ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Στο τόπικ με θέμα την "καταγγελία" κάποιου, που κλειδώθηκε απ τον Νάσο Μανιάτη, διαγράφηκε μόνο το μήνυμα μου, το οποίο ούτε ειρωνευόταν, ούτε είχε κάτι μεμπτό. Μπορώ να μάθω για ποιον λόγο διαγράφηκε?
Τουλάχιστον κάποιοι Mods όταν κατά καιρούς μου είχαν διαγράψει κάποια μηνύματα είχαν την ευθιξία και ενημέρωναν.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ΑΠΑΙΤΩ μια απάντηση απ αυτόν που μου διέγραψε το μήνυμα. Φυσικά δεν θέλω ΠΜ, αλλά απάντηση σε αυτό το τόπικ.

Δημήτρη, καλημέρα. Σπόντες του στυλ "πολύ βρωμάει το πράμα" οι οποίες είναι καθαρά συκοφαντικές προς το πρόσωπο άλλου μέλους, μόνο σβήσιμο επιδέχεται αυτό το μήνυμα. Και σε παρακαλώ να το σταματήσουμε εδώ και να σεβαστείτε την επιθυμία του συντάκτη του θέματος. Πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε τον άνθρωπο. Ξεκίνησε ένα θέμα λέγοντας ότι ήθελε να μιλήσει για ένα πρόβλημά του και στη συνέχεια αποφάσισε (μετάνιωσε πες το, όπως θέλεις) να μην το συνεχίσει. Και πέσατε όλοι να του πάρετε το κεφάλι. Μέσα σε αυτούς κι εσύ, με προσβλητικό μήνυμα. Αυτός ήταν κι ο λόγος διαγραφής του μηνύματός σου.
Καλή σου ημέρα :ernaehrung004:

Last edited:
Δημήτρη, καλημέρα. Σπόντες του στυλ "πολύ βρωμάει το πράμα" οι οποίες είναι καθαρά συκοφαντικές προς το πρόσωπο άλλου μέλους, μόνο σβήσιμο επιδέχεται αυτό το μήνυμα. Και σε παρακαλώ να το σταματήσουμε εδώ και να σεβαστείτε την επιθυμία του συντάκτη του θέματος. Πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε τον άνθρωπο. Ξεκίνησε ένα θέμα λέγοντας ότι ήθελε να μιλήσει για ένα πρόβλημά του και στη συνέχεια αποφάσισε (μετάνιωσε πες το, όπως θέλεις) να μην το συνεχίσει. Και πέσατε όλοι να του πάρετε το κεφάλι. Μέσα σε αυτούς κι εσύ, με προσβλητικό μήνυμα. Αυτός ήταν κι ο λόγος διαγραφής του μηνύματός σου.
Καλή σου ημέρα :ernaehrung004:

Με συγχωρεις, αλλα οι παραδοχες/συμπερασματα σου ειναι απαραδεκτα μονοπλευρες.

Καλημερα.

Πάνο, το σταματάω και δεν ασχολούμαι με το θέμα "καταγγελία". Μπορώ όμως (νομίζω) να ασχοληθώ με την διαγραφή του μηνύματος μου. Λέγοντας "βρωμάει το πράμα" δεν ήταν σπόντα, απλά εξέφρασα "φωναχτά" μια σκέψη μου. Αν ήταν τόσο κακό, μπορούσες να κάνεις ένα edit, να έγραφες "edited by panosxgr λόγω -βάζεις ότι νομίζεις-", αλλά να άφηνες το υπόλοιπο μήνυμα. Δεν σου κάνω υπόδειξη, την γνώμη μου εκφράζω.
Φιλικά πάντα :ADFADF1:

Δημήτρη, καταρχήν δεν διέγραψα εγώ το μήνυμά σου. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Θα συμφωνήσω ότι θα μπορούσε να γίνει edit όπως λες και σε αυτό σαν μέλος της διαχειριστικής ομάδας σου ζητάω εγω συγνώμη. :shakehands:
Ομως σε ένα νήμα που ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε το τελείωσε όπως το τελείωσε ο συντάκτης του, τι ψάχνουμε μετά να βρούμε? Μόνο το χρόνο μας χάνουμε πιστεύω. :ernaehrung004:

Στο τόπικ με θέμα την "καταγγελία" κάποιου, που κλειδώθηκε απ τον Νάσο Μανιάτη, διαγράφηκε μόνο το μήνυμα μου, το οποίο ούτε ειρωνευόταν, ούτε είχε κάτι μεμπτό. Μπορώ να μάθω για ποιον λόγο διαγράφηκε?
Τουλάχιστον κάποιοι Mods όταν κατά καιρούς μου είχαν διαγράψει κάποια μηνύματα είχαν την ευθιξία και ενημέρωναν.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ΑΠΑΙΤΩ μια απάντηση απ αυτόν που μου διέγραψε το μήνυμα. Φυσικά δεν θέλω ΠΜ, αλλά απάντηση σε αυτό το τόπικ.

Φίλε Δημήτρη, μερικές ενστάσεις από εμένα:

Το θέμα ίσως είναι πολύ σοβαρό για εσένα, αλλά δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να απασχολεί τα υπόλοιπα μέλη. Δεν υπάρχει τίποτα το "φυσικό" στο να περιμένεις απάντηση σε αυτό το topic - ασχέτως αν ο Πάνος (ή οποιοσδήποτε σε αντίστοιχη θέση) δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει.

Αν ο σκοπός σου εκτείνεται πέρα από το προαναφερθέν θέμα, αλλά αφορά γενικότερα τη στάση κάποιου διαχειριστή απέναντί σου, μπορείς να απευθυνθείς σε εμένα ή στον Νίκο τον Κρυωνά - και πάλι προσωπικά, όχι δημόσια.

Αν πάλι θέλεις να ασκήσεις κριτική στην Διαχείριση γενικότερα, να σου θυμίσω ότι η τελευταία ελέγχεται από την ιδιοκτησία του avclub. Όσοι επιθυμούν αλλαγές, ας δουν αυτό το θέμα .

Αν τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει, συγχώρεσέ με, αλλά εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να διευκρινίσω κάποια πράγματα που (μπορεί να) ενδιαφέρουν και άλλους.

Τέλος, απαιτείς και μάλιστα με κεφαλαία; Υπάρχει μια σειρά παρανοήσεων σε αυτή τη στάση. Είμαι σίγουρος ότι τις καταλαβαίνεις, αλλά αν θες να τις συζητήσουμε, στείλε μου pm ή mail.

Last edited:
Παντως η αισθηση που εμεινε απο το εν λογω θρεντ ειναι οτι ο συνφορουμιτης χρησιμοποιησε το σαιτ και το συγκεκριμενο θεμα για να εκβιασει την λυση του δικου του θεματος χαρι στην δημοτικοτητα του.
Αν δεν ειναι ετσι επρεπε πρωτον να ενημερωσει το θρεντ οτι το θεμα λυθηκε και να μην αφηνει τους συνφορουμιτες να περιμενουν, εδω στις αγγελιες και φωναζουμε οταν ληγει μια αγγελια και δεν ενημερωνουν. Αυτο λεγεται κοινως γραψιμο. Τελος παρολα αυτα αντι εστω να ζητησει μια συγνωμη κανει το αντιθετο και οι συντονιστες τον υποστηριζουν. Αν ξερετε καποια πραγματα που εμεις δεν ξερουμε συζητατε τα κατ ιδιαν και μην ανοιγεται θρεντ, γιατι συμφωνα με τους καθιερωμενους κανονες η δημοσιευση ενος θεματος απαιτει και την ολκληρωμενη τεκμηριωση του.

Καλό απόγευμα...

δυστυχώς μόλις τώρα βρέθηκα σε πληκτρολόγιο....δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτα άλλο..το θέμα το κάλυψαν-πλήρως-ο Πάνος και ο Λευτέρης....

από κει και πέρα-απαντώντας στο παραπάνω μήνυμα του Thanasis K.-δεν καλύπτουμε κανέναν αγαπητέ....εγώ προσωπικά που διέγραψα το μήνυμα και κλείδωσα το θέμα δεν γνωρίζω τίποτα για την υπόθεση του route66(πέραν αυτών που έχει γράψει..) και ούτε με ενδιαφέρει...την εύρυθμη λειτουργία της Κατηγορίας ελέγχω....

Δημήτρη, καταρχήν δεν διέγραψα εγώ το μήνυμά σου. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Θα συμφωνήσω ότι θα μπορούσε να γίνει edit όπως λες και σε αυτό σαν μέλος της διαχειριστικής ομάδας σου ζητάω εγω συγνώμη. :shakehands:
Ομως σε ένα νήμα που ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε το τελείωσε όπως το τελείωσε ο συντάκτης του, τι ψάχνουμε μετά να βρούμε? Μόνο το χρόνο μας χάνουμε πιστεύω. :ernaehrung004:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Φίλε Δημήτρη, μερικές ενστάσεις από εμένα:

Το θέμα ίσως είναι πολύ σοβαρό για εσένα, αλλά δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να απασχολεί τα υπόλοιπα μέλη. Δεν υπάρχει τίποτα το "φυσικό" στο να περιμένεις απάντηση σε αυτό το topic - ασχέτως αν ο Πάνος (ή οποιοσδήποτε σε αντίστοιχη θέση) δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει.

Αυτό είναι άποψη σου, με την οποία διαφωνώ. Έχω δικαίωμα να μαθαίνω για ποιον λόγο διαγράφηκε ένα μήνυμα μου. Εφ όσον δεν ειδοποιήθηκα με ΠΜ, το κάνω δημόσια. Κάποτε που μου είχες διαγράψει μήνυμα και μου εξηγούσες γιατί, σε είχα ευχαριστήσει, αν θυμάσαι καλά.

Αν ο σκοπός σου εκτείνεται πέρα από το προαναφερθέν θέμα, αλλά αφορά γενικότερα τη στάση κάποιου διαχειριστή απέναντί σου, μπορείς να απευθυνθείς σε εμένα ή στον Νίκο τον Κρυωνά - και πάλι προσωπικά, όχι δημόσια.

Αυτό που υποθέτεις, είναι 100% λάθος. Αν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποιον θα το έλεγα στα ίσα. Δεν καταλαβαίνω όμως για ποιον λόγο θα έπρεπε να το κάνω προσωπικά.

Αν πάλι θέλεις να ασκήσεις κριτική στην Διαχείριση γενικότερα, να σου θυμίσω ότι η τελευταία ελέγχεται από την ιδιοκτησία του avclub. Όσοι επιθυμούν αλλαγές, ας δουν αυτό το θέμα .

Δλδ. για να ασκήσει κάποιος κριτική ή να γίνουν κάποιες αλλαγές, πρέπει κάποιος να γίνει μέλος στο σωματείο? Χμμ, δεν το θεωρώ και πολύ σωστό, αν θες το συζητάμε σε άλλο τόπικ.

Αν τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει, συγχώρεσέ με, αλλά εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να διευκρινίσω κάποια πράγματα που (μπορεί να) ενδιαφέρουν και άλλους.

Δεν είμαι παπάς να συγχωρώ :D

Τέλος, απαιτείς και μάλιστα με κεφαλαία; Υπάρχει μια σειρά παρανοήσεων σε αυτή τη στάση. Είμαι σίγουρος ότι τις καταλαβαίνεις, αλλά αν θες να τις συζητήσουμε, στείλε μου pm ή mail.

Θα ήθελα να το συζητήσω, αλλά μόνο δημόσια.

Eταξει δοθηκαν καποιες απαντησεις απο τους συντονιστες που εμενα με ικανοποιουν μια και το θεμα δεν ειναι τοσο σημαντικο για να το συζηταμε μερες.

Έχω δικαίωμα να μαθαίνω για ποιον λόγο διαγράφηκε ένα μήνυμα μου.
Σαφώς.

Αυτό που υποθέτεις, είναι 100% λάθος.
Χαίρομαι.

Εφ όσον δεν ειδοποιήθηκα με ΠΜ, το κάνω δημόσια.
...
Αν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποιον θα το έλεγα στα ίσα. Δεν καταλαβαίνω όμως για ποιον λόγο θα έπρεπε να το κάνω προσωπικά.

Εδώ διαφωνούμε. Ένα θέμα έχει νόημα να ανοίγει όταν ο συντάκτης του θεωρεί πως αφορά και άλλα μέλη. Αν αφορά μόνο τον ίδιον, οφείλει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά μέσα επικοινωνίας.

Τι λόγους έχει κάποιος να κοινοποιήσει ένα προσωπικό θέμα; Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι από όσο φαντάζεσαι. Ο διαχειριστής που (κακώς) δεν σε ενημέρωσε, θα σου απαντούσε αν του έστελνες ένα pm. Και αν δεν σου απαντούσε, θα έπρεπε να μιλήσεις σε εμένα και το Νίκο. Αν και από εκεί δεν έπαιρνες απάντηση (έστω και μη ικανοποιητική), καλά θα έκανες να μας βγάλεις στη σέντρα. Αλλά το να το κάνεις κατευθείαν, φανερώνει προκατάληψη στην καλύτερη περίπτωση και ύπουλες προθέσεις στη χειρότερη. Και δε νομίζω να σε χαρακτηρίζει καμία από τις παραπάνω καταστάσεις.

Εδώ διαφωνούμε. Ένα θέμα έχει νόημα να ανοίγει όταν ο συντάκτης του θεωρεί πως αφορά και άλλα μέλη. Αν αφορά μόνο τον ίδιον, οφείλει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά μέσα επικοινωνίας.

Τι λόγους έχει κάποιος να κοινοποιήσει ένα προσωπικό θέμα; Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι από όσο φαντάζεσαι. Ο διαχειριστής που (κακώς) δεν σε ενημέρωσε, θα σου απαντούσε αν του έστελνες ένα pm. Και αν δεν σου απαντούσε, θα έπρεπε να μιλήσεις σε εμένα και το Νίκο. Αν και από εκεί δεν έπαιρνες απάντηση (έστω και μη ικανοποιητική), καλά θα έκανες να μας βγάλεις στη σέντρα. Αλλά το να το κάνεις κατευθείαν, φανερώνει προκατάληψη στην καλύτερη περίπτωση και ύπουλες προθέσεις στη χειρότερη. Και δε νομίζω να σε χαρακτηρίζει καμία από τις παραπάνω καταστάσεις.

Κατ αρχάς δεν ήξερα ποιος το έσβησε. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Θεωρώ πως ένας τέτοιος διάλογος, μπορεί να μην αφορά μόνο εμένα αλλά και πολλά άλλα μέλη. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά απ την συζήτηση βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα.
Δεν έβγαλα κανέναν στην σέντρα. Με είδες να χαρακτηρίζω ή να βρίζω ή να πετάω σπόντες?
Εμένα αυτή η συζήτηση μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Το μόνο που με στενοχώρησε είναι το συμπέρασμα (???) σου.

Δεν έβγαλα κανέναν στην σέντρα. Με είδες να χαρακτηρίζω ή να βρίζω ή να πετάω σπόντες?

Όχι βέβαια. Με τη "σέντρα" εννοώ την υπόδειξη της παράλειψης ενός διαχειριστή σε όλο το forum, τίποτα παραπάνω. Δεν είναι αθέμιτο, αλλά να γίνει αφού έχει προηγηθεί κάποια προσπάθεια επίλυσης σε προσωπικό επίπεδο.