- 19 June 2006
- 11,029
Ακούγεται ως άψογος συνδιασμός!!!!:music-smiley-005:Μπάμπης Κολέζας said:Τί κόκκινο ρε; Αχρωματοψία έχεις και μου θέλεις και προβολέα;![]()
Στο κλέφτικο, το συγκεκριμένο σκάφος, έχει πάει άπειρες φορές... Ακόμα και μονοήμερη απο Ανάβυσο, πρώτη στάση Σέριφο Ψιλή άμμο, δεύτερη Σαρακίνικο, τρίτη Κλέφτικο, τέταρτη Σίφνο στο Βαθύ για φαγητό, ξανά ψιλή άμμο για μπανάκι απογευματινό και πίσω....
Έκι, το φουσκωτό είναι 6,70 μ και η μηχανή YAMAHA (πάντα) 150. Ότι άλλο θες με ρωτάς...
Ναί, όντως είναι πάρα πολύ καλός ο συνδιασμός...Eki_65 said:Ακούγεται ως άψογος συνδιασμός!!!!:music-smiley-005:
Ωραία οπότε να κανονίσουμε μια βόλτα ως την Σαλαμίνα!!!!!Αγγελος said:Ούτε εγω δεν το ξερω!!!!
Εχω μόνο μια ένσταση ως προς την μηχανή η συγκεκριμένες μάρκες φίλος μου μηχανικός μου έχει πεί ότι δεν έχουν καλά μεταλλα & "υποφέρουν " στο impeller:ernaehrung004:Μπάμπης Κολέζας said:Ναί, όντως είναι πάρα πολύ καλός ο συνδιασμός...
Το έψαξα πολύ όμως, με πολλές δοκιμές, με διαφορετικές μηχανές (μέχρι 200άρα) και με διαφορετικές προπέλες. Τελικά κατέληξα εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:Υπάρχουν δύο είδη εξωλέμβιων μηχανών: οι YAMAHA και οι .... άλλες!![]()
Ευτυχώς ΟΧΙ!!!! Έλα ρε Κυριάκο, για ASSO το πέρασες;ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:ΥΓ2: Μπάμπη flaps του έχεις;
Μακάρι να μπορούσα...ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:Τα φλάπς βοηθάνε στο .... deinterlacing των κυμάτων Μπάμπη. Άμα βάζεις κυρίες μέσα με 4-5 μποφοράκια και δεν θές γκρίνια για κανένα 3ήμερο, κατεβάζεις λίγο τα φλαπσάκια και πάς χωρίς νούπου-ντούπου (πας με ντουπάκι-ντουπάκι). Σε μια ώρα θα βγάλουμε ένα τέρας 33 πόδια με 2 έσω-έξω 200άρες (yamaha βέβαια!) για δοκιμή, και του βάλαμε φλάπς και ο ιδιοκτήτης (πολύ φίλος) μας φιλάει τα χέρια! Σώθηκε απο την γκρίνια!
ΥΓ: Άμα θέλεις και μπορείς κατέβα μαρίνα Αλίμου στις 4 και πάμε για μπανάκι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.