διαφορες σε ανταπτορα dvi>hdmi

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
με την καρτα γραφικων την ati 2600 μαζι μου εδωσαν ενα ανταπτορα dvi male
to hdmi female
λογο ψυχολογικης και συνειδησιακης συμπεριφορας θεωρησα καλο να αλλαξω αυτον τον ανταπτορα με καποιο επωνυμο
και ετσι εκανα
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο τροπος συγκρατησης του hdmi ειναι διαφοερτικος στον απλο ανταπτορα απο οτι στον επωνυμο που γινεται με 3 συνολικα ελασματακια που εκτελουν χρεη ελατηριου
δεν υποτειθεται οτι υπαρχουν καποιες προδιαγραφες πανω σε καθε τι στους ανταπτορες ακομα και στον τροπο συγκρατησης

Δεν χρειζεται να μου τον πουλησεις, απλα βαριεμαι απιστευτα να παω σε μαγαζι να ψαχνω, και απο την αλλη εσυ εισαι στον δρομο μου...

Θα σε παρω τηλεφωνο αυριο.

δεν υποτειθεται οτι υπαρχουν καποιες προδιαγραφες πανω σε καθε τι στους ανταπτορες ακομα και στον τροπο συγκρατησης

Βεβαίως και υπάρχουν. Για το DVI η στήριξη γίνεται με thumbscrews, στο HDMI δια της τριβής (ουσιαστικά). Μεταξύ μας, για το HDMI, θα ήθελα και εγώ έναν πιο "ζόρικο" κοννέκτορα. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούνται προβλήματα στη σύνδεση λόγω των βυσμάτων. Αλλά μας έφαγε ο κονσουμεράδικος χαρακτήρας του.

Υ.Γ. Όταν είδα το πόστ σου περίμενα να διαβάσω για αναβάθμιση στην ποιότητα εικόνας.. :grinning-smiley-043

εγω αναφερομουν μεταξυ hdmi του ανταπτορα της ati και αυτου που αγορασα
about με το υ.γ
οταν ωριμασουν οι συνθηκες θα αναφερθω και σε αυτο ,οπως και μεταξυ γωνιακων ανταπτορων
επωνυμων εννοηται
αλλα μεχρι να γινει αυτο απλα περιμενω
f.y.o αλλαξα τον ανταπτορα μονο και μονo επειδη στον γωνιακο ειδα διαφορα μεταξυ επωνυμων
αλλα ειπα
f-= for
y= you
o= only
:grinning-smiley-043

Να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι κάπως ιδιαίτερος ο συγκεκριμένος αντάπτορας που πήρες με την ati; Δεν είναι αυτός ο οποίος (αν και από dvi) μεταφέρει και ήχο; Διαβάζω πως είναι μοναδικός και συνδέεται απόλυτα με την κάρτα...

Re: Απάντηση: διαφορες σε ανταπτορα dvi>hdmi

θα στον χαρισω

Προτείνω πριν προβείς σε μία τέτοια κίνηση να δοκιμάσεις αν ο αντάπτορας που χρησιμοποιείς μπορεί να δώσει και ήχο μέσω της HDMI γιατί υποτίθεται ότι αυτός που συνοδεύει την κάρτα είναι ιδιαίτερος.

Εκτός βέβαια και αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η περίπτωση να χρησιμοποιήσεις αυτή την επιλογή.

Aργυρη, αν δεν σου κανει ο καινουργιος σου πουλαω αυτον που μου χαρισες..:flipout:

Πιο σοβαρα τωρα, πες μου να στον επιστρεψω-bye-