διακοπές κατά την αναπαραγωγή μουσικής

το έκανα και σε υsb 2, usb3 τα ίδια κάνει 6 θύρες άλλαξα στα δύο λάπτοπ μου -έμεινε να δοκιμάσω αρχεία flac και dsd από έναν άλλο δίσκο εξωτερικό υsb2.0 που δεν είναι media player αλλά μόνο σκληρός δίσκος .Λέω να δοκιμάσω και κανένα usb stick να δω πώς τα πάει.

Απάντηση: Re: διακοπές κατά την αναπαραγωγή μουσικής

το έκανα και σε υsb 2, usb3 τα ίδια κάνει 6 θύρες άλλαξα στα δύο λάπτοπ μου -έμεινε να δοκιμάσω αρχεία flac και dsd από έναν άλλο δίσκο εξωτερικό υsb2.0 που δεν είναι media player αλλά μόνο σκληρός δίσκος .

:a0210:
Σημείωσε κάπου τι σου κάνει με κάθε συνδυασμό για να βρεθεί άκρη.
Αν μη τι άλλο θα έχουμε καλό feedback.

λοιπόν ...από το usb stick όλα τα αρχεία οκ το ίδιο και από τον εξωτ´σκληρό άρα είναι το media player -άλλωστε όταν 'πατηνάριζε 'τα flac μου έβγαζε το μήνυμα ότι το αρχείο ήταν κατεστραμμένο στο foobar.Επομένως ελπίζω με έναν εξωτ.σκληρό 2ΤΒ να ηρεμήσω λίγο.

Δε θά ηρεμήσεις απλώς,απλά δε θάχεις πρόβλημα
Πάντως καλό είναι νά του ρίξεις ένα φορμάτ καί νά αφήσεις μόνο τα απαραίτητα ,καλό θά κάνει

σήμερα κάρφωσα στο λάπτοπ τον Western Digital Elements Desktop 3TB και μεταφέρω αρχεία από το media player που πάει για κατάργηση και θα το σκεφτώ για αναβάθμιση στα windows 10 μόλις κάνω φορμάτ :afro: