Διακοπή λειτουργίας avclub

Σπύρος Σούρλας said:
Χαίρομαι που επανήλθαμε.Διαψεύσθηκαν έτσι και κάποιες Κασσάνδρες.Αλλά αυτά αργότερα.
10 μέρες απουσίας ενός φόρουμ είναι πολλές και σίγουρα απαιτούνται κάποιες μέρες για να επουλωθούν οι...πληγές,και να επανέλθει ο κόσμος.
Θά είχε νόημα η ενημερωση τών μελών με mail,ακομα και απο τους προσωπικούς υπολογιστές τών διαχειριστών.
Παντως περα απο όλα τά άλλα,η περιπλάνηση στό διαδίκτυο και σε άλλα fororum-τι μαθαίνει κανείς,έ???-με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα.Απο την μία ,διάβασα ορισμένους αξιοπρεπείς ανθρώπους,πού έχουν επιλέξει να βρίσκονται αλλού,και απο την άλλη επιβεβαιώθηκα για την ύπαρξη τρομερού κατιναριού.Εκεί την παράσταση κλεβει ενα avatar που μοιάζει με στολή του Γιάννη Φλωρινιώτη,και στο avforum παρίστανε τον πολίστα.Aλλά αυτά αργότερα.
Καλή επανέναρξη και Καλό φθινόπωρο επισήμως.

Συμφωνω και επαυξανω, ακριβως ομοιως σκεπτομενος...:grinning-smiley-043

καλώς τα τα παιδιά, καλώς τα ...

τι έγινε ρε παιδιά;

έπαθα ένα - ευχάριστο - σοκ, ανοίγοντας πριν λίγο τη σελίδα και βλέποντας ότι λειτουργεί ακμαιότατα, όπως πριν λίγες μέρες (δεν έχω λάβει e-mail, τουλάχιστον όχι ακόμη).

καλή συνέχεια λοιπόν από τούδε και εξής.

όσο για κάποια πράγματα που αναφέρονται σε άλλο(α;) sites, η γνώμη μου παραμένει η ίδια, όπως πάντα (παρά το ότι, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μπει εδώ και μήνες εκεί): το κάθε πράγμα - και το κάθε ... site - σε τούτη τη ζωή, έχει μόνο την αξία που εμείς οι ίδιοι του δίνουμε. δώστε λοιπόν σε τούτο το site τη σημασία που του αξίζει, κι άστε τα άλλα (και τους άλλους) να κο(υ){κο} - ρεύονται ...-bye-

Τελικά, έχουμε πάθει εξάρτηση μ' αυτό το φόρουμ: 10 ημέρες παύσης και εμφανίστηκε αμέσως το σύνδρομο στέρησης. Άσε που αυτές οι 10 ημέρες φάνηκαν σαν 10 εβδομάδες.

Τέλος πάντων. Ελποίζουμε να είναι και η τελευταία (τουλάχιστον μακροχρόνια) δυσλειτουργία.

Εδω ειμαι κι εγω παιδες!!! -bye-

Επιτελους με τη νεα μου γραμμη στα 2mbps! :award: :award:

Μαλλον για αυτο θα εγινε η διακοπη, γιατι δεν αντεχα με την απλη γραμμη :Banane0: :Banane0:

Παντως οτι και να εγινε, το πιο σημαντικο ειναι οτι ειμαστε και παλι εδω, ολοι μαζι κι ακομα περισσοτεροι, με ενα καυτο τεχνολογικα χειμωνα εξελιξεων μπροστα μας. Εχει να πεσει συζητηση...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Εκ μέρους της Γενικής Διοχείρισης και όχι ατομικά.

Κύριε Σούρλα, δεν έχουμε δικαίωμα (αλλά να αυθαιρετήσουμε μπορούμε) για να διαγράψουμε όποιο μέλος του avclub για απόψεις που εκφράσει γι αυτό το χώρο σε άλλους δικτυακούς χώρους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον διαγράψουμε ούτε καν για επίθεση λεκτική ή υβριστική εναντίον μελών του avclub σε άλλα fora. Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω ούτε για έργω εξύβριση δική μου σε άλλο forum.

Όταν όμως μπει στο φόρουμ, μπορείτε (όπως λένε στη λαική αγορά) να του δείξετε τί εστί βερύκοκο, και φυσικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με PM και με e-mails.

Αγαπητέ Κύριε Βλασσίδη απολύτως κατανοητό.Το θέμα έκλεισε.Επι τη ευκαιρία έχετε δεί ποτέ αρουραίο να βγαίνει στο φώς??Οπότε το θέμα ελπίζω ότι έχει λήξει οριστικά.´Καθείς και τά όπλα του´

Ntinos1972 said:
Εννοω, να μην κανουμε αυτα που μας κανουν (σχολια, χαρακτηρισμους)

Φίλε Ντίνο ,ορισμένες φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
Κανένα επίπεδο δεν πέφτει όταν σχολιάζονται εμετικά post ,συνεχόμενα ,που προσβάλλουν 1100 ανθρώπους και ορισμένους μάλιστα προσωπικά και ονομαστικά.
Εκτιμώ ιδιαιτέρως τήν ευγένειά σου,αλλά δεν μπορώ να παραμένω ´χλιαρός´σε μιά τέτοια κατάσταση.Αλλως τε ουδέποτε πίστεψα ότι όλοι πρέπει να αγαπάμε και να χαϊδεύουμε τούς πάντες,και αυτό το αποδέχομαι και προσωπικά ,ασφαλώς.
Νάσαι καλά.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

Σπύρος Σούρλας said:
Φίλε Ντίνο ,ορισμένες φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
Κανένα επίπεδο δεν πέφτει όταν σχολιάζονται εμετικά post ,συνεχόμενα ,που προσβάλλουν 1100 ανθρώπους και ορισμένους μάλιστα προσωπικά και ονομαστικά.
Εκτιμώ ιδιαιτέρως τήν ευγένειά σου,αλλά δεν μπορώ να παραμένω ´χλιαρός´σε μιά τέτοια κατάσταση.Αλλως τε ουδέποτε πίστεψα ότι όλοι πρέπει να αγαπάμε και να χαϊδεύουμε τούς πάντες,και αυτό το αποδέχομαι και προσωπικά ,ασφαλώς.
Νάσαι καλά.:ernaehrung004:

Κυριε Σπυρο κατ' αρχας και εγω σας εκτιμω.

Το σχολιο μου πηγαινε στον Κωστα τον Μακιορουφη, γιατι καπως μου εκατσε αυτο με το σκατο.
Σε καθε περιπτωση ομως συμφωνω και με την αποψη του αλλα βεβαια και με την δικη σας.
Απλα επειδη στεναχωριομουνα με αυτα που διαβαζα απο ´κει, δεν ηθελα να ακολουθησουμε το στιλακι τους.

Φιλικα,

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε?

εαν δεν μπαίνατε ποτέ δεν θα τα διαβάζατε κι όλας.

Εφόσον γραφτεί κάτι εδώ μέσα τότε μπορούμε όλοι να εκφραστούμε αναλόγως. Νομίζω πως όταν σε κάτι δεν δίνουμε σημασία, τότε παύει να υφίσταται και άρα εξαφανίζεται, τουλάχιστον από τη δική μας καθημερινότητα και ζωή.

send said:
εσένα τουλάχιστον σου βγήκε ανέξοδο...

εγώ το έριξα στο ebay.... :slapface: :slapface: :slapface:

και εγω επισης ......... :music-smiley-005: :music-smiley-005:

αγορασα και ενα πικαπ μοντελο 81 αψογης καταστασης !!!!!!

Τεκνικς SL -Q3 !! 88 ευρα..... :Banane0: :Banane0:

Μπελλος Ευαγγελος said:

Μεγειες μεγειες.......Περιμενουμε εντυπωσεις και καμμια φωτο!

Μπελλος Ευαγγελος said:

Καλά βρε Βαγγέλη ο κόσμος αγοράζει πλέων cd player η dvd player και τώρα τελευταία HD-DVD & Blu-Ray κι εσύ πήρες πικάπ? :flipout: ¨άντε και εις ανώτερα σε κανένα γραμμόφωνο :flipout: :flipout:

Aρχικά,ευχαριστούμε την διαχειριστική ομάδα,για την έγκαιρη ενημέρωση περί τής αυριανής διακοπής.Θα ήθελα να ρωτήσω,εάν σήμερα το forum θά είναι ´ανοικτό´γιατί και το πρωί κατα τήν μία η ώρα υπήρξε διακοπή.
Ευχαριστώ και πάλι.

Η διακοπη οφειλονταν σε προβλημα του server παλι. Ευελπιστουμε πως δεν θα ξαναυπαρξει προβλημα, εχει γινει κουραστικο το ξερω, αλλα ειναι κατι που δεν περνα απ τα χερια μας.