Διακοπη Νοβα και μεταβαση στη cosmote tv

Θέλω να κάνω διακοπή την EON, η σύνδεση είναι στο όνομα του πατέρα μου. Εκείνος δεν μπορεί να πάει από εκεί να κάνει τα απαραίτητα για τη διακοπή λόγω εργασίας, μπορεί να μου κάνει εξουσιοδότηση για να κάνω εγώ την διαδικασία ή δεν θα το δεχτεί η Nova λέτε;
Δοκίμασε μέσω τηλεφώνου και πες ότι είσαι ο πατέρας σου με ΑΦΜ/ΑΔΤ τάδε κτλ, όταν έχουν θέμα οι δικοί μου που δεν μένουμε κοντά έτσι κάνω για να μην μπλέκω με γραφειοκρατίες θέλω να μιλήσω μαζί του κτλ

Δοκίμασε μέσω τηλεφώνου και πες ότι είσαι ο πατέρας σου με ΑΦΜ/ΑΔΤ τάδε κτλ, όταν έχουν θέμα οι δικοί μου που δεν μένουμε κοντά έτσι κάνω για να μην μπλέκω με γραφειοκρατίες θέλω να μιλήσω μαζί του κτλ
Ευχαριστώ, είδα ότι μπορεί να γίνει και μέσω του app της Nova το αίτημα.

Εγώ παιδιά έχω κάνει αίτηση στην cosmote με 100άρα και full tv εδώ και δύο εβδομάδες γιατί λήγει το συμβόλαιό μου με την nova και έκανα συμφωνία με έναν εκπρόσωπο της cosmote και από τότε μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Από τότε μέχρι και σήμερα σιγή ιχθύος.. Εχω κανταντήσει να παίρνω εγώ τηλέφωνο να δω τι γίνεται και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. Να φανταστείτε έχω υπογράψει και τα συμβόλαια και τους τα έστειλα ηλεκτρονικά. Ούτε το boxaki μου έχουν στείλει όπως μου είχαν υποσχεθεί, ούτε καν οι ίδιοι γνωρίζουν κάτι και ο καθένας ρίχνει την ευθύνη στο άλλο τμήμα. Να φανταστείτε ότι μου ήρθε επιβεβαίωση με μήνυμα ότι έλαβαν όλα υπογεγραμμένα και όταν τους παίρνω τηλέφωνο δεν γνωρίζουν καν.. Αν η cosmote έχει ήδη πολλούς συνδρομητές και δεν θέλει άλλους να το ξέρουμε. Πραγματικά έχω καταντήσει να κάνω δεύτερη σκέψη σχετικά όσο αφορά την αμμεσότητα της nova σε σχέση με τους... πράσινους..

Αποχώρησα από την nova και πήγα στην cosmote μετά την λήξει του συμβολαίου μου (2 χρόνια). Μου ήρθε ένα μήνημα από την nova για επιστροφή του εξοπλισμού. Είχα την εντύπωση ότι μετά το πέρας του συμβολαίου κρατάς τον εξοπλισμό. Ξέρει κανείς?
Ευχαριστώ..

Αποχώρησα από την nova και πήγα στην cosmote μετά την λήξει του συμβολαίου μου (2 χρόνια). Μου ήρθε ένα μήνημα από την nova για επιστροφή του εξοπλισμού. Είχα την εντύπωση ότι μετά το πέρας του συμβολαίου κρατάς τον εξοπλισμό. Ξέρει κανείς?
Ευχαριστώ..
Οι εξοπλισμοι παρεχονται απο ολεϛ τιϛ εταιριεϛ με χρησιδανειο, οποτε μετα τη ληξη τηϛ συμβασηϛ επιστρεφονται, ειτε δορυφορικοι δεκτεϛ, ειτε μποξακια ακομα και μοντεμ-ρουτερϛ. Απο την cosmote για παραδειγμα οταν ανανεωσα και μου εστειλαν νεο μοντεμ ζητησαν, και τουϛ επεστρεψα, το παλιο. Μονο η vodafone tv παρεχει τον δεκτη πληρωνονταϛ τον με μηνιαιεϛ δοσειϛ οποτε στο τελοϛ ειναι δικοϛ σου. Ασχετα αν ο παλιοϛ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει οταν αποχωρησειϛ και για τον νεο που ειναι android tv box θα μαθουμε με τη ληξη αν παραμενει λειτουργικοϛ.

Οι εξοπλισμοι παρεχονται απο ολεϛ τιϛ εταιριεϛ με χρησιδανειο, οποτε μετα τη ληξη τηϛ συμβασηϛ επιστρεφονται, ειτε δορυφορικοι δεκτεϛ, ειτε μποξακια ακομα και μοντεμ-ρουτερϛ. Απο την cosmote για παραδειγμα οταν ανανεωσα και μου εστειλαν νεο μοντεμ ζητησαν, και τουϛ επεστρεψα, το παλιο. Μονο η vodafone tv παρεχει τον δεκτη πληρωνονταϛ τον με μηνιαιεϛ δοσειϛ οποτε στο τελοϛ ειναι δικοϛ σου. Ασχετα αν ο παλιοϛ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει οταν αποχωρησειϛ και για τον νεο που ειναι android tv box θα μαθουμε με τη ληξη αν παραμενει λειτουργικοϛ.
Δεν ισχύει αδερφέ μου για τη Nova, τουλάχιστον σε δορυφορικούς δέκτες... Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου είχε Nova και τη διέκοψε όταν μείναμε αργότερα μαζί.... Ακόμα τον έχουμε τον δέκτη.... Το ίδιο και ο πατέρας μου....

Δεν ισχύει αδερφέ μου για τη Nova, τουλάχιστον σε δορυφορικούς δέκτες... Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου είχε Nova και τη διέκοψε όταν μείναμε αργότερα μαζί.... Ακόμα τον έχουμε τον δέκτη.... Το ίδιο και ο πατέρας μου....
Σε λιγεϛ μερεϛ θα ξερουμε! Τελοϛ του μηνα γινεται η διακοπη! Οποτε θα υπαρξει αμεση ενημερωση!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ισχύει αδερφέ μου για τη Nova, τουλάχιστον σε δορυφορικούς δέκτες... Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου είχε Nova και τη διέκοψε όταν μείναμε αργότερα μαζί.... Ακόμα τον έχουμε τον δέκτη.... Το ίδιο και ο πατέρας μου....αυ
αυτο που γραφεις βεβαιως και ισχυει για τους pace για τις νεες δορυφορικες πατατες μονο η νοβα γνωριζει

Ζήτησα διακοπή του 24μηνου συμβολαίου μου -Nova Full Pack Sat- την 12/08/2024 σε Nova Shop της περιοχής ενώ έληγε την 24/08/2024.
Μου είπαν λόγω της πολιτικής χρέωσης που ακολουθούν, η υπηρεσία θα διακοπεί την 30/09/2024 και μετά από ερώτηση μου αν χρεωθώ τον παραπάνω μήνα, μου απάντησαν αρνητικά.
Το θέμα είναι ότι ενεργοποιήθηκε αυτόματα το έξτρα πακέτο με τα αθλητικά της Cosmote όπου και ζήτησα ακύρωση την 24/08/2024 μέσω του app τους όπου και εκεί αναφέρει ότι θα ακυρωθεί
την 24/09/2024.
Τί ποσοστό δίνει το Στοίχημα να με χρεώσουν ολόκληρο τον μήνα Σεπτέμβριο μαζί με το κόστος των αθλητικών;
Άνετα πηγαίνω στο ΣτΠ αν χρεωθώ κάτι περισσότερο από 24 μέρες της υπηρεσίας του Αυγούστου.

• Like
Reactions: Stratos19
Ζήτησα διακοπή του 24μηνου συμβολαίου μου -Nova Full Pack Sat- την 12/08/2024 σε Nova Shop της περιοχής ενώ έληγε την 24/08/2024.
Μου είπαν λόγω της πολιτικής χρέωσης που ακολουθούν, η υπηρεσία θα διακοπεί την 30/09/2024 και μετά από ερώτηση μου αν χρεωθώ τον παραπάνω μήνα, μου απάντησαν αρνητικά.
Το θέμα είναι ότι ενεργοποιήθηκε αυτόματα το έξτρα πακέτο με τα αθλητικά της Cosmote όπου και ζήτησα ακύρωση την 24/08/2024 μέσω του app τους όπου και εκεί αναφέρει ότι θα ακυρωθεί
την 24/09/2024.
Τί ποσοστό δίνει το Στοίχημα να με χρεώσουν ολόκληρο τον μήνα Σεπτέμβριο μαζί με το κόστος των αθλητικών;
Άνετα πηγαίνω στο ΣτΠ αν χρεωθώ κάτι περισσότερο από 24 μέρες της υπηρεσίας του Αυγούστου.
Πολύ απλά δεν θα πληρώσεις τίποτα.... Γιατί αγχώνεσαι;

• Like
Reactions: timiman
Εννοείτε δεν πληρώνω τίποτα παραπάνω από 24 μέρες Αυγούστου. Επίσης, δεν τους είδα να αγχώνονται για τον εξοπλισμό, αφού δεν μου είπαν κάτι για την επιστροφή του. Διάβασα κάπου εδώ μέσα θα γίνει έπειτα από sms τους. Έτσι γίνεται πάντα;

Εννοείτε δεν πληρώνω τίποτα παραπάνω από 24 μέρες Αυγούστου. Επίσης, δεν τους είδα να αγχώνονται για τον εξοπλισμό, αφού δεν μου είπαν κάτι για την επιστροφή του. Διάβασα κάπου εδώ μέσα θα γίνει έπειτα από sms τους. Έτσι γίνεται πάντα;
Σε παλιές διακοπές υπηρεσίας συγγενών μου δεν επεστράφη ποτέ ο εξοπλισμός....

Εγώ έκανα αλλαγή φορητότητας από την nova στην cosmote στις 26/09 και καπάκι μου ήρθε sms από την nova να επιστρέψω τον εξοπλισμό με περιθώριο 1 μήνα. Βέβαια εγώ είχα και ρούτερ και box.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα, ειχα κάνει την αίτηση για διακοπή ΕΟΝ+ δορυοφορικό, τέλος Ιουλίου και από χθες η υπηρεσία σταμάτησε. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία νωρίτερα, πότε έρχεται η ειδοποίηση για το πέναλτυ πρόωρης διακοπής σύμβολαίου και πότε και πως πληρώνεται. Ακόμα στο λογαρσαμό μου δεν έχει εμφανιστεί κάτι. Ευχαριστώ!

Παρέδωσα εξοπλισμό σε κατάστημα της nova (ρούτερ και box) και μου ήρθε καπάκι email επιβεβαίωσης. Οργανωμένα πράγματα..
Έκανες διακοπή 3play;