Διακοπη Νοβα και μεταβαση στη cosmote tv

Έκανες διακοπή 3play;
Ναι, ακριβώς 3play. Όταν έκανα αλλαγή φορητότητας μου ήρθε μνμ από την νόβα με τίτλο "Ενημέρωση επιστροφής χωρίς χρέωση Τέλους Φθοράς ή μη επιστροφής" με προθεσμία 1 μήνα. Το Σάββατο παρέδωσα το ρούτερ και το box. Μου ήρθε καπάκι email επιβεβαίωσης.

Καλησπέρα,
Σχετικά με την τακτική της NOVA να χρεώνει τον επόμενο μήνα μετά από αίτηση διακοπής, πως το χειριστήκατε?
Εκανα αίτηση διακοπής 24.8 και προχωράνε σε διακοπή στις 23.9. Δυστηχώς δεν μου έχουν στείλει κανένα συμβόλαιο και δεν μπορώ να βρω αν προκύπτει από τους όρους το δικαίωμα να καθυστερήσουν τόσο πολύ τη διακοπή.
Σκέφτομαι καταγγελία στην ΕΕΕΤ, καθώς δεν μπορεί και να κάνεις 1 μήνα να το κόψεις και να χρεώνεις πέναλτι αποχώρησης.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα,
Σχετικά με την τακτική της NOVA να χρεώνει τον επόμενο μήνα μετά από αίτηση διακοπής, πως το χειριστήκατε?
Εκανα αίτηση διακοπής 24.8 και προχωράνε σε διακοπή στις 23.9. Δυστηχώς δεν μου έχουν στείλει κανένα συμβόλαιο και δεν μπορώ να βρω αν προκύπτει από τους όρους το δικαίωμα να καθυστερήσουν τόσο πολύ τη διακοπή.
Σκέφτομαι καταγγελία στην ΕΕΕΤ, καθώς δεν μπορεί και να κάνεις 1 μήνα να το κόψεις και να χρεώνεις πέναλτι αποχώρησης.
Tο αφήνεις απλήρωτο και 10 μέρες μετά τη λήξη κόβεται.... Και θα σου έρθει εκκαθαριστικός μείον τις μέρες που δεν είδες.... Δεν πληρώνεις τίποτα πάλι.... Εκτός και επιστρέψεις....

Μια από τα ίδια έχω. Αίτηση διακοπής 12/08 σε συμβόλαιο που λήγει 24/08 και μου έστειλαν λογαριασμό που με χρεώνει πάγιο του Σεπτέμβρη. Εννοείτε ότι στο παρατσάκ ακύρωσα την χρέωση των αθλητικών καναλιών Cosmote που ενεργοποιήθηκε αυτόματα την ημέρα που έληγε το συμβόλαιο! Είναι τραγικοί. Χρειάζεται καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί αναφέρει ότι έχει το δικαίωμα να στείλει τα στοιχεία μου και το 'χρέος' σε 3η εταιρεία για να πιέσει την αποπληρωμή του.

• Wow
Σε επικοινωνία με το chat τους και εφ' όσον αρχικά μου έδωσαν άσχετη απάντηση με το ερώτημα μου μετά από 9 λεπτά, είπαν ότι η διαδικασία ακύρωσης διαρκεί 40 μέρες (θρήσκοι) !! Χαχαχα. Και για άμεση ακύρωση πρέπει να καλέσω στο 13800 που έχει χρέωση ανά 0,092€/6 δεύτερα από τον πάροχο μου. Είναι τραγικοί.

• Wow
Σε επικοινωνία με το chat τους και εφ' όσον αρχικά μου έδωσαν άσχετη απάντηση με το ερώτημα μου μετά από 9 λεπτά, είπαν ότι η διαδικασία ακύρωσης διαρκεί 40 μέρες (θρήσκοι) !! Χαχαχα. Και για άμεση ακύρωση πρέπει να καλέσω στο 13800 που έχει χρέωση ανά 0,092€/6 δεύτερα από τον πάροχο μου. Είναι τραγικοί.
Μόνο με chat γιατί θα πέσει χρέωση.. Θα πεις σιγά το ποσό, αλλά ήμαρτον..

• Like
Εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ συμβόλαιο.
Κάποιος... πιο τυχερός (!) που έχει συμβόλαιο, μπορεί να δει αν στους όρους αναφέρει πως έχουν δικαίωμα να κάνουν τη διακοπή 40 ημέρες μετα?

Μόνο με chat γιατί θα πέσει χρέωση.. Θα πεις σιγά το ποσό, αλλά ήμαρτον..
Μέσω chat δεν μπορεί να γίνει άμεση απενεργοποίηση του συμβολαίου. Σε αναγκάζουν να χρεωθείς στο 5ψήφιο. Μάλλον με τιμωρούν επειδή ήμουν πελάτη τους για 20 χρόνια. ΣτΠ και ΕΕΤΤ σε αναγκάζουν να κάνεις πρώτα γραπτή επικοινωνία με τον πάροχο κτλ κτλ που θα πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο. Αποκλείετε η ΕΕΤΤ να μην έχει γνώση για την συγκεκριμένη πολιτική αντιμετώπισης πελατών την Nova. Καλό κλείσιμο εύχομαι.

• Wow
Έχω κάνει διακοπή εον tv σε κατάστημα από 6/9/24 και η Νόβα παίζει κανονικά.

Είχα διακόψει πέρυσι τον ένα από τους 2 δέκτες Nova και με ενημέρωσαν ότι μετά την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού (μετά από 1 μήνα) θα διακοπεί η σύνδεση.
Πότε εκδίσεται ο λογαριασμός σου?

Κάθε 4με 5 του μηνός.
Η ακύρωση πραγματοποιείται 30 μέρες μετά απο την έκδοση του επόμενου λογαριασμού. Στην δική σου περίπτωση και αφού εκδίδεται 4 του μήνα αφού έκανες την αίτηση 2 μέρες μετά ,οι 30 μέρες θα αρχίσουν να μετράνε μετά την έκδοση του επόμενου 4/10 οπότε η ακύρωση θα ολοκληρωθεί 4/11. Αν το είχες κάνει 3-4 του μήνα θα γινόταν κανονικά 4/10 αλλά που να το ήξερες βέβαια. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ισχύει.

• Like