Διάφορα...

andyp73

New member
17 October 2008
18
1)Είμαι στην αγορά για ψάξιμο ολοκληρωμένου max.2000€. Υπάρχει πρόταση? Θα οδηγεί τα Mirage OM5.Ο χώρος ειναι περίπου 32-35 μ2.Μου προτάθηκε ολοκληρωμένος της Plinius(έχω ακούσει παλαιότερα τα μεγάλα της συστήματα).Φίλος ανέφερε κάποιο set Parasound(δεν θυμόταν ακριβώς ποιό).Και ακόμη έχω να ακούσω AudiaFlight(στον Αντώνη-AudioEvolution) & δεν ξέρω τι ακόμη.Φυσικά παίζει και η λύση κάποιου μεταχειρισμένου.
2)Γνωρίζει κανείς πως θα επισκευασθούν Quad 63 στην Ελλάδα.Έχω ήδη μιλήσει με την AudioTechnologies.Υπάρχει κάποιος άλλος???
3)Φίλος θέλει να κάνει ψιλοservice σε Linn Isobarik (απο DMS να τα κάνει PMS;- δεν το πολυκατάλαβα-θα το διευκρινήσω).Υπάρχει κάποιος που να τα αναλαμβάνει;
Ps.Κάποιοι κοι αντιπρόσωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει.Το ύφος και η μύτη ας χαμηλώσουν.Η αγορά θα τούς κάνει στην άκρη-και εδώ που τα λέμε καιρός ήταν.Sorry για το μακροσκελές του θέματος

Απο καινουργιους ολοκληρωμενους θα σου προτεινα τον Holfi Integra 8S. Πολυ καλος αξιζει να τον ακουσεις...

Ωραία ηχεία!

Εχω πολλά χρόνια να τα δώ ή να τα ακούσω,αλλά μου έχει μείνει η γενική θετική ανάμνηση του ήχου τους.

Άν δεν κάνω λάθος ήθελαν μπόλικη ισχύ και βαρβάτο ενισχυτή.Τέτοιοι θα μπορούσαν να είναι ο νέος Krell s300i,ο Hegel 100/ Η1 4 II ή ο Bryston B100 SST.

http://www.soundstage.com/revequip/bryston_b100sst.htm

http://www.avmentor.gr/krell_s300_i.htm

http://images.google.gr/imgres?imgu.../images?q=hegel+100+amplifier&hl=el&sa=G&um=1

Last edited:
Ps.Κάποιοι κοι αντιπρόσωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει.Το ύφος και η μύτη ας χαμηλώσουν.Η αγορά θα τούς κάνει στην άκρη-και εδώ που τα λέμε καιρός ήταν.Sorry για το μακροσκελές του θέματος [/SIZE][/FONT]

Γράψε δυό λόγια ντε! Χωρίς ονόματα, σαν ανέκδοτο. Αφού το ξέρεις ότι ψοφάω για τέτοια. (Προτείνω τον Yamaha S2000. Δεν έχει high end μούρη, αλλά είναι φτιαγμένος από ανθρώπους που ξέρουν, και παίζει πάρα πολύ καλά. Επίσης, πήρε το μάτι μου έναν Plinius SA100 στις αγγελίες του Ήχου. Εξαιρετική μηχανή, αλλά είναι τελικός, πρέπει να πάρεις και προενισχυτή).

Τα ESL63 θα τα έστελνα στη Γερμανία, και τα isobaric στο τζάκι.

Γιατί άπονε στο τζάκι;

Αν δεν με απατά η:grandpa: μνήμη μου κι η αδυναμία σύγκρισης με το σήμερα,έπαιζαν πολύ καλά.

3)Φίλος θέλει να κάνει ψιλοservice σε Linn Isobarik (απο DMS να τα κάνει PMS;- δεν το πολυκατάλαβα-θα το διευκρινήσω).Υπάρχει κάποιος που να τα αναλαμβάνει; [/SIZE][/FONT]

To Isobarik DMS, στην πρώτη του έκδοση, δεν μετατρέπεται σε PMS.

Τα μεταγενέστερα DMS μπορούν να μετατραπούν σε ενεργά, αλλά το όλο θέμα χρήζει συζήτησης για τον τρόπο αλλά και για την σκοπιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Εάν ο φίλος σου χρειάζεται πληροφορίες, άς επικοινωνησει μαζί μου μέσω PM

Last edited:
Re: Απάντηση: Διάφορα...

To Isobarik DMS, στην πρώτη του έκδοση, δεν μετατρέπεται σε PMS.

Τα μεταγενέστερα DMS μπορούν να μετατραπούν σε ενεργά, αλλά το όλο θέμα χρήζει συζήτησης για τον τρόπο αλλά και για την σκοπιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Εάν ο φίλος σου χρειάζεται πληροφορίες, άς επικοινωνησει μαζί μου μέσω PM
OK thnx

Το Mirage αγοράστηκε λόγω εκπληκτικής εικόνας(σε αυτά τα λεφτά τότε- κοντά στα 2500k- δεν παιζόταν).Μεσουψηλά είναι παρα πολύ καλό,αλλά ενω κατεβαίνει χαμηλά,λόγω ανεπαρκούς οδήγησης-είναι πλαδαρό(πάντα με τον παλιο μου ολοκληρωμένο).Σκέφτομαι λοιπόν ενισχυτή δυνατό και ψιλοουδέτερο προκειμένου να κρατήσει το χαμηλό-και αργότερα ισως να παίξω και με τα καλώδια.Γενικώς ψάχνομαι.Να τονίσω ότι το εχω ακουσει με AudiaFlight(προ-τελικό) και μου έπεσαν τα σαγόνια.

Απο περιέργεια έψαξα και βρήκα αυτήν την παρουσίαση του 2001.Καλά θυμόμουν ότι δεν ήταν εύκολο σε οδήγηση.

http://www.soundstage.com/revequip/mirage_om5.htm
Δυστυχώς δεν έχει μετρήσεις.

Ωστόσο,λέει ότι δεν οδηγήθηκαν επαρκώς απο Lamm ML2(....), οδηγήθηκαν πολύ καλά απο Audio Recearch VTM 200 και σχετικά ικανοποιητικά απο Mark Levinson 383.Λέει και κάτι γι' έναν 60 wrms, μιλώντας για "εντάσεις σπιτιού",αλλά αυτό είναι γενικό(σε τι χώρο?) κι άκρως αντιφατικό μ' ότι έγραφε πρίν.

Καμμία ιδέα πως παίζει ???

ειναι αρκετα ουδετερος και μουσικος ταυτοχρονα καμια σχεση με τον στεγνο χωρις αρμονικες ηχο που παιρνεις απο φτηνους τρανζιστορ αλλα δεν ειναι και λασπη οπως πολλοι φτηνοι λαμπατοι...