Διαγωνισμός Δορυφ. Νέων Μαίου 2008

Αντωνης Β

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,552
μια που μιλάμε για διαγωνισμούς.
στο τεύχος Μαΐου 2008 των Δορυφορικών Νέων τρέχει διαγωνισμός.
διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα παρατήρησα οτι αναφέρει: Ο διαγωνισμός ισχύει για τον Ιανουάριο του 2008.
Οι απαντήσεις θα γίνονται δεκτές αν έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι 31-1-2008.

Ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που έχουν άκρες στο περιοδικό εδώ μέσα.
Είναι τυπογραφικό λάθος ή μας κοροϊδεύουν ? :ears:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Ευχηθείτε και κερδίστε!

Αντώνη, αν είναι έτσι όπως το αναφέρεις, είναι προφανές ότι πρόκειται για λάθος.
Το "μας κοροιδεύουν" είναι βαρύ σαν χαρακτηρισμός και για μένα άδικος.
Διαβάζω χρόνια το περιοδικό και ουδέποτε σχημάτισα τέτοια εντύπωση.

Υ.Γ. Οντως μας διαβάζουν και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση.

Είμαι νέος αναγνώστης και επειδή μου φαίνεται πολύ σωστό περιοδικό, και εμένα μου φαίνεται ότι είναι λάθος.
Για αυτό το έγραψα. Για να υπάρξει κάποιο ξεκαθάρισμα.

(Άλλωστε μου φαίνεται πολύ βαρύ για να το έχουν κάνει επίτηδες)

Κανένα περιοδικό δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο σκόπιμα, αλλά ας αφήσουμε τους αρμόδιους να μιλήσουν.

Είχα και εγώ αυτήν την απορία και πηρα τηλέφωνο. Όντως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2008.

Το πρώτο πράγμα που κοίταξα όταν πήρα το περιοδικό ήταν η διαδικασία και οι ημερομηνίες του διαγωνισμού. Όντως λάθος! Δεν ισχύει τεύχος Μαϊου να έχει ημερομηνία στο διαγωνισμό τον Ιανουάριο.

Ας γράψει κάποιος που πήρε τηλέφωνο στο περιοδικό ή έμαθε περισσότερα σχετικά με τις ημερομηνίες λήξης και κλήρωσης του διαγωνισμού.

Καλημέρα,
Όντως έχει γίνει λάθος. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και 30 Μαίου. Συγνώμη για το λάθος, αλλά χτύπησε ο γνωστός δαίμονας.

όλα καλά δηλαδή.

τρέχουμε να συμμετάσχουμε. (..............όχι ότι θα κερδίσουμε :flipout:)

σε παλιο διαγωνισμο ειχα κερδιση ειναι σωστο περιδικι το διαβαζω απο οταν ξεκινησε. εχω κινητο πιατο και δορυφορικα απο οταν υπηρχαν τα αναλογικα και δεν υπηρχαν ουτε οι δορυφ. hot bird