ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Πρωτα ο θεος, καλως εχοντων των πραγματων, φτου φτου κτλ κτλ η Πάρος θα ερθει να προστεθει στα Κυκλαδονησια που εχω επισκευτει...

Μεχρι τις αρχες Αυγουστου....ονειρευομαι....

sommeil-reve-2942.gif
και μπαινω στον προσομοιωτή!!!
10_15_10.gif

536541

Last edited:
Browser said:
Ρε συ......παλι αφησες το "νησι" στην απ'εξω?????????

Ασε μην το μαθαινουν και πολλοί και πήξει στον κόσμο...

Πάντως Κυκλαδονησι το θεωρω και αυτό.

Το διορθωσα... κάπως!!

Last edited:
Αγγελος said:

Το διορθωσα... κάπως!!

Για ποιο λετε????????????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Αγγελος said:

Το διορθωσα... κάπως!!

Ασε φιλε, απ'οτι εμαθα ηδη πηζει.

Θα σε ενημερωσω συντομα, φετος θα παω παλι !!!!!!!!!!!

Πρώτο 15νθήμερο Αυγούστου πάντως, ένα Bat θα τριγυρνάει μεταξύ Νάξου-Δονούσας-Σχοινούσας-Ηρακλειάς-Αμοργού ετσετερά-ετσετερά...
Κολυμπάτε στα ρηχά και μην ανοίγεστε....-bye-

Μπάμπης Κολέζας said:
Πρώτο 15νθήμερο Αυγούστου πάντως, ένα Bat θα τριγυρνάει μεταξύ Νάξου-Δονούσας-Σχοινούσας-Ηρακλειάς-Αμοργού ετσετερά-ετσετερά...

Για ξηγησου.........τι εγινε, θα εχει απνια το αιγαιο φετος και ηρθες απο εδω??????
Πως και δεν πας στα ιονια "σιγουρακια"????

Παντως αυτην την εποχη που μιλας , θα ειμαστε Αστυπαλαια και Καλυμνο.

ΤΕΤΡΑΔΑ!!!!!!! Κοντα ειναι , μια γκαζια........

Μπάμπης Κολέζας said:

Bat , τι Βat ?????? BATMOBIL ???????

Τι να εξηγηθώ...αφού στα είπα... Σκέφτομαι αρχές Αυγούστου να ξεκινήσουμε να κατηφορίζουμε προς τα κάτω, χωρίς πρόγραμμα και προορισμό, και να βολοδέρνουμε εκεί καμιά 10αριά μέρες.
Μετά Ιόνιο μέχρι 20 του μήνα. Thats All.... :Banane0:

Ρε παιδία τι παιζει με την Αστυπάλαια?
Μιλώντας εδώ με τους συναδέλφους για διακοπές κτλ μου είπαν 3 άτομα (ξεκάρφωτα μεταξύ τους) ότι είχαν πάει γιια λίγες ημέρες και κάτσανε τελικά όλο το διάστημα των διακοπών. Αλλά πριν 3-4 χρόνια. Χειροτέρεψαν τα πράγματα από τότε λόγω κόσμου?
Φέτος έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό για Σέριφο αλλά με όσα άκουσα για την Αστυπάλαια του χρόνου πάω καρφωτά.

Browser said:
Για ξηγησου.........τι εγινε, θα εχει απνια το αιγαιο φετος και ηρθες απο εδω??????
Πως και δεν πας στα ιονια "σιγουρακια"????

Παντως αυτην την εποχη που μιλας , θα ειμαστε Αστυπαλαια και Καλυμνο.

ΤΕΤΡΑΔΑ!!!!!!! Κοντα ειναι , μια γκαζια........

Το για ξηγησου, ειχε και αναλυση διπλα.........:grandpa:

Απάντηση: Re: ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

kostas k said:
Ρε παιδία τι παιζει με την Αστυπάλαια?
Μιλώντας εδώ με τους συναδέλφους για διακοπές κτλ μου είπαν 3 άτομα (ξεκάρφωτα μεταξύ τους) ότι είχαν πάει γιια λίγες ημέρες και κάτσανε τελικά όλο το διάστημα των διακοπών. Αλλά πριν 3-4 χρόνια. Χειροτέρεψαν τα πράγματα από τότε λόγω κόσμου?
Φέτος έχω κλείσει εδώ και πολύ καιρό για Σέριφο αλλά με όσα άκουσα για την Αστυπάλαια του χρόνου πάω καρφωτά.

Κατσε να δω τι γινεται φετος, μιας και δεν πηγα περσι , ενω τις προηγουμενες δυο χρονιες πηγα σερι για ολες μου τις διακοπες και θα σε ενημερωσω.................μπας κι εχει αλλαξει κατι, που δεν νομιζω........

Μπάμπης Κολέζας said:

Ατιμη κενωνία!!!!!

Αλλους τους ανεβαζεις....

Μπάμπης Κολέζας said:
Πόσα μέτρα είναι το Bat με τι μηχανή, που τριμάρει θέλω εδώ & τώρα στοιχεία!!!!:violent-smiley-030:

Browser said:
Bat , τι Βat ?????? BATMOBIL ???????

Επειδή είσαι είρωνας και προκλητικός :slapface: ...κι επειδή πρέπει να στο ζωγραφίσω για να το καταλάβεις...:flipout: .... πάρε μια να ζηλέψεις....-bye-

Attachments

• Bat.jpg
    Bat.jpg
    38.2 KB · Views: 20
Μπάμπης Κολέζας said:
Επειδή είσαι είρωνας και προκλητικός :slapface: ...κι επειδή πρέπει να στο ζωγραφίσω για να το καταλάβεις...:flipout: .... πάρε μια να ζηλέψεις....-bye-

Ωραιο φαίνεται!!!! .........Κόκκινο!!!:flipout: :flipout:

Πάντως μια βόλτα μεχρι το κλέφτικο να απολαύσεις μπάνιο είναι όνειρο!!!

Μπάμπης Κολέζας said:
Μπάμπη πείσθηκα αλλά θέλω τεχινκά χαρακτηριστικά για πολλά χρόνια είχα την τρέλα με τα φουσκωτά ένεκα free diviving etc, etc όμως δεν βρίσκω το χρόνο, ωστόσο το ωραίο το θυμάζω να το χαίρεσαι καλά ταξίδια!!!!-bye-

Αγγελος said:
Ωραιο φαίνεται!!!! .........Κόκκινο!!!:flipout: :flipout:
Πάντως μια βόλτα μεχρι το κλέφτικο να απολαύσεις μπάνιο είναι όνειρο!!!

Τί κόκκινο ρε; Αχρωματοψία έχεις και μου θέλεις και προβολέα;:flipout:
Στο κλέφτικο, το συγκεκριμένο σκάφος, έχει πάει άπειρες φορές... Ακόμα και μονοήμερη απο Ανάβυσο, πρώτη στάση Σέριφο Ψιλή άμμο, δεύτερη Σαρακίνικο, τρίτη Κλέφτικο, τέταρτη Σίφνο στο Βαθύ για φαγητό, ξανά ψιλή άμμο για μπανάκι απογευματινό και πίσω....

Eki_65 said:
Μπάμπη πείσθηκα αλλά θέλω τεχινκά χαρακτηριστικά για πολλά χρόνια είχα την τρέλα με τα φουσκωτά ένεκα free diviving etc, etc όμως δεν βρίσκω το χρόνο, ωστόσο το ωραίο το θυμάζω να το χαίρεσαι καλά ταξίδια!!!!-bye-

Έκι, το φουσκωτό είναι 6,70 μ και η μηχανή YAMAHA (πάντα) 150. Ότι άλλο θες με ρωτάς...

Μπάμπης Κολέζας said:
Στο κλέφτικο, το συγκεκριμένο σκάφος, έχει πάει άπειρες φορές... Ακόμα και μονοήμερη απο Ανάβυσο, πρώτη στάση Σέριφο Ψιλή άμμο, δεύτερη Σαρακίνικο, τρίτη Κλέφτικο, τέταρτη Σίφνο στο Βαθύ για φαγητό, ξανά ψιλή άμμο για μπανάκι απογευματινό και πίσω....

36_11_7.gif
36_11_7.gif
36_11_7.gif

ΚΛΑΨ!! ΛΥΓΜ!!! ΣΝΙΦ!!

Οταν μεγαλώσω και γινω ΓΔ θελω και γω!!!!!!!!