Διαγωνισμός κατηγορίας AVClub Cafe!

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Αγαπητοί φίλοι της κατηγορίας,

με μεγάλη καθυστέρηση, ομολογώ, ετοίμασα τη διαδικασία διάθεσης του δώρου που κέρδισα στην πρωτοχρονιάτικη πίττα μας, ενός ψηφιακού δέκτη Sherton DT-200, ευγενική προσφορά της Adamco. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν στο (αμαρτωλό) παρελθόν της κατηγορίας τις απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Συζητώντας τους "300", κάποιου μέλους το μυαλό δεν πήγε στον Λεωνίδα. Αμέσως κάποιο άλλο μέλος ανέλαβε να οραματιστεί το νέο project. Ποιον επέλεξε για πρωταγωνιστή;

2. Το club κλείνει ένα μήνα λειτουργίας και όλος ο κόσμος ασχολείται με την κουτουλιά του Zidane στον Materazzi. Τι "τιμωρία" προβλέπει για τον Ιταλό ένας πολυγραφότατος φίλος μας;

3. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: Ένας θεσμός που ξεκίνησε από το avforum είναι η περίφημη πατάτα, την οποία κερδίζει όποιος ανεβάσει ανέκδοτο που έχει ξαναδημοσιευθεί στο παρελθόν. Ποιος είχε την τιμή να κερδίσει την πρώτη πατάτα του avclub και ποιος είχε ανεβάσει το ίδιο ανέκδοτο την πρώτη φορά;

Θα χρειαστείτε λίγο ψάξιμο, αλλά τουλάχιστον θα γελάσετε! Παρακαλώ οι απαντήσεις σας μόνο με προσωπικό μήνυμα (pm) και μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 25/3. Οι σωστές απαντήσεις, καθώς και τα μέλη που τις βρήκαν θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26/3, οπότε θα ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης.

Καλή επιτυχία!

Κράτησα το θέμα κλειστό για λίγες μέρες, μην τυχόν και παρασυρθεί κανείς και "μαρτυρήσει" τις απαντήσεις. Ξανανοίγει για ερωτήσεις, υβριστικά σχόλια, απειλές κατά της ζωής μου κ.λπ. :D

3. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: Ένας θεσμός που ξεκίνησε από το avforum είναι η περίφημη πατάτα, την οποία κερδίζει όποιος ανεβάσει ανέκδοτο που έχει ξαναδημοσιευθεί στο παρελθόν. Ποιος είχε την τιμή να κερδίσει την πρώτη πατάτα του avclub και ποιος είχε ανεβάσει το ίδιο ανέκδοτο την πρώτη φορά;

Έλεος!!!
Αυτά τα κουίζ μόνο οι παππούδες του AVclub μπορούν να τα απαντήσουν!!!
Η πρώτη πατάτα πέφτει κάπου την εποχή της Επανάστασης! Ναι, τότε με τον Καποδίστρια... (Μη σου πω και τότε με τον Parmentier!) (ελπίζω να θυμάσαι)

Α, και πού 'σαι! Τώρα που λέει ο Χριστόδουλος να αλλάξει το βιβλίο της ιστορίας, πες παρακαλώ να συμπεριλάβουν και αυτήν την πληροφορία να την ξέρουν τα παιδιά των επόμενων γενεών...

Δυστυχώς, η συμμετοχή ήταν πολύ χαμηλότερη της αναμενόμενης, προφανώς με δική μου ευθύνη. Όσοι ενδιαφέρονται για το δώρο, ας γράψουν κάποιο σχόλιο, να δούμε πως θα το διευθετήσουμε.

Λευτέρη, η εύρεση αυτών που ζήτησες απαιτεί αρκετό χρόνο και προσπάθεια κι όχι γνώση. Πιστεύω πως οι περισσότεροι δεν έχουν την όρεξη και το χρόνο για ψάξιμο και μάλλον είναι λογικό.

Ίσως κάποιες άλλες ερωτήσεις, που να πρόσφεραν και κάποια γνώση ή ενημέρωση, να είχαν περισσότερο ενδιαφέρον άρα και συμμετοχή.

Ναι, το κατάλαβα. Ήλπιζα το δέλεαρ του γέλιου να είναι αρκετό. Για αυτό, όσοι ενδιαφέρονται για το δώρο, ας το δηλώσουν εδώ και θα κάνουμε κλήρωση.

Δεν το είχα δει αλλά αν θέλεις να στα βρω δεν θα μου κάνει και πολύ κόπο...

Αν δεν θέλεις (για να μην με κουράσεις!!!) δηλώνω συμμετοχή..

Είδες που στα λεγα εγώ;;;;

Άντε, για παρηγοριά δηλώνω κι εγώ συμμετοχή!!

Άντε, με τέτοιους όρους θα μαζευτεί πολύς κόσμος εδώ. Η συμμετοχή θα ανέβει κατακόρυφα!!!:SFGSFGSF: :worshippy:
:flipout: :flipout:

Να δηλωσω και εγω συμμετοχη??
(α ρε καταντια........προβολεα περιμεναμε σε ψηφιακο δεκτη καταληξαμε:slapface: )
-bye-

Και εγώ που έψαχνα τόσες μέρες, τζάμπα έψαχνα;;;

τέλος πάντων... Μια συμμετοχούλα παρακαλώ...

Έλενα, το ποδαρικό σου έπιασε κατά πως φαίνεται!
Άντε, μαζευτείτε και μετά το Πάσχα θα γίνει η κλήρωση.

Και για να μην πέσω εντελώς ντροπιασμένος, όσοι από τους συμμετέχοντες μου στείλουν (με pm πάντα) απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεσα, θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους: κάθε απάντηση θα λογαριάζεται σαν μία επιπλέον συμμετοχή. ;)

Είδες Zeb; Οι κόποι σου θα ανταμοιφθούν! :D