τον κανονισμό προσδιορίζοντας την επικοινωνία ενημερωτική και όχι ως αναζήτηση ευθυνών.

Απο εκεί και πέρα αν θεωρείς παράλογο όταν απευθύνεσαι σε κάποιον να περιμένεις τουλάχιστον μια απάντηση του τύπου ''οκ το διαβάσαμε και είναι εν γνώση μας το θέμα'' τότε τι να πω...είμαι παράλογος.

Βλέπεις και στην τοποθέτηση μου στο μήνυμα προς τον συντονιστή/διαχειριστή αλλά και στο δημόσιο μήνυμα εχθές ήταν σαφές πως η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δεν ήτο αποτέλεσμα ενεργειών της διαδικτυακής κοινότητας αλλά μέλους αυτής.

Και αυτό όμως το προσπεράσατε , είναι λοιπόν απλό αγαπητέ μου κύριε το θέμα είναι τι κάνετε απο δω και πέρα

Οκ....εγω την πάτησα μιας και το μέλος δεν εμφανίζεται ή επικοινωνεί μαζί μου (ελπίζω και το λέω ειλικρινά να μην υπάρχει πρόβλημα υγείας αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα έκανε login στο σύστημα)

Κλείνοντας λοιπόν θα απευθύνω το εξής απλό ερώτημα......

Θέλετε μέλη που να σας ενημερώνουν για τα κακώς κείμενα που εμφανίζονται στην διαδικτυακή στέγη που συντονίζετε / διαχειρίζεστε ή προτιμάτε άβουλα πρόβατα που καταπίνουν τα πάντα;

Θεωρώ το πρώτο και αυτό έκανα(το ότι έστειλα μήνυμα στον έναν απο τους διαχειριστές και όχι και στους δυο ελπίζω να μην αποτελεί ποινικό αδίκημα).

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Εφ όσον λέτε ότι γνωρίζετε τον κανονισμό τότε προς τι η ερώτησή σας

αγαπητέ μου κύριε το θέμα είναι τι κάνετε απο δω και πέρα

Τι θέλετε να κάνουμε δηλαδή, να τραβήξουμε το αυτί του μέλους που δεν ενδιαφέρθηκε να σας απαντήσει;
Και προς τι το ειρωνικό σας σχόλιο περί ποινικού αδικήματος;