Διάφορες απορίες αρχάριου για iMac 21.5

Εγω τωρα τελευταια χρησιμοποιω το ichat με jabber account (για hotmail λογαριασμο), αλλα επειδη εισαι ψαρακλας θα το αφησω για αργοτερα αυτο. :p Νομιζω οτι απο το messenger:mac καλυτερο ειναι το adium.

Εγω τωρα τελευταια χρησιμοποιω το ichat με jabber account (για hotmail λογαριασμο), αλλα επειδη εισαι ψαρακλας θα το αφησω για αργοτερα αυτο. :p Νομιζω οτι απο το messenger:mac καλυτερο ειναι το adium.

ok οταν μεγαλοσω θα τα μαθω και αυτα-bye-τη ........ καμερα φοραει το εργαλειο !!!καμια σχεσει με οτι εχω δοκιμαση μεχρι τωρα ...τρελη ποιοτητα :award:

Από Μιχάλης Κορ : μην βρίζουμε.

Last edited by a moderator:
με τα rar τα αρχεια τη γινετε ?.κατεβασα το winrar.v3.60 for mac αλλα δεν ξερω ακριβος τη γινετε πως στηνετε και πως τα αρχεια rar ανοιγουν με αυτο.υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

οταν εβαζα το καλοδιο να συνδεσω το iphone με τα windows κατευθειαν μου ανοιγε παραθυρο για να δω τις φωτο που ειχε μεσα το iphone .στα mac που τις βρησκω ετσι τις φωτο?

επανερχομαι!στον παλιο υπολογιστη δουλευα πολυ τα'' nero - total video converter και video get . τη να βαλω στον mac εντι γιαυτα?

Γιαννη θελω να γραφω κανα cd dvd να κατεβαζω βιντεο απο youtube και ενα προγραμμα οπως το total video converter για να μετατρεπω τις ταινιες για το iphone μου.:music-smiley-005:

Για Download: Real Player. Εχει ενσωματωμενο-ξεχωριστο (στην ιδια εγκατασταση βεβαια) downloader. Μολις βλεπεις το βιντεο, το ανοιγεις και το κατεβαζεις.
Για Καψιμο: Toast Titanium απο τη Roxio. Πολυ καλο προγραμμα.
Για Μετατροπη ταινιων: Roxio Crunch, απλι απο τη Roxio. Κι αυτο κανο προγραμμα.

Αν εχεις θειο στο γιου-ες, τα δυο τελευταια μπορει να στα στειλει.

Δεν χρειαζεσαι πολλα προγραμματα, και το roxio toast εχει και converter kai κατεβαστηρι για internet videos (δες τα Tutorials στη σελιδα που σου εδωσα).
Τα κανει ολα και συμφερει...