Διακοπές τέλος.... Τα κεφάλια μέσα...

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,250
Αθήνα
Γειά χαρά σε όλη την παρέα... -bye-
Δυστυχώς όλα τα καλά κρατάνε λίγο και τώρα ξανά στο μαγγανοπήγαδο.
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά και να έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας μέχρι τις επόμενες διακοπές.
Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ όμορφα και κυρίως ξακούραστα, με εξαίρεση τις 3 τελευταίες μέρες στη Νάξο που πλακώσαν τα μποφώρια... Δεν παραπονιέμαι όμως, αυτά στο Αιγαίο πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Και για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν 2006-7 σας βάζω μερικές φωτογραφίες-χεραιτισμούς απο Λευκάδα,Πάρο,Νάξο,Κουφονήσια και Δονούσα.
Καλό Χειμώνα.

Attachments

• a.jpg
    a.jpg
    39.9 KB · Views: 16
  • b.jpg
    b.jpg
    91 KB · Views: 15
  • c.jpg
    c.jpg
    80.3 KB · Views: 16
  • d.jpg
    d.jpg
    104.4 KB · Views: 11
  • e.jpg
    e.jpg
    77.4 KB · Views: 18
...κι εδώ...

Attachments

• l.jpg
    l.jpg
    92.4 KB · Views: 33
  • k.jpg
    k.jpg
    120.2 KB · Views: 13
  • j.jpg
    j.jpg
    99.3 KB · Views: 20
  • r.jpg
    r.jpg
    145.3 KB · Views: 14
  • h.jpg
    h.jpg
    124.8 KB · Views: 15
Last edited:
καλως ορισες Αρχηγε!!!!!

Ελπιζω να ξεκουραστηκες διοτι θα χουμε τρελλο HD χειμωνα....

Μπαμπη, καλως ορισες. :ernaehrung004:

Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν παει καθολου διακοπες! :frown: :frown: :frown:

Κι εδώ δείτε τι σου ξημερώνει απο τη μια μέρα στην άλλη...
Το σκάφος που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία την Τρίτη στον Άγιο Προκόπη στη Νάξο...
Και στη δεύτερη φοτογραφία την Τετάρτη στο λιμάνι της Νάξου χτυπημένο απο τα απόνερα του "ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ".

Attachments

• m.jpg
    m.jpg
    64.8 KB · Views: 33
  • o.jpg
    o.jpg
    86.7 KB · Views: 41
παρεα με Δημητρη ησουνα? θα πρεπει να περασατε απιθανα!!!!!

Larry said:
καλως ορισες Αρχηγε!!!!!
Ελπιζω να ξεκουραστηκες διοτι θα χουμε τρελλο HD χειμωνα....

Φανταστικέ Larry μου... αναμένω... Έχουμε και κάτι να ελπίζουμε γιατί αλλιώς... στην κατάσταση που είμαι τώρα θα χτύπαγα μπιέλες...

panosxgr said:
Μπαμπη, καλως ορισες. :ernaehrung004:
Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν παει καθολου διακοπες! :frown: :frown: :frown:

Πάνο ευχαριστώ ρε φίλε και λυπάμε που δεν έχεις πάει διακοπές.. Ελπίζω να τις κάνεις μαζεμένες... Αλλάρε παιδί μου κι εσύ.. αφήνουν τη Ρόδο καλοκαιριάτικα για την Αγγλία; :p

παλι καλα που δεν τρακαρε με τα ουρα του Κεντερη να παει στον πατο

Τι να κανω Μπαμπη μου...τουλαχιστον σε 10 μερες τελος πια απο Αγγλια.
Το μονο παρηγορο για εμενα που ειμαι και νησιωτης ειναι οτι εχει θαλασσα εδω που ειμαι, αλλα οπως θα δεις και απο τις φωτογραφιες, μπορεις να καταλαβεις και να κανεις μια συγκριση με τις δικες μας, καθως και τον καιρο που επικρατει εδω...
Οπως θα δειτε εχουμε και την καθημερινη μας ομιχλη!!!

Attachments

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    16 KB · Views: 16
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    26.5 KB · Views: 18
  • pic3.jpg
    pic3.jpg
    77.3 KB · Views: 15
Καλώς τον !!!!!!!!

φοβερες οι φωτος .... ειδικα αυτη με το ιλιοβασιλεμα ....

το ιστιοφορο απιθανο !!!!

βρε τον γκαντεμη τον κοτερακια !!!!!!!χεχε

Μπάμπης Κολέζας said:
Εδώ το καλύτερο σκάφος που είδα αυτές τις 20 μέρες...

Μπαμπη καλως ορισες και Καλο Χειμωνα!!

Ειμαι σιγουρος ότι ειδα ενα τετοιο σκαφακι στην Παρο με 5 καταρτια! Απίστευτα μεγαλο!

Για λεγε για Κουφονησια, τελεια?

Αγγελος said:
Μπαμπη καλως ορισες και Καλο Χειμωνα!!
Ειμαι σιγουρος ότι ειδα ενα τετοιο σκαφακι στην Παρο με 5 καταρτια! Απίστευτα μεγαλο!
Για λεγε για Κουφονησια, τελεια?

Άγγελε είσαι σ´θγουρος οτι είχε 5 κατάρτια; Μήπως ήταν το ίδιο; Μιλάμε για τεράστιο σκάφος.... Αυτό λεγόταν "WIND SPIRIT" κι απ' ότι ξέρω το ίδιο όνομα έχει το σκάφος της Καρολίνας του Μονακό. Ίσως είναι το ίδιο σκάφος.
Τα Κουφονήσια έχουν καταπληκτικές παραλίες με τρομερά νερά. Χρειάζεται όμως και καλή παρέα αν έχεις σκοπό να μείνεις καιρό. Το ιδιο και η Δονούσα.
Πάρα πολύ μου άρεσε η Νάξος, δεν την περίμενα τόσο καλή, και μετάνιωσα που τόσα χρόνια πήγαινα στην Πάρο και δεν περνούσα απέναντι. Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση.

το συγκεκριμενο σκαφος ειναι κρουαζιεροπλοιο και φετος τον Αυγουστο ειχε στο προγραμμα του Ελληνικα νησια και Τουρκια οποτε μαλλον το ιδιο σκαφος ειδατε εχει 80 καμπινες και μπορει να φιλοξενησει 150 ατομα

Μπάμπης Κολέζας said:
Άγγελε είσαι σ´θγουρος οτι είχε 5 κατάρτια; Μήπως ήταν το ίδιο; Μιλάμε για τεράστιο σκάφος.... Αυτό λεγόταν "WIND SPIRIT" κι απ' ότι ξέρω το ίδιο όνομα έχει το σκάφος της Καρολίνας του Μονακό. Ίσως είναι το ίδιο σκάφος.
Τα Κουφονήσια έχουν καταπληκτικές παραλίες με τρομερά νερά. Χρειάζεται όμως και καλή παρέα αν έχεις σκοπό να μείνεις καιρό. Το ιδιο και η Δονούσα.
Πάρα πολύ μου άρεσε η Νάξος, δεν την περίμενα τόσο καλή, και μετάνιωσα που τόσα χρόνια πήγαινα στην Πάρο και δεν περνούσα απέναντι. Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση.

Θα ορκιζομουν ότι ιεχε 5 καταρτια αλλά παλι.... ασε να μην ορκιστω!:flipout:

Αν ειχα την δυνατοτητα θα πηγαινα στα Κουφονησια καθε χρονο για 4-5 μερες πριν αρχισω τις διακοπές μου!

Για την Ναξο...εκπλήσσομαι!

Ρε συ Μπάμπη τι έγινε ?
ασπρίσαν τα μαλλιά σου !:flipout:

άντε καλως όρισες...

κάνει τόση δουλειά όντως ο Κεντέρης....? γιατί δεν το πίστευα:twoguns:

Απάντηση: Re: Διακοπές τέλος.... Τα κεφάλια μέσα...

Δ. Παναγιωτίδης said:
κάνει τόση δουλειά όντως ο Κεντέρης....? γιατί δεν το πίστευα:twoguns:

Κι όμως... Σήκωσε 3 μέτρα απόνερο και το σκάφος καρφώθηκε με τις προπέλες στον πάτο. Τα νερά καβάλησαν το πίσω ντέκ (ήταν σχετικά χαμηλό) και το πλημύρισαν.
Στην αρχή ήταν βυθισμένη η πρύμνη και η πλώρη στον αέρα. Απ' ότι λέγαν στο λιμάνι (δεν το είδα γιατί δεν μας άφηναν να πλησιάσουμε) ανέλαβαν τα σαϊνια να το σηκώσουν με γερανό αλλά χωρίς πρώτα να αντλήσουν τα νερά από το σκάφος.
Μόλις σήκωσαν την πρύμνη τα νερά μετακινήθηκαν πρός την πλώρη και βούλιαξε κι αυτή!!!!! Μιλάμε για πολύ τζιμάνια!!!!

Last edited:

Μπάμπης Κολέζας said:
Κι όμως... Σήκωσε 3 μέτρα απόνερο και το σκάφος καρφώθηκε με τις προπέλες στον πάτο. Τα νερά καβάλησαν το πίσω ντέκ (ήταν σχετικά χαμηλό) και το πλημύρισαν.
Στην αρχή ήταν βυθισμένη η πρύμνη και η πλώρη στον αέρα. Ανέλαβαν τα σαϊνια να το σηκώσουν με γερανό αλλά χωρίς πρώτα να αντλήσουν τα νερά από το σκάφος.
Μόλις σήκωσαν την πρύμνη τα νερά μετακινήθηκαν πρός την πλώρη και βούλιαξε κι αυτή!!!!! Μιλάμε για πολύ τζιμάνια!!!!

Και ποιος πληρώνει ρε παιδιά?

Μπάμπης Κολέζας said:
Στην αρχή ήταν βυθισμένη η πρύμνη και η πλώρη στον αέρα. Απ' ότι λέγαν στο λιμάνι (δεν το είδα γιατί δεν μας άφηναν να πλησιάσουμε) ανέλαβαν τα σαϊνια να το σηκώσουν με γερανό αλλά χωρίς πρώτα να αντλήσουν τα νερά από το σκάφος.

Κατι μου θυμιζει αλλά ειχε μεσα 2 γερανους!!!!:flipout: :flipout:

προχτές είχαμε μιά συζήτηση βλέποντας τη νύχτα να μπαίνει στον κόλπο αργά τη νύχτα και σιγά σιγά ένα καράβι και λέγαμε ότι κόψανε τον Κεντέρη επειδή έκαναν παράπονα όλες οι παραλίες από Επανωμή και μετά και το θεώρησα υπερβολή.