διαφορετικό θέμα

Και εγω exelixis απλα κορυφαια & απο
τους καλυτερους κατασκευαστες.
Ζητα τον κ.Γιωργο εαν ενδιαφερεσαι.

Η exelixis εχει πολυ καλα, και μπορει να σου φτιαξει και custom.

Πολύ καλά,φθηνά,στιβαρά,ελληνικα.Λίγο απο αισθητικής πλευράς,ιδιαίτερα άν μπεί σε σαλόνι-καθιστικό δεν ξέρω πως θα σου φανούν...

´Διονύση,
η Exelixis έχει ένα "ειδικό ρακ" δεν είναι το συνιθισμένο που βλέπεις, με έμφαση για πιο "audiophile" καταστάσεις και συσκευές μεγάλου μεγέθους τόσο σε διαστάσεις και όσο βάρος. Για το αισθητικό μέρος έλα να δεις το δικό μου, αν δεν σου κάνει πας αλλού.
εδώ π.χ. http://www.moremusic.nl/prijslijsten/finite_pagode_MasRef.pdf
(έχουμε καλή έκπτωση επί των αναγραφομένων).
Επίσης υπάρχει και ένα εκπληκτικό σε στιβαρότητα Ελληνικής κατασκευής εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο σε CNC, περισσότερες πληροφορίες στον γνωστό Αντώνη που το διαθέτει, νομίζω συνδυάζει και την αισθητική και την ποιότητα κατασκευής και πιθανά στο μέλλον να μετακινηθώ εκεί.....

Τώρα από συγκριτικά τεστ σε τέτοια πράγματα, μονο σε Γερμανικά περιοδικά έχω δει κατά σειρά κατάταξης πρώτη η Copulare (εκπληκτικό φινίρισμα-πανάκριβη) και μετά η Finite Elemente, ακολουθούσαν άλλες άγνωστες σε εμάς. Περιοδικό stereo, πρέπει να ψάξω για το τεύχος.

Θα έλεγα όμως να το αφήσεις για λίγο αργότερα αφού ολοκληρώσεις τελικά το ´συστημα σου, γιατί με κάποιους τελευταίους πειραματισμούς υπάχουν κι άλλα κόλπα........

Απάντηση: Re: διαφορετικό θέμα

´Διονύση,
η Exelixis έχει ένα "ειδικό ρακ" δεν είναι το συνιθισμένο που βλέπεις, με έμφαση για πιο "audiophile" καταστάσεις και συσκευές μεγάλου μεγέθους τόσο σε διαστάσεις και όσο βάρος. Για το αισθητικό μέρος έλα να δεις το δικό μου, αν δεν σου κάνει πας αλλού.
εδώ π.χ. http://www.moremusic.nl/prijslijsten/finite_pagode_MasRef.pdf
(έχουμε καλή έκπτωση επί των αναγραφομένων).
Επίσης υπάρχει και ένα εκπληκτικό σε στιβαρότητα Ελληνικής κατασκευής εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο σε CNC, περισσότερες πληροφορίες στον γνωστό Αντώνη που το διαθέτει, νομίζω συνδυάζει και την αισθητική και την ποιότητα κατασκευής και πιθανά στο μέλλον να μετακινηθώ εκεί.....

Τώρα από συγκριτικά τεστ σε τέτοια πράγματα, μονο σε Γερμανικά περιοδικά έχω δει κατά σειρά κατάταξης πρώτη η Copulare (εκπληκτικό φινίρισμα-πανάκριβη) και μετά η Finite Elemente, ακολουθούσαν άλλες άγνωστες σε εμάς. Περιοδικό stereo, πρέπει να ψάξω για το τεύχος.

Θα έλεγα όμως να το αφήσεις για λίγο αργότερα αφού ολοκληρώσεις τελικά το ´συστημα σου, γιατί με κάποιους τελευταίους πειραματισμούς υπάχουν κι άλλα κόλπα........

Σώνει και καλά να με οδηγήσεις σε πτώχευση:flipout:.Δεν ρωτάω εγώ,καλά είμαι όπως είμαι.:BDGBDGB53:

χαχα
Διονύση sorry, άκυρο, απλά είδα το ερώτημα και ήσουν τελευταίος που πόσταρες και σου απάντησα, αφού όλο ρωτάς τελευταία σου βγήκε το χούι!!!!!

Η exelixis πάντως έχει site για να δεις τα σχέδια. Το καλό όμως είναι ότι μπορείς να παραγγείλεις στις διαστάσεις που επιθυμείς.

εγώ πιστεύω καλύτερα να σχεδιάσεις κάτι δικό σου και να δώσεις να στο φτιάξουν αν δεν κατέχεις το άθλημα. :grandpa:

σε ενα τευχος ξενου τυπου πριν κανα τετραμηνο ειχε ενα μεγαλο τεστ
εγω δεν πιστευω οτι παιζουν μουσικη
ομορφο ναι στυβαρο ναι τιποτα αλλο