Διακοπές παντού χωρίς κανένα εισητήριο...

Μαλλον δεν καταλαβατε καλα τι λεει αφου δεν προσεξατε οτι οδηγαει το οχημα γυναικα (βλεπε αλλο thread). Γι αυτο βρεθηκε στην θαλασσα.(και ειναι και ξανθια)

εγώ θα το πάρω χωρίς τη θεία....

το τρώω το φαί μου παιδιά, ναι, αλήθεια...

καλα ναι
στη ελλαδα για ενα τετοιο θα φορολογηθειτε για αυτοκινητο τροχοσπιτο και σκαφος μαζι και μαλιστα στις μεγαλυτερες κλιμακες!!!

Απάντηση: Re: Διακοπές παντού χωρίς κανένα εισητήριο...

εγώ θα το πάρω χωρίς τη θεία....

το τρώω το φαί μου παιδιά, ναι, αλήθεια...

Παρτο να παμε για τσαπαρι:flipout::flipout::flipout:

Δε λογαριασες ποσο καιει μαλλον...!

καλα ναι
στη ελλαδα για ενα τετοιο θα φορολογηθειτε για αυτοκινητο τροχοσπιτο και σκαφος μαζι και μαλιστα στις μεγαλυτερες κλιμακες!!!

χαχα, στάνταρ !

και πέρα απο αυτό, με 1.2 εκατομμύρια δολλάρια που κοστίζει θα μπορούσατε πηγαίνετε διακοπές όπου θέλετε για όσο καιρό θέλετε για αρκετά χρόνια.

Oταν το αγοράσεις μην μας ξεχάσεις θέλουμε να μας πάς μια βολτίτσα μεχρι .....................-bye- το Buenos Aires, :music-smiley-005: δεν θέλουμε δλδ να σου γίνουμε φόρτωμα εάν κατάλαβες καλά:ernaehrung004: :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Διακοπές παντού χωρίς κανένα εισητήριο...

Oταν το αγοράσεις μην μας ξεχάσεις θέλουμε να μας πάς μια βολτίτσα μεχρι .....................-bye- το Buenos Aires, :music-smiley-005: δεν θέλουμε δλδ να σου γίνουμε φόρτωμα εάν κατάλαβες καλά:ernaehrung004: :violent-smiley-030:

Θα μας μαζέψω όλους και θα φτιάξω και ένα home cinema με hi-end στο πίσω μέρος για να μην μας λείψει και θα πάμε μια βολτίτσα στας εξωχάς!!!:grinning-smiley-043 :flipout:

Παιδια δεν το ψαξατε καλα. Ειναι και υποβρηχειο. Τετοιο ειχε και ο Κουστο για τις διακοπες του. Το πιο παλιο μοντελο βεβαια:captain: