Διάφορα ηχητικά

Status
Not open for further replies.

spycon69

Banned
22 June 2006
1,216
Behringer DSP1000 - Τιμή 40 ευρώ
Τελικοί ενισχυτές (x2) NAD 214 - Τιμή 150 ευρώ έκαστος
Ενισχυτής λυχνίας Fatman i-tube - Τιμή 140 ευρώ
Σετ ηχείων υπολογιστή 5.1 Altec Lansing 151 - Τιμή 30 ευρώ

Όλα τα παραπάνω είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Δεκτός κάθε έλεγχος. Περισσότερες πληροφορίες με pm

Τελικοί ενισχυτές (x2) NAD 214 - Τιμή 150 ευρώ έκαστος
Ενισχυτής λυχνίας Fatman i-tube - Τιμή 140 ευρώ
Σετ ηχείων υπολογιστή 5.1 Altec Lansing 151 - Τιμή 30 ευρώ

Όλα τα παραπάνω είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Δεκτός κάθε έλεγχος. Περισσότερες πληροφορίες με pm

Νέες τιμές

Τελικοί ενισχυτές (x2) NAD 214 - Τιμή 130 ευρώ έκαστος
Σετ ηχείων υπολογιστή 5.1 Altec Lansing 151 - Τιμή 30 ευρώ (ΔΩΡΟ σε εκείνον που θα αγοράσει κάτι απο τα παραπάνω)

Έχετε ΠΜ

Καλησπέρα,

Τα ηχεία όπως θα δείτε και στην αγγελία παραπάνω θα εχουν δοθεί ως δώρο στον συν-φορουμίτη που αγόρασε τον NAD

ευχαριστώ

Ο ένας NAD 214 έχει κρατηθεί.

Εγώ είμαι αυτός που έκανα κράτηση για τον πρώτο ενισχυτή.
Ευχαριστώ τον spycon για τη συναλλαγή και για το δώρο (τα Altec 5.1) και να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη που καθυστέρησα στο ραντεβού μας.
Ο ενισχυτής άψογος.Τον δοκίμασα σήμερα (έστω και προσωρινά στημένο πάνω στα πλακάκια) και κελαϊδάει.

Εγώ είμαι αυτός που έκανα κράτηση για τον πρώτο ενισχυτή.
Ευχαριστώ τον spycon για τη συναλλαγή και για το δώρο (τα Altec 5.1) και να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη που καθυστέρησα στο ραντεβού μας.
Ο ενισχυτής άψογος.Τον δοκίμασα σήμερα (έστω και προσωρινά στημένο πάνω στα πλακάκια) και κελαϊδάει.

Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημενος. Ευχαριστω και εγω για την γνωριμία και την άψογη συναλλαγή...:2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.