ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Και θα σε πάω βόλτα με το δικό μου...
31117_b.jpg

Μπάμπης Κολέζας said:
Τί κόκκινο ρε; Αχρωματοψία έχεις και μου θέλεις και προβολέα;:flipout:
Στο κλέφτικο, το συγκεκριμένο σκάφος, έχει πάει άπειρες φορές... Ακόμα και μονοήμερη απο Ανάβυσο, πρώτη στάση Σέριφο Ψιλή άμμο, δεύτερη Σαρακίνικο, τρίτη Κλέφτικο, τέταρτη Σίφνο στο Βαθύ για φαγητό, ξανά ψιλή άμμο για μπανάκι απογευματινό και πίσω....

Έκι, το φουσκωτό είναι 6,70 μ και η μηχανή YAMAHA (πάντα) 150. Ότι άλλο θες με ρωτάς...
Ακούγεται ως άψογος συνδιασμός!!!!:music-smiley-005:

Eki_65 said:
Ακούγεται ως άψογος συνδιασμός!!!!:music-smiley-005:
Ναί, όντως είναι πάρα πολύ καλός ο συνδιασμός...
Το έψαξα πολύ όμως, με πολλές δοκιμές, με διαφορετικές μηχανές (μέχρι 200άρα) και με διαφορετικές προπέλες. Τελικά κατέληξα εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μπάμπης Κολέζας said:
Ναί, όντως είναι πάρα πολύ καλός ο συνδιασμός...
Το έψαξα πολύ όμως, με πολλές δοκιμές, με διαφορετικές μηχανές (μέχρι 200άρα) και με διαφορετικές προπέλες. Τελικά κατέληξα εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εχω μόνο μια ένσταση ως προς την μηχανή η συγκεκριμένες μάρκες φίλος μου μηχανικός μου έχει πεί ότι δεν έχουν καλά μεταλλα & "υποφέρουν " στο impeller:ernaehrung004:

Υπάρχουν δύο είδη εξωλέμβιων μηχανών: οι YAMAHA και οι .... άλλες! :grinning-smiley-043 Ο καθένας θα σου πεί την γνώμη του βάσει όσων έχει δεί. Μετά απο 15 χρόνια απασχόλησης με φουσκωτά η δική μου άποψη είναι η παραπάνω. Ακόμα, άν μου έδινε κάποιος τα σκάφη του Άγγελου και του Μπάμπη θα έβαζα τα γέλια με του Άγγελου και φυσικά θα έπερνα του Μπάμπη και θα πλανάριζα γρήγορα-γρήγορα μην το μετανιώσει...... Όποιοι ξέρουν, ξέρουν τι λέω....

ΥΓ: Φυσικά θεωρώ οτι του Άγγελου δεν είναι πραγματικά του Άγγελου.... Ρέ λές να είναι;:slapface:

ΥΓ2: Μπάμπη flaps του έχεις;

Ρε σεις πάτε καλά?
Ούτε κουπί δεν εχω (για να μην γραψω ούτε προβολέα και βαλει τα γελια ο στρατηγός)......
Φτωχαδάκι ειμαι ρε σεις, που να τα βρω?

Απάντηση: Re: ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Υπάρχουν δύο είδη εξωλέμβιων μηχανών: οι YAMAHA και οι .... άλλες! :grinning-smiley-043

Πές τα Χρυσόστομε!!!!! Έτσι ακριβώς είναι... οι YAMAHA και οι άλλες....
Έχω 25 χρόνια φουσκωτά (αυτό είναι το 7ο), έχω δεί κι έχω ταξιδέψει με άπειρες μηχανές κάθε μάρκας, κι όποιος φίλος με ρωτάει τι σκάφος να πάρει του λέω:
- Πάρε ό,τι θές, πάρε ό,τι σου αρέσει αλλά με YAMAHA!:grinning-smiley-043

ΥΓ2: Μπάμπη flaps του έχεις;
Ευτυχώς ΟΧΙ!!!! Έλα ρε Κυριάκο, για ASSO το πέρασες;:flipout:

Μη μιλάτε για διακοπές, δεν το αντέχω άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ τελικά δε θα πάω πουθενά γιατί μετακομίζω και θα έχω τρεξίματα....:dead:
Θέλω κι εγώ διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες..........

Τα φλάπς βοηθάνε στο .... deinterlacing των κυμάτων Μπάμπη. Άμα βάζεις κυρίες μέσα με 4-5 μποφοράκια και δεν θές γκρίνια για κανένα 3ήμερο, κατεβάζεις λίγο τα φλαπσάκια και πάς χωρίς νούπου-ντούπου (πας με ντουπάκι-ντουπάκι). Σε μια ώρα θα βγάλουμε ένα τέρας 33 πόδια με 2 έσω-έξω 200άρες (yamaha βέβαια!) για δοκιμή, και του βάλαμε φλάπς και ο ιδιοκτήτης (πολύ φίλος) μας φιλάει τα χέρια! Σώθηκε απο την γκρίνια!

ΥΓ: Άμα θέλεις και μπορείς κατέβα μαρίνα Αλίμου στις 4 και πάμε για μπανάκι!

Απάντηση: Re: ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Τα φλάπς βοηθάνε στο .... deinterlacing των κυμάτων Μπάμπη. Άμα βάζεις κυρίες μέσα με 4-5 μποφοράκια και δεν θές γκρίνια για κανένα 3ήμερο, κατεβάζεις λίγο τα φλαπσάκια και πάς χωρίς νούπου-ντούπου (πας με ντουπάκι-ντουπάκι). Σε μια ώρα θα βγάλουμε ένα τέρας 33 πόδια με 2 έσω-έξω 200άρες (yamaha βέβαια!) για δοκιμή, και του βάλαμε φλάπς και ο ιδιοκτήτης (πολύ φίλος) μας φιλάει τα χέρια! Σώθηκε απο την γκρίνια!

ΥΓ: Άμα θέλεις και μπορείς κατέβα μαρίνα Αλίμου στις 4 και πάμε για μπανάκι!
Μακάρι να μπορούσα...
Για τα flaps θα το συζητήσουμε απο κοντά... Πολλές φορές αντί για καλό κάνουν κακό... Άσε που έχεις επιπλέον χειριστήρια, άσε τη βενζίνη που καίς λόγω τριβών...αλλά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή.
Άμα η γάστρα "πλέει" όλα τα άλλα είναι ψήδια σόλες και τακούνια... άμα δεν "πλέει"... αλλάζει το πράμα.