Δεν μπορώ να μπω σε μια συζητήσει που εγω έχω ξεκινήσει μονος μου. Δες ποιος άρχισε το thread.
Εσύ χώθηκες χωρίς λόγο, με άσχετα πράγματα ως προς το ερώτημα του thread.
Οποτε δεν χρειάζεται να είμαι δικηγόρος κανενός για να πω αυτό που πιστεύω.
Με την λογική σου όλοι οι άλλοι που σε υπερασπίστηκαν (αλήθεια για πιο πράγμα?) είναι δικη σου δικηγόροι?
Σίγουρα έχεις πρόβλημα αναγνώσεις, δεν εξηγείται αλλιώς, για διάβασε το thread από την αρχή μήπως και δεις την σειρά τον γεγονότων.
Ποιος μίλησε πρώτος για το ήθος μου και το φορτώνεις τώρα πάνω μου!
Όταν διαβάζουμε τις προτάσεις δεν ξεριζώνουνε τις λέξεις που μας βολεύουνε και τις ερμηνεύουμε όπως μας βολεύει και κατηγορούμε μετά για ανύπαρκτα πράγματα!
Βρε πια σκοπιμότητα???
Ούτε σε ξέρω ούτε και θέλω να σε γνωρίσω!!
Είσαι καλά??
Εσύ θίχτηκες χωρίς πραγματικό λόγο!!
Εσύ πηγες την συζητήσει σε τελείως λάθος δρόμο!!
Επιτελους..... και μια σωστη λυση
Τα ελληνικα μενου (ακομα και οταν εχουν γινει φιλοτιμες προσπαθειες) ειναι ημιμετρο.
Λέει πουθενά το όνομα σου???
Η απάντηση σου:
Οι "φιλότιμες" προσπάθειες είναι οι δικές μου?
Τι να σας πω βρε παιδιά.....
............
Τελικά πολύ θα το σκεφτώ αν θα αναρτήσω τη νέα VME στο avclub εν τέλει! Όχι τίποτε άλλο, σέβομαι το πτυχίο μεταφραστικού που πήρα!
Πως βγαίνει αυτό???
Ειλικρινά δεν piano με την καμια τον συρμό τον "σκεψιον" σου!!
Εδώ εσύ προσβάλεις την νοημοσύνη μας!!
ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το θέμα εδώ.
Το άλλο περί "αναγγοτιτας" τις ελληνικής μεταφράσει και το πως prpeei να γίνει είναι τελείως άλλη ιστορία, η οποια πρόκυψε μετά και μάλιστα εσύ πηγες εκεί την συζητήσει. Ξανά δες το τίτλο του thread.
Τη δουλειά μου θα την υπερασπίζομαι μέχρις εσχάτου, όταν θα κρίνω ότι πρέπει να την υπερασπίζομαι και έχοντας αναφαίρετο δικαίωμα γι αυτό, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους! Από εκεί και πέρα δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν!
Είπε κανεις το αντίθετο??
Καλύτερα εκεί να εστιάσεις μιας και το θέλεις, παρα να θίγεσαι χωρίς λόγο.
Θαυμάζω μερικούς που από το τίποτα το κάνουνε τα πάντα!!
Έχετε φοβερή ικανότητα να γυρνάτε τα πράγματα εκεί που σας βολεύει.
Άκου εκεί τον διώξαμε τον καημένο που μονος του μπήκε στο κουβούκλιο για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ λόγο!!
Θέλετε να μιλήσουμε για την αναγκαιότητα τις ελληνικής μεταφράσεις και το ποσο καλή είναι??
Παρακαλώ, αλλα όχι εδώ, εδώ ήταν από την άρχη άλλο το θέμα.
Δηλαδή αν εγώ υποστηρίζω ότι δεν χρειάζεται ελληνική μετάφραση σημαίνει αυτόματα ότι μειώνω και απαξιώ την δουλειά ενός μεταφραστή??
Διαβάστε τα post, σχεδόν σε καθένα λέει ότι μπράβο σου για την καλή δουλειά σου.
Αλλα πως να το κάνουμε εγώ θεωρώ (δικαίωμα μου) ότι δεν χρειάζεται, εσύ θεωρείς (δικαίωμα σου) ότι χρειάζεται. Παρακαλώ κάντω, διέδωσε το. Αλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να θίγεσαι.
Στο thread που είναι για την μεταφράσει έγραψα εγώ κάτι άσχημο για την μεταφράσει??
Δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι!!
Και δεν θίγομαι μονο και μονο επειδή κάποιοι συνεχίζουν και την κάνουν μιας και την θεωρούν απαραίτητη.
Τόσο απλά.
Τώρα όσο αναφορά του ωραίους σας χαρακτηρισμούς "ξερόλας" και ""ετοιματζιδες""...
Τι ξέρεις εσύ για μένα και μου κολλας τέτοιες ταμπέλες?!?!?
Τότε εσείς είστε άκρως εγωιστές που δεν σηκώνεται ένα όχι για την οποια δουλειά σας. Και μάλιστα όχι κριτική στο έργο σας αλλα μια άποψη αν χρειάζεται η όχι.
Που εφόσον εσείς οι mega και σπουδαγμένοι ασχολείστε με ένα θέμα, αυτομάτως είναι και απόλυτα αναγκαίο και δεν δέχεστε καμια άλλη άποψη. Αυτομάτως την μεταφράζεται σε προσβολή.
Αλλα ξέρετε κάτι, που μάλλον σας διαφεύγει, είναι και άλλοι σπουδαγμένοι και γνωστες στο αντικείμενο τους, που για κάποιο περίεργο λόγο δεν επιβάλουνε την άποψη τους με το έτσι θέλω και ούτε θίγονται για ανύπαρκτο λόγο.
Όταν λέω ότι το πάτε το θέμα εκεί που σας βολεύει, αυτό ακριβώς γίνεται και εδώ.
Δηλαδή επειδή κάποιος δεν μπορεί να ελέγξει τα αισθήματα του και θίγεται χωρίς λόγο δεν θα λέω εγώ την άποψη μου??
Μου θυμίσει μικρό παιδί στο οποιο δεν μπορείς να πεις για κανένα λόγο όχι γιατί άμεσως θυμώνει.
Θέλεις να κανεις την μετάφραση? Κάντω
Αλλα μην μας το παίζεις θύμα και ότι απαξιώνουμε την δουλειά σου.
Που στο συγκεκριμένο απάντησα 1000 φορες.
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!
Έλεος πιο απλά δεν γίνεται!!
Θέλετε να συνεχίσετε να θίγεστε, πρόβλημα σας!!
Όλα αυτά που λέτε ότι τον διώξαμε και μην γράφουμε σε άλλο forum μην φύγει από εκεί.
Είναι τόσο γελοίες που δεν μπορώ να συγκρατηθω και γελάω!!
Μα αλήθεια πιστεύεται ότι έχω κάτι μαζί του και δεν έχω κάτι πιο σοβαρό να ασχοληθώ παρα να τον κυνηγάω σε όλα τα forum και να τον προβάλλω (που δεν έκανε σε καμια περίπτωση)??
Χτες τον γνώρισα σε αυτό το thread.
Αλλα δεν δέχομαι με την καμια (όπως ακριβώς απόλυτη είστε εσείς) να με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει η πει.
ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ THREAD ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.